dissabte, 1 de desembre del 2018

Clarejar rebel (3r Inter)

Anterior


Tercer interludi: Kashyyyk, en el trajecte de tornada del Sector Corporatiu...

Han Solo estava immòbil al centre de la sala d'estar de la Mallatobuck, a la seva casa de Kashyyyk, i contemplava com el seu millor amic bressolava amb immensa tendresa al seu nadó.
Havien arribat al món natal d’en Chewie feia tan sols una hora, decidits a fer una escala en el seu trajecte de tornada del Sector Corporatiu. La seva nau estava fora de perill en la coberta d'atracada secreta de la branca de wroshyr. Aquesta vegada, i en benefici d’en Han, els wookiees van proporcionar al corellià una sèrie d’escaletes fetes amb lianes per dur a terme l'ascensió a través dels arbres wroshyr. El corellià ja sabia el que era un quulaar, i s'havia negat categòricament a fer l'ascensió dins d'un. Han es va adonar que ocorria alguna cosa estranya res més arribar. Tots els wookiees amb els quals es trobaven li llançaven malicioses mirades de gairell a Chewie i intercanviaven cops de colzes. Però Chewbacca tenia tantes ganes de veure a la seva bella esposa que havia semblat no assabentar-se d'això. Després de tot, el wookiee portava gairebé un any sense veure la Malla...
I quan van entrar a la casa de la Malla, se la van trobar dempeus a la sala sostenint un paquetet embolicat en una manta. Chewbacca s'havia quedat paralitzat en el llindar, amb una expressió d’incrèdula alegria il·luminant el seu pelut rostre.
Han va assestar una palmellada gairebé digna d'un wookiee sobre l'esquena del seu amic.
—Ei, Chewie, felicitats! Ets pare!
Després de dedicar uns quants minuts a admirar al nadó (que fins i tot Han va haver d'admetre era increïblement graciós), el corellià va anar a la cuina de la Malla per permetre que Chewie pogués gaudir d'una estona tot sol amb la seva família. Va fer un cop d'ull al contingut de la unitat refrigeradora i va trobar unes quantes coses que mastegar, alegrant-se que Malla li hagués dit que es comportés com si estigués a casa seva.
Mentre romania assegut en la cuina escoltant com Chewie i Malla discutien noms per al seu fill a l'habitació contigua, els pensaments d’en Han van tornar al Sector Corporatiu i l'Hegemonia de Tion, i a totes les aventures que havia viscut allà. No tornava a casa convertit en un home ric, per descomptat..., però va acabar arribant a la conclusió que tampoc li havien anat tan malament les coses.
I no tenia cap dubte que havia conegut a un gran nombre d'individus memorables, alguns encantadors i la majoria no tant. També estaven les belles dames, per descomptat: Fessa, Fiolla, Hasti...
Els records li van fer somriure.
I tampoc calia oblidar als dolents, els que havien intentat buidar-li les butxaques o, pitjor encara, els qui van intentar esborrar-li del mapa. El seu nombre era realment considerable: Ploovo Dos-Per-Un, Hirken, Zlarb, Magg, Doll... i Gallandro, per descomptat. Gallandro era un tipus realment dur. Veure-li enfrontar-se a Boba Fett en un combat lliurat amb el mateix armament resultaria realment divertit. Gallandro probablement seria capaç de desenfundar més de pressa que el caçador de recompenses..., però l'armadura d’en Fett li proporcionaria certa protecció.
En Han no tenia molt clar quin dels dos guanyaria. Especular era perdre el temps, després de tot, ja que Gallandro havia quedat reduït a un munt de carn i ossos calcinats a Dellast, en les voltes del «tresor» de Xim.
Trobar-se amb Roa i Badure havia resultat molt divertit. Hauria de recordar-se de dir-li a Mako que Badure li enviava les seves salutacions.
Han es va sorprendre en adonar-se que realment trobava a faltar a Bollux i Max Blau. Mai havia imaginat que els androides poguessin arribar a tenir tanta personalitat. Esperava que Skynx els estigués tractant bé...
El corellià va acariciar la recentment guarida cicatriu de ganivet del seu mentó. No havia tingut temps de buscar les atencions mèdiques necessàries, i la ferida li havia deixat una cicatriu clarament visible. Han es va preguntar si hauria de fer que la hi traguessin.
No era Lando qui sempre estava insistint que les dones eren incapaces de resistir-se a un home que tingués cert aspecte de brivall? Aquesta era la raó per la qual el jugador s'havia deixat créixer el bigoti, afirmant que li donava un aire de pirata. Han va decidir conservar la cicatriu, almenys de moment. Després de tot, era un tema de conversa... o ho seria. Es va imaginar a si mateix en alguns dels seus locals nocturns favorits de Nar Shaddaa, explicant-li la història a alguna bella dama d'expressió totalment fascinada...
Propera parada, Nar Shaddaa —va pensar Han—. Em pregunto si Jabba m'haurà trobat a faltar...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada