diumenge, 5 de juny del 2016

Dinastia del mal (XXVII)

Anterior



27

Des d'una distància segura la iktotchi havia observat a les dues figures dels seus somnis combatre. Era una observadora imparcial, sense tenir preferències de quina emergiria victoriosa. Ella només volia servir a qui demostrés ser més fort.
El conflicte havia estat breu però intens: s'havia meravellat davant la velocitat de les seves espases, els seus moviments tan ràpids que amb prou feines podia seguir l'acció. Hi havia percebut l'increïble poder de la Força deslligat a través d'explosions de llamps i els sinistres circells que reptaven des del terra. Va tremolar en anticipació amb el coneixement que ella també, algun dia, aprendria a carregar amb tal poder.
Havia vist a Bane tirar la dona a terra i colpejar lluny la seva arma, només perquè el seu braç fos tallat pel toc d'un dels tentacles negres. I llavors hi va haver un flaix tan brillant que havia estat forçada a tancar els ulls i apartar la mirada.
Quan va tornar a mirar, en Bane no hi era, el seu cos reduït a una pila de cendres. La dona rossa encara era a terra, marejada però viva. Els circells mortals no estaven a la vista.
Curosament es va aproximar a l'escena. El braç tallat d'en Bane era a terra, però la resta del seu cos havia estat consumit per la brillantor carmesina. En l'instant abans que apartés la mirada, però, havia sentit alguna cosa.
Fins i tot des d'una distància, havia percebut una increïble explosió de poder, el mateix poder que havia percebut en el propi Bane. No sabia com era possible, però gairebé semblava com si l'energia vital del Lord Fosc s'hagués alliberat de la seva forma física en un instant gloriós, alliberant-se del món material. Llavors, tan sobtadament com havia percebut la presència, s'havia anat, esvaint-se com un animal ocultant-se sota terra.
Boig com podia semblar, només hi havia un lloc on podia imaginar que podia haver anat.
La dona a terra es va alçar, els seus ulls obrint-se mentre s'aixecava lentament dempeus. Es va moure de forma estranya i no semblava alçar-se recta, com si estigués poc familiaritzada amb com funcionaven les seves pròpies extremitats i músculs... encara que simplement podia ser el resultat del cansament de la batalla.
Ella va sacsejar el seu cap ros de costat a costat, i el moviment va semblar restaurar algun sentit del seu equilibri. Posant-se recta i alta, es va girar i va fixar a la iktotchi amb una freda mirada.
Sabent com de dements que sonarien les seves paraules, la Cognus va vacil·lar abans de preguntar.
-Lord Bane?
-Bane ja no hi és, -va respondre la dona, la seva veu confiada i forta-. Sóc Darth Zannah, Lord Fosca dels Sith i la teva nova Mestra.
La iktotchi va caure sobre un genoll, plegant les seves mans en súplica i inclinant el seu cap.
-Perdoni'm, Mestra.
-Com et dius? -va exigir la Zannah.
-Sóc... Darth Cognus. -Gairebé havia respost la Caçadora, però va aconseguir detectar el seu error just a temps-. Bane em va fer prendre el nom per simbolitzar la meva nova vida com a aprenent Sith.
-Llavors el teu entrenament ja ha començat, -va respondre la Zannah-. Va explicar-te la Regla de Dos que guia el nostre Orde?
-Va començar. Però no hi va haver temps per a cap lliçó real abans que hi arribessis, -va admetre ella.
-Jo t'ensenyaré la Regla de Dos i els camins dels Sith, -va prometre la Zannah-. Al seu temps, t'ho ensenyaré tot.
»Alça't, Cognus, -va afegir ella, i la iktotchi va fer el que li van ordenar.
La Zannah es va girar d'ella i va caminar per agafar el seu sabre làser d'on havia caigut a terra.
-Finalment construiràs el teu propi sabre làser, -va dir la Zannah, parlant però sense girar-se per mirar-la-. Per ara, pren el d'en Darth Bane.
La Cognus va agafar l'empunyadura corbada del sabre làser d'en Bane del sòl, impàvida per l'horripilant extremitat tallada que descansava a només un parell de centímetres de distància.
-En Bane va reinventar els Sith, -va explicar la Zannah, posant-se dreta amb la seva esquena cap a la seva aprenenta mentre mirava a través de la vasta extensió, buida del desert d'Àmbria-. Nosaltres som el seu llegat, i tot i que se n'ha anat, el seu llegat resistirà.
»Ara jo sóc la Mestra, i tu ets la meva successora escollida. Un dia t'enfrontaràs a mi igual que jo m'he enfrontat a Bane, i només una de nosaltres sobreviurà. Aquest és el camí del nostre Orde. Un individu pot morir, però els Sith són eterns.
-Sí, Mestra, -va respondre la Cognus.
No va poder evitar adonar-se que, mentre estava parlant, la Zannah contínuament estava estrenyent i afluixant els dits de la mà esquerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada