dijous, 21 de febrer del 2019

Per la Mà de l’Emperador (i Ep)

Anterior


EPÍLEG

Una luxosa nau espacial, que havia romàs abandonada per diverses hores en els voltants d'algun port espacial al Centre Imperial, va començar a cridar l'atenció de les autoritats imperials. Un contingent de soldats d'assalt vigilava el perímetre, mentre un equip de tècnics pertanyents als serveis d'Intel·ligència Imperial de la Ysanne Isard s'afanyava per examinar-ho per complet. Després d'haver completat la seva revisió, un calb tinent li mostrava el seu informe al seu oficial superior.
—No hi ha cap dubte, capità es tracta d'una de les naus de Dequc.
—Però com va poder arribar fins aquí?
—No ho sabem, senyor —li va respondre el seu subaltern.
Amb les mans en la cintura, el confós oficial, li feia la mateixa pregunta per tercera vegada.
—I estan segurs que no hi ha rastre de Dequc?
—Encara no, però el seguim buscant —mostrant-li els gràfics del seu datapad, el tinent va continuar—. Però bé podríem deixar de fer-ho. La computadora de la placa frontal de la nau, està repleta d'informació sobre la Nebulosa Negra. Amb tot el que tenim aquí, podrem acabar amb aquest niu de rates.
El capità va assentir.
—Sempre que actuem amb rapidesa. Vaig a informar immediatament a la Caserna General —detenint-se pensatiu, el capità va fer una pregunta més—. Però què rar és haver-hi trobat abandonada aquesta nau. Què és el que haurà succeït?
Encongint-se d'espatlles, el tinent no va saber què contestar. El capità va seguir el seu camí, i va treure un comlink per informar de les troballes que havien trobat.

***

En el moll d'embarcament número set, un nimbanel d'aspecte bonàs, que la seva cara li recordava fortament a la d'una morsa, i vestit amb el característic uniforme vermell de la marina mercant del seu planeta, registrava l'abordatge dels passatgers que abandonaven el Centre Imperial. Havien aconseguit el permís d'enlairament abans que s'armés tot l'aldarull per la nau abandonada de Dequc, i esperaven complidament la finalització de l'horari de pujada dels passatgers per enlairar-se sense demores.
Una atractiva pèl-roja amb vestit negre, i coberta amb un ponxo de color gris pujava per la passarel·la. Carregava una pesada bossa en la seva espatlla dreta, i un maletí de mà a la mà esquerra. Un insolent ugor, a qui els seus sortits ulls es trobaven col·locats per sobre de les antenes que sobresortien del seu cap, l'observava descaradament. La dona va passar de llarg sense prestar-li la menor atenció.
La seva sentència ha estat executada, Mestre —va pensar la Mara Jade—. La missió que ara tinc pendent, és complir la seva última ordre: haig d'eliminar a Skywalker.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada