diumenge, 5 de juny del 2016

Dinastia del mal (XXVI)

Anterior



26

La Zannah esperava que en Bane fora a ella de forma agressiva, però fins i tot així va ser agafada amb la guàrdia baixa per la ferocitat del seu atac.
Va obrir amb una sèrie de cops alts a dues mans, utilitzant la seva gran alçada per portar la seva espasa tallant cap a ella des de dalt. Ella fàcilment bloquejà cada cop, però l'impuls de l'impacte aclaparador va fer que trontollés cap enrere, llançant-la fora d'equilibri.
No obstant això, ella es va recuperar fàcilment girant fora del camí quan ell va seguir amb un escombrat baix i oscil·lant per tallar-la pels genolls. Ella va contraatacar amb una punxada amb la punta d'una de les seves espases cap a la cara d'en Bane, però ell va ajupir el cap a un costat i va tornar amb un ampli tall arquejat, amb una mà a l'altura del pit.
La Zannah va interceptar la seva espasa amb la seva pròpia, inclinant la seva arma de manera que l'impuls de l'atac d'en Bane fora redirigit cap avall, enviant la punta del seu sabre làser a terra. Això li hauria d'haver exposat a un contraatac, però ell ja estava reaccionant al seu moviment, portant tot el seu cos cap endavant, cap a la Zannah abans que ella pogués alçar la seva arma.
El seu pes la va colpejar, portant-la cap enrere mentre en Bane llançava el seu coll cap endavant. La Zannah va llançar el seu cap enrere just a temps, i el cop de cap que li hauria aixafat la cara li va donar a la barbeta al seu lloc.
Lluitant per mantenir-se dreta, la Zannah va alçar la seva arma de nou, girant l'empunyadura de manera que les espases giratòries formessin una paret defensiva que repel·lís la següent mitja dotzena de cops d'en Bane.
Durant els seus anys sota en Bane, havien lluitat centenars de vegades. Durant aquestes sessions, ella sempre havia sabut que s'estava reservant una mica per al dia que inevitablement lluitessin de veritat. Només ara es va adonar de quant havia estat contenint-se.
Era més ràpid del que ella no podia ni somniar, i estava utilitzant noves seqüències i moviments poc familiars que mai havia revelat durant les seves sessions pràctiques. Però d'alguna manera ella havia sobreviscut a la pallissa inicial, i ara sabia què esperar.
El següent intercanvi va tenir un sentiment més familiar. En Bane va pressionar-la a l'acció amb una combinació devastadora i complexa d'atacs, però la Zannah va ser capaç d'interceptar, bloquejar, o reflectir cadascun. El seu estil defensiu era simple, però realitzat de forma correcta era gairebé impenetrable.
Reconeixent això, en Bane va retrocedir i va canviar de tàctica. En lloc d'una pressió salvatge, incansable per aclaparar-la, va caure en un patró de fintes i cops ràpids, sondejant i punxant les seves defenses a la recerca d'una debilitat mentre els dos s'acomodaven en una llarga batalla de desgast.
La Zannah havia lluitat contra ell una vegada abans, quan encara estava ficat en la seva armadura d'orbaliskos. Ella ho recordava com lluitar contra una força de la natura: els paràsits quitinosos cobrint tot el seu cos eren insensibles als atacs de sabre làser, permetent-li atacar amb pura ira animal. Hi havia sobreviscut en aquesta trobada només per convèncer-lo que no l'havia traït, i al final ell l'havia deixat viure.
El seu estil llavors havia estat brut i simple, encara que innegablement efectiu. Ara, però, la seva tècnica era més avançada. Incapaç de simplement carregar descuidadament cap endavant, havia desenvolupat un estil impredictible, aparentment aleatori. Cada vegada que pensava que podia anticipar d'on vindria el següent atac, ell canviava de tàctica, pertorbant el ritme de la batalla i fent-li cedir terreny.
Ella estava sent portada enrere en una lenta retirada, i es va adonar que ell l'estava portant cap a les llançadores, esperant-la clavar contra el casc de metall sense lloc on anar. La Zannah es va conformar amb seguir-li el joc, donant ràpids passos, curosos cap enrere sobre el terreny suau, sorrenc, mentre començava a reunir el seu poder.
La clau era la subtilesa. No podia deixar-li percebre el que estava fent o es llançaria a una altra pallissa salvatge d'atacs, forçant-la a concentrar tota la seva energia en mantenir-lo a ratlla. Ella havia de donar-li la il·lusió que ell estava controlant l'acció, quan de fet ella només estava a un parell de segons de deslligar una explosió de bruixeria del Costat Fosc que esgarriaria la seva ment.
En Bane va envoltar-la àmpliament tractant d'arribar sobre el seu flanc esquerre. La Zannah simplement va alterar l'angle de la seva retirada, donant diversos passos més cap enrere per mantenir-se a una distància simple mentre ella batejava un parell de talls i cops simbòlics.
Amb la seva atenció dividida entre l'enemic davant d'ella i l'encanteri Sith que estava preparant per llançar, la Zannah no es va adonar de com de prop que estava de les tombes recent cavades. El seu taló es va topar amb el terreny irregular mentre retrocedia, llançant-la fora d'equilibri mentre queia de forma estranya a terra i aterrava sobre la seva esquena.
En Bane va estar sobre ella en un instant, el seu sabre làser tallant violentament, les seves pesades botes fument puntades de peu i trepitjant el seu cos cap per avall. La Zannah es va sacsejar i va girar a terra, el seu sabre làser oscilant desesperadament per bloquejar l'espasa d'en Bane. Va sentir un cruixit agut mentre la punta de la seva bota la va atrapar per les costelles, però ella va rodar amb l'impacte i va aconseguir acabar de nou dreta.
La seva visió estava borrosa amb estrelles, el dolor disparant pel seu costat esquerre amb cada panteix mentre tractava de recuperar l'alè. En Bane no va abandonar, arribant a ella amb un assalt frenètic. El següent parell de segons van ser una taca mentre la Zannah confiava purament en els instints entrenats durant vint anys per bloquejar l'onada de cops, miraculosament evitant que aterrés un cop letal.
La Zannah es va llançar a una tombarella cap enrere, llançant el cap sobre els turmells tres vegades en una ràpida successió només per posar una mica d'espai entre ella i Bane. Abans del quart ella de sobte es va aturar i es va ajupir, llançant-se cap endavant amb el seu sabre làser com una llança per empalar al seu oponent mentre carregava contra ella en persecució... només que en Bane no hi era.
Anticipant el seu moviment, s'havia aturat a diversos metres de distància.
Estrenyent les dents contra el dolor de la seva costella trencada, la Zannah es va alçar dreta. En Bane no l'havia matat, però la seva supervivència havia arribat amb un preu significant. Estava cansada ara, la lluita desesperada per escapar després d'ensopegar a la tomba l'havia empès un pas més a prop al cansament físic. Va sentir la costella trencada amb cada respiració atrotinada, i va percebre que la ferida li faria més difícil pivotar i girar-se, limitant l'eficiència de les seves maniobres defensives.
Ella no podia esperar més. Volia sorprendre'l, lentament va reunir les seves forces abans d'alliberar-les perquè no fos capaç de defensar-se contra això apropiadament. Però sabia que no podia sobreviure a un altre xoc de sabres làser.
Obrint-se al poder del Costat Fosc, la Zannah es va estendre i va tocar la ment del seu Mestre.

* * *

En Bane va percebre l'atac, preparant-se.
Hi havia encoratjat l'entrenament de la Zannah en la bruixeria Sith, sabent que podria ser-li de bona utilitat contra ell algun dia. Si resultava que no era prou fort com per sobreviure, llavors no era digne de ser el Lord Fosc dels Sith.
Això no significava que no estigués preparat, però. La bruixeria del Costat Fosc era complexa; atacava la psique de formes que eren difícils d'explicar i encara més difícil defensar-se d'elles. En Bane no tenia talent per a això, tot i així havia fet el que podia per estudiar les tècniques. El que havia après era que l'únic contraatac real era la força de voluntat de la víctima.
L'assalt de la Zannah va començar com un dolor agut en el seu crani, com un ganivet calent apunyalant directament en el seu cervell abans d'enfonsar-s'hi per tallar els dos hemisferis per la meitat. Llavors el ganivet va explotar, enviant un milió de fragments cremant en cada direcció. Cada un es va enfonsar en el seu subconscient, buscant pors i malsons enterrats només per alliberar-los i treure'ls a la superfície.
En Bane va deixar sortir un crit i va caure de genolls. Quan es va aixecar el cel estava dens amb un eixam d'horrors voladors. Les seves ales estaven esquinçades i gastades, capes de cuir de pell penjant dels ossos exposats. Els seus cossos eren petits i deformes, les seves cames recargolades acabant en urpes llargues, esmolades. La seva carn era d'un groc malaltís: el mateix color de les cares dels miners que havien mort a Àpatros després de ser atrapats en una càmera plena de gas.
Els seus trets eren inhumans, però els seus ulls ardents eren inconfusibles: cada criatura li estava mirant amb la mirada plena d'odi del seu pare abusador. Com un, van volar baix cap a ell, les seves boques grinyolant un crit que sonava com el nom del seu pare: Hurst, Hurst, Hurst!
Balancejant el seu sabre làser salvatgement a la manada de dimonis, en Bane es va ajupir a terra, la seva mà lliure alçant-se per cobrir la seva cara i protegir-se de les urpes que s'agafaven als seus ulls. Mentre l'eixam li embolicava, va captar d'un cop d'ull la Zannah dreta a un parell de metres, la seva cara congelada en una màscara d'intensa concentració.
En Bane sabia que era un truc; les bèsties no eren reals. Només eren ficcions de la seva imaginació nascudes dels records reprimits de la seva infància, les seves majors pors manifestades en forma física. Però hi havia conquistat aquestes pors feia temps. Hi havia convertit la seva por al seu pare abusador, en ràbia i odi, les eines que li havien donat la força per resistir i finalment escapar de la seva vida a Àpatros.
Sabia com derrotar aquests dimonis, i els va colpejar enrere. Deslligant un crit primitiu, va canalitzar el seu terror en pura ira i va tallar amb el Costat Fosc. Va destrossar l'eixam en una explosió de llum violeta punyent, totalment obliterant-los.

* * *

La Zannah va observar mentre en Bane s'ajupia contra el terra, el seu sabre làser oscil·lant salvatgement contra fantasmes invisibles, però no va deixar que la seva concentració flaquegés. La ment d'en Bane era forta; si abandonava encara que fos un instant podria alliberar-se de l'encanteri.
Durant un segon va pensar que havia guanyat mentre en Bane deixava sortir un crit, però l'explosió d'energia que va seguir la va enviar retrocedint cap enrere.
Recuperant el seu equilibri va veure que en Bane estava dret de nou, i sabia que havia resistit l'encanteri. Però encara tenia una sorpresa més per al seu Mestre.
De nou es va obrir al Costat Fosc. Aquest cop, però, no va atacar-lo directament. En el seu lloc, el va deixar fluir a través d'ella, atraient-lo del sòl i la pedra de la mateixa Àmbria. Ella va cridar al poder enterrat durant segles, invocant-lo a la superfície en circells esmolats de fum fosc serpentejant de la sorra.
Els fins circells van reptar per terra, ajuntant-se els uns als altres, entreteixint-se en tentacles, retorçant-se per diversos metres de llarg.
Llavors, en resposta a la seva ordre silenciosa, els tentacles es van alçar i es van llançar cap al seu enemic.

* * *

En Bane va veure l'estranya boira negra reptant pel terra i va saber que no era una il·lusió. D'alguna manera la Zannah li havia donat substància i corporeïtat al Costat Fosc, transformant-lo en mitja dotzena d'esbirros ombrívols, com serps alçant-se del sòl.
Tot d'una els circells van volar cap a ell. Ell va tallar amb el seu sabre làser per tallar al més proper per la meitat, però l'espasa simplement va passar a través de la boira negra sense efectes. En Bane es va llançar a un costat, però la punta del tentacle encara es fregava contra la seva espatlla esquerra.
El material de les seves robes es fonia com si hagués estat esquitxat d'àcid. Un tros de carn de sota simplement es va dissoldre, i en Bane va cridar d'agonia.
Una vegada, els orbaliskos s'havien fusionat amb el seu cos amb un compost químic abrasador tan intens que gairebé li havia tornat boig. Feia deu anys els havien eliminat quan la carn d'en Bane havia estat literalment cuita per una explosió concentrada dels seus propis llampecs violetes. Durant el seu interrogatori, la Serra li havia bombat una droga que se sentia com si li estigués menjant viu des de l'interior. Però el dolor torturador que va sentir pel mer toc del circell del Costat Fosc era diferent a qualsevol cosa que ell hagués experimentat abans.
El dany estava lluny d'amenaçar la seva vida, però gairebé fa que en Bane caigués en xoc. Va caure amb força a terra, la seva mandíbula solta i els seus ulls en blanc. La seva ment estava retrocedint davant el breu contacte. El dolor radiava a través de cada nervi del seu cos, però el que va sentir anava més enllà de qualsevol sensació física. No era la calor crua del Costat Fosc sinó el buit fred del propi no-res escampant-se a través d'ell. Tocava cada sinapsis en la seva ment, s'agafava al nucli del seu esperit. En aquest instant va assaborir la completa aniquilació, i va sentir el veritable horror del no-res absolut.
D'alguna manera va aconseguir romandre conscient, i quan el següent tentacle es va enrotllar va ser capaç de lluitar per posar-se dret i rodar fora del seu camí.
La seva espatlla ferida encara estava bategant, però la foscor buida que havia amenaçat amb aclaparar-lo s'havia esvaït, permetent-li ignorar el dolor.
Els circells s'estaven pastant per a un altre assalt, movent-se més ràpid mentre la Zannah els alimentava amb un flux regular de poder. En Bane va desencadenar llampecs violetes dels seus dits, però quan els rajos van colpejar les formes negres fibroses van ser absorbits sense cap efecte aparent. Estaven fets de pura energia del Costat Fosc, i no hi havia manera en què pogués danyar-los.
Això li deixava amb només una opció: matar la Zannah abans que els tentacles el matessin a ell.
Va alliberar una altra explosió de llampecs cap a la seva aprenenta. Ella va captar els rajos amb el seu sabre làser, fent-los inútils. Però la seva reacció va ser una fracció més lenta del normal, i en Bane va saber que era més que només les costelles ferides. L'esforç per mantenir els circells animats estava pressionant l'habilitat de la Zannah d'atreure la Força cap els seus límits, deixant-la vulnerable en altres àrees.
Amb el sabre làser en mà, Bane va carregar cap a ella. Els circells van volar per interceptar-lo, però ell es va ajupir, va saltar, i va esquivar, obrint-se pas per sota, sobre i al voltant d'ells mentre queia sobre la Zannah.
Ella va aixecar el seu sabre làser per defensar-se contra el seu atac, però sense tot el poder de la Força darrere d'ells, els seus moviments eren rars i maldestres. Ella va bloquejar el cop, però no va reaccionar prou ràpid mentre en Bane queia i colpejava els peus per sota d'ella amb un escombrat de la seva cama. Mentre queia ell va torçar l'empunyadura del seu sabre làser de manera que la seva espasa va captar una de les seves, fent escapar l'empunyadura de la seva adherència i enviant la seva arma volant pel campament.
Amb la seva enemiga desarmada i indefensa als seus peus en Bane va baixar el seu braç per donar el cop de gràcia, només perquè fos interceptat a mig escombrat per un dels circells del Costat Fosc. Se li va embolicar al voltant del colze. Pell, múscul, nervis i ossos dissolts instantàniament, tallant l'extremitat.
El seu avantbraç sense cos i el seu puny van trontollar sense fer danys al sòl, el seu sabre làser apagant-se mentre l'empunyadura s'esmunyia dels seus dits sobtadament sense enervar. El Lord Fosc no va cridar aquesta vegada; el dolor era tan intens que el va deixar mut mentre col·lapsava a terra.
Tot es va tornar negre. Cec i sol, va sentir el buit apropant-se. En desesperació va estendre el braç amb la mà esquerra, agafant el canell de la Zannah mentre ella era a terra al seu costat. Amb la seva última acció, va invocar tot el seu poder restant i va invocar el ritual de transferència d'essències.
Treballant a la velocitat del pensament, la seva ment tocament els corrents de la Força, agafant-se al poder del Costat Fosc, girant, donant forma, i retorçant-se en els patrons intricats que havia esquinçat de l'holocró de l'Andeddu.
La freda foscor tragant-se'l es va esvair, reemplaçada per una explosió abrasadora de llum carmesí mentre el poder del ritual era alliberat. En Bane estava al corrent que la seva carn estava sent totalment consumida per l'inimaginable calor, reduïda a cendres en mil·lèsimes de segon. Però ja no era una part del seu propi cos. El seu esperit l'havia descartat com una vella closca a favor d'una de nova.
En Bane va estar de sobte totalment conscient dels seus voltants físics. Podia veure amb els ulls de la Zannah, podia escoltar amb les seves orelles. Podia sentir la intensa calor de la brillantor carmesina del ritual a través de la seva pell. Però la Zannah encara hi era també. Ella va percebre el seu assalt; podia sentir el seu terror i confusió com si fos el seu propi. I quan va cridar d'horror ell va cridar amb ella.
Els circells negres es van esvair mentre la seva concentració es feia trossos, desapareixent com fum al vent. Instintivament, ella va lluitar per repel·lir l'invasor. En Bane podia percebre-la empenyent, rebutjant-lo, tractant de treure-se'l fora fins i tot mentre ell incansablement tractava de forçar el seu camí cap a l'interior i esvair-la de l'existència.
Es va convertir en una batalla de voluntats, les seves dues identitats atrapades juntes dins de la ment de la Zannah, agafant-se per la possessió del seu cos. Trontollaven en el precipici del buit, en Bane buscant obliterar tot rastre de la seva identitat mentre que ella buscava portar-lo cap a baix a la negror.
Per un moment van semblar estar igualats, sense cap guanyant ni cedint terreny. I llavors de cop i volta tot es va acabar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada