diumenge, 24 de març del 2019

Dark Empire (i XI)

Anterior


11 Conclusions de mal averany

El següent text està extret d'un memoràndum d'Intel·ligència d'Alt Secret del Brigadier Colin Darkmere, del Comandament d'Operacions d'Intel·ligència, al Consell Provisional de la Nova República.

Encara que hem estat afortunats en veure derrotats per fi als Devastadors de Mons, encara hem d'enfrontar-nos a algunes realitats incòmodes respecte al seu desenvolupament i implementació. El Senyal de Control Mestre robat ha estat d'allò més efectiu per ocupar-se dels escassos Devastadors que encara queden i no han tingut lloc nous atac en almenys una setmana.
No obstant això, això no descarta la possibilitat que puguin usar un sistema de codificació modificat contra nosaltres. He assignat un equip per desenvolupar noves contramesures. Dubto que hàgim vist l'últim dels aixafa-ciutats. La qüestió que pretenc abordar és, principalment, les seqüeles i els plans que l'Imperi pugui tenir encara per a nosaltres.
D'acord amb unes transmissions interceptades recentment, hi ha un increment del 64% en les comunicacions entre sectors. Pot ser que s'estigui formant un front unit contra nosaltres. Això suggereix que, abans de la seva última (i, esperem, permanent) defunció, l'Emperador, a través d'intermediaris o per ordre directa, va infondre un nou nivell d'organització en els seus lacais.
Militarment, encara posseïm la mà guanyadora i el més probable és que ells s'adonin d'això. Per tant, és probable que es prenguin el seu temps, sondejant-nos a la recerca de febleses. Més preocupant és la possibilitat que puguin estar preparant una nova arma, més temible, per llançar-la sobre nosaltres. Tinc treballant tres equips d'operacions, dirigits pel Capità Kushone, el Comandant Dado Koat-xi i el Coronel Keltric. La nostra xarxa d'informadors recolza les conclusions que hem obtingut:
1.         L'Imperi està desenvolupant armes de destrucció massiva més noves i terribles. L'Enginyer en Cap Umak Leth, entre uns altres, està treballant en elles.
2.         Aquestes armes encara estan incompletes. Es desconeix quant temps trigaran a utilitzar-se en el conflicte.
3.         Algunes d'aquestes armes s'estan desenvolupant en una instal·lació de recerca d'alta seguretat que no coneixem. Leth i part de la seva plantilla ha desaparegut de la nostra vista almenys en vuit ocasions.
4.         Actualment es desconeix com han aconseguit mantenir aquesta base totalment oculta dels nostres espies, però estem comprovant cada pista per localitzar-la.
Els fets són escassos, i no són reconfortants en absolut. Això és tot el que puc presentar confidencialment en aquest moment, però els mantindré informats conforme es vagin desenvolupant els fets. La meva principal recomanació és mantenir un alt nivell d'alerta a les nostres fronteres amb l'Imperi mentre recaptem més informació.


FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada