diumenge, 16 de desembre del 2018

The Truce at Bakura (II)

Anterior


2   Curació silenciosa

Luke sentia un fort dolor en el cap... en el clatell, on aquest gran Ssi-ruu li havia atonyinat amb la seva cua. Va començar per concentrar-se en el dolor, que va desaparèixer, com si mai hagués existit.
A continuació, va advertir una estranya tibantor en les espatlles. Estava subjectat a uns grillons... però una vegada que decidís llevar-los-hi, ja no li sostindrien dret, i de moment podia ignorar la sensació de tibantor. Havien col·locat el seu cos dret sobre una cadira, subjectat al voltant del seu pit per alguna cosa que semblava un arnés de vol. Sota els seus peus, se sentia el retrunyir d'una coberta. A través de la Força va arribar la presència d’en Dev, assegut prop d'ell.
A bord d'una nau, llavors. Els Ssi-ruuk li estaven portant a la seva flota. Li havien advertit: no havien d'atrapar-lo.
Però ho havien fet.
Així que es va enfrontar a la crisi que acabaria amb aquest conflicte bakurà. Havia de restablir-se completament, disposat per parlamentar o lluitar. Els Ssi-ruuk no tenien ni idea sobre les seves habilitats.
I Dev no havia de descobrir —encara— que havia recobrat la consciència. Luke va crear una zona de buit i va retirar la seva ment dins d'ella, la testà (no va sentir cap vida en l'exterior), i després la va travessar amb la Força. El seu sabre de llum li havia caigut abans, en la cantina bakurana. Els seus segrestadors alienígenes l'hi havien robat, havia de recuperar-lo abans de fer qualsevol altra cosa. No obstant això, havia d'estar disposat a buscar pau en lloc de conflicte, a compadir abans que a odiar... i havia d'evitar —havia de fer-ho— que Dev caigués sota el control dels alienígenes. Volia que Dev fos el seu aprenent. Hi havia bondat en el cor d’en Dev; volia servir amb humilitat, una actitud absolutament noble.
Simplement havia estat atret a servir una causa innoble. Luke estava ansiós per mostrar-li el camí Jedi.
Luke ja no sentia mal de cap, però va sentir una inflamació a l'interior del seu crani. Qualsevol moviment brusc podria agreujar-la. Va concentrar l'energia curativa en diversos vasos sanguinis que van drenar el teixit inflamat.
Arribat el moment, estaria preparat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada