dimecres, 26 de desembre del 2018

La Nau del Judici Final (Pr)


La Nau del Judici Final

La Galàxia de la Por #10
John Whitman


Eixams d'insectes, llimacs espacials, cervells amb potes, científics imperials bojos... Zak ha tingut suficient! Agraeix estar a bord del iot espacial de luxe Estrella de l'Imperi, on per fi, hi ha pau i tranquil·litat.
Fins que... «Abandonin la nau! Fusió crítica!» Mentre sonen sirenes a tot volum, els aterrits passatgers s'apressen a sortir de la nau. Tothom evacua... excepte Zak i Tash. Però per al seu alleujament, no succeeix res. No hi ha fusió, no hi ha explosió. Tot està bé. Excepte que les sortides de la nau estan segellades i totes les comunicacions han estat tallades. Zak i Tash estan atrapats. I no estan sols.




Pròleg

La porta es va obrir.
Un home va entrar en una habitació estarrufada d'equipament electrònic.
Treballant en silenci i ràpidament, va col·locar una gran computadora portàtil sobre una consola de control, després va treure un cable de connexió de la seva butxaca.
Les seves mans treballaven gairebé tan ràpidament i eficaçment com les computadores que l’envoltaven.
L'home va connectar un extrem del seu cable a la computadora portàtil i l'altre al sistema informàtic.
Prenent una respiració profunda, va pressionar un botó en el panell de control. Amb aquest comandament, deu bilions de bits d'informació van passar d'una computadora a l'altra gairebé a la velocitat de la llum. Es requeriria que deu mil éssers estudiessin les seves vides senceres per memoritzar tota la informació emmagatzemada al programa informàtic que estava descarregant.
La transferència es va completar en qüestió de segons.
L'home va desconnectar la computadora portàtil. Després va agafar un petit comunicador de la seva butxaca. El va activar i va murmurar:
—El Judici Final ha començat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada