dilluns, 25 de març del 2019

Relats de Dark Forces (M-1)

Anterior


GUIÓ I ART CONCEPTUAL DE DARK FORCES (Forces Fosques)
El General Mohc, Darth Vader i l'Emperador no són responsables dels soldats foscos que amenacen a l'Aliança Rebel. La responsabilitat de la introducció d'aquest exèrcit apocalíptic en l'univers recau sobre les estretes espatlles de Justin Chin. Aquest escriptor i artista va visualitzar una nova generació de súper soldats d'assalt després de fer un cop d'ull al motor del joc Dark Forces. Ell va elaborar el guió original i el projecte bàsic en cinc dies, després va treballar amb uns altres en LucasArts per adequar les missions i crear el guió definitiu de Dark Forces. Aquest és el document que els dissenyadors de nivells, artistes, programadors i animadors (tothom) van usar com a guia per crear Dark Forces.
S'inclou el guió de Dark Forces i esbossos conceptuals originals de Justin Chin, Paul Mica, i uns altres de l'equip d'art.

INTRODUCCIÓ
FOS D'ENTRADA:
El text habitual apareix sobre una pantalla negra.

Fa molt temps, en una galàxia molt, molt llunyana...


TALL A:
Ext. ESPAI PROFUND
Gràfics del títol apareixen.
STAR WARS
Títol del joc apareix en pantalla, a continuació llisca cap a les estrelles, el text de la història segueix el seu camí.

DARK FORCES
El Nou Ordre de l'Imperi estén les seves malvades urpes a través de la galàxia, consumint planetes amb resultats devastadors. Després de moltes batalles, l'Aliança Rebel ha conegut l'existència d'una nova estació de combat imperial, l'Estrella de la Mort, amb el poder suficient per destruir un planeta sencer.
Incapaços d'adquirir els plànols de la mortal estació espacial, els rebels contracten els serveis de Kyle Katarn. Conegut per a la majoria com un mercenari a sou, Katarn és una figura solitària que té una aliança parcial amb els rebels.
Armat només amb una pistola blàster i un profund coneixement dels mètodes imperials, Katarn es prepara per infiltrar-se a la base imperial en la qual es guarden els plans...
IMATGE BAIXA A:
Un planeta petit (Danuta) i una lluna en la distància. La nau de Kyle passa sobre la part superior de la pantalla en un acostament ràpid a la base imperial oculta.


TALL A:
Gràfics de títol de Dark Forces. Pas de crèdits.
 


TALL A:


MISSIÓ I

Gràfics de pròleg de la missió per als Plànols de l'Estrella de la Mort. Operació Ganxo Celestial, Fase 2. La Senadora Mon Mothma de l'Aliança ofereix una conferència secreta al Comandant Kyle Katarn.

MON MOTHMA
Comandant Katarn, la Rebel·lió compta amb la consecució d'aquesta missió. Espero que l'èxit estigui del seu costat.
Els Plànols de l'Estrella de la Mort estan guardats en una base imperial secreta al planeta Danuta, on esperen ser portats fins a Lord Vader. Es coneix molt poc sobre la disposició d'aquesta base, així que em temo que haurà d'actuar també com a explorador per a si mateix.
Una vegada tingui els plànols, surti immediatament. L'Operació Ganxo Celestial lliurarà els plànols a la Princesa Leia, en la nau consular Tantive IV. Ella continuarà amb la missió.


TALL A:
INT. BASE SECRETA
Kyle cau des del sostre de la base a través d'un conducte de ventilació a la pròpia base. La reixeta del conducte s'obre automàticament.
En aquest punt, entres i guies a Kyle Katarn cap a un robatori reeixit dels plànols de l'Estrella de la Mort i una fugida segura. Això completa la teva primera missió, però hi ha un llarg camí per recórrer. El guió continua amb la història per a les restants missions de Dark Forces.


TALL A:
Ext. CAMP D'ESTRELLES
La nau de Kyle s'allunya del planeta Danuta, missió complerta.

NARRADOR (V.O.)
Kyle lliura els plànols a l'Aliança Rebel. Poc després, l'Estrella de la Mort és destruïda... Però fins i tot mentre l'Aliança celebra aquesta victòria, un altre perill apareix en escena, un que es convertirà en una preocupació encara major per a la Rebel·lió...
ANGLE A SOBRE DE:
UN DESTRUCTOR ESTEL·LAR — L'Executor.
L'enorme nau es mou en l'enquadrament. Una altra nau de proporcions respectables viatja al costat. Caces TIE es dirigeixen cap a l'Executor. La seva destinació: el planeta d'origen de la ciutat de Talay, una base rebel secreta.


TALL A:
INT. EXECUTOR — PONT PRINCIPAL
DARTH VADER es dirigeix al GENERAL MOHC, un soldat de la vella escola que prefereix les tropes de combat mecanitzades abans que les armes antisèptiques i freturoses d'intervenció física tals com l'Estrella de la Mort. El fracàs d'aquesta és la seva oportunitat.

VADER
L'Emperador ha quedat molt impressionat amb la seva última demostració, General Mohc.

MOHC
 
Gràcies, Lord Vader. El que presenciarà avui marcarà una nova era per a l'Imperi. Serem capaços d'exterminar als rebels, tal com vam fer amb els Cavallers Jedi. Per fi la guerra de l'Emperador serà inundada per la glòria i la bellesa de la victòria final.

VADER
Nobles paraules, general. Espero que la seva creació estigui a l'altura d'aquestes. Procedeixi.

MOHC
Serà un plaer, (pausa) despleguin els soldats foscos.


TALL A:
INT. MARTELL GALÀCTIC — TUBS DE LLANÇAMENT DE SOLDATS FOSCOS Diverses càpsules es carreguen amb soldats i es col·loquen en posició.

IMPERIAL (V.O.)
Línia de sortida primària. Activada. Línies de Sortida Un, Dos, Cinc i Nou. Llançament.


TALL A:
Ext. MARTELL GALÀCTIC — BADIA DE LLANÇAMENT
Múltiples càpsules surten disparades de la badia, dispersant-se i descendint agressivament al planeta de sota. Les càpsules deixen deixants ardents en entrar en l'atmosfera, després ràfegues explosives escombren la superfície del planeta.


TALL A:
INT. EXECUTOR — PONT PRINCIPAL
Darth Vader observa l'atac des del finestral del pont.

VADER
Molt impressionant, general. L'Emperador es mostrarà molt complagut. Continuï amb el seu projecte.

MOHC
Per descomptat, Lord Vader.

DISSOLUCIÓ A:
Ext. ESPAI PROFUND
Una flota de naus rebels envolta a una fragata rebel. La nau de Kyle s'obre pas a través del tràfic i es prepara per aterrar.


TALL A:
INT. SALA DE COMANDAMENT DE LA FRAGATA
La Senadora Mon Mothma saluda a Kyle. Ella està dempeus al costat d'una unitat hologràfica.

MON MOTHMA
Gràcies, comandant, per respondre en tan poc temps. L'Imperi ens ha tingut fugint des que vam destruir l'Estrella de la Mort.

La unitat hologràfica s'activa i una imatge borrosa queda suspesa al centre. Un oficial rebel és vagament visible surant a l'espai. L'estàtica embolica la imatge.

MON MOTHMA
Fa cinc dies, l'Imperi va atacar una de les nostres bases secretes a la ciutat de Talay.

REBEL (EN PANTALLA)
Aquí la Base Tak a qualsevol que ho rebi... si us plau... estem sota atac imperial... estan pertot arreu, ens van agafar completament per sorpresa...

A través de l'holograma s'escolten horribles crits de tècnics en segon pla, seguits pels aterridors sons sfx d'un soldat fosc.

REBEL (EN PANTALLA)
... devastació total... han penetrat els nostres escuts... han penetrat els nostres escuts...

La pantalla es congela.

MON MOTHMA
La Base Tak va ser destruïda en qüestió de minuts. Moltes persones innocents de la ciutat circumdant van ser assassinades, així com el personal rebel. Intel·ligència creu que això pot ser un acte de venjança per la destrucció de l'Estrella de la Mort.

Kyle estudia la pantalla.

KYLE
Interessant. Creuria que es va tractar d'un atac imperial normal... si no fora per aquests sons.

MON MOTHMA
Molt perceptiu, comandant. Sé que entendrà que tot el que discutim aquí serà confidencial.

L'holograma torna, mostrant una imatge de Crix Madine.

MON MOTHMA
Aquest oficial imperial, Crix Madine, desitja desertar a l'Aliança. Ens ha brindat informació sobre el desenvolupament d'una nova arma imperial. Creiem que els sons que ha escoltat provenen d'aquesta arma... un nou tipus de soldat d'assalt, el soldat fosc.

KYLE
Un nou soldat d'assalt que pot eliminar una base rebel així de ràpid?
(pausa)
Hauria d'haver-hi seguit treballant per a l'Imperi.

MON MOTHMA
El comandament rebel no es pren això a la lleugera. M'han autoritzat a contractar-li per esbrinar si aquesta arma representa una amenaça, i si és així, neutralitzar-la... És a dir, si vostè segueix estant del nostre costat.

Kyle fa una pausa, sospesant les seves opcions.

KYLE
Això podria resultar interessant... D'acord, estic dins. Però crec que necessitaré una mica d'ajuda aquesta vegada. Vull a Jan Ors com el meu oficial de missió.

MON MOTHMA
Per descomptat. Llavors deixaré que Jan li informi sobre els objectius de la missió. Gràcies, comandant, i que la Força li acompanyi.


TALL A:
 
Ext. ESPAI PROFUND
La nau de Kyle desenganxa de la fragata rebel, deixant les altres naus rebels enrere.
A partir d'aquí, tu, com Kyle Katarn (amb la guia i companyonia fora de la pantalla de la Jan Ors), et poses a buscar i destruir als soldats foscos, l'arma més recent i formidable de l'Imperi. Cada missió et condueix inexorablement a una confrontació final cataclísmica amb aquestes forces fosques de destrucció definitiva. Les següents descripcions de la història de cadascuna de les 13 missions descriuen el qui, quin, on i per què de les teves missions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada