dimecres, 13 de febrer del 2019

Heroi de Lloguer (XVII)

Anterior


Entrada 17 del Panell de Dades

Han: Encara estic preocupat per la Leia. Necessito estirar-me en comptes d'estar assegut en aquest banc fred i humit. Això està millor. No em deixis caminar fins a una paret, Chewie.
Alguna vegada ho alimenten a un en aquest malson? Vull dir, ara no he tingut un menjar en un any. Començo a pensar que podria estar famolenc.
Sai’da: No estic al corrent del seu horari de menjars per a presoners. Però no crec que estiguin terriblement preocupats pel seu benestar.
Han: Sense bromes. Alguna vegada ha considerat que pot ser que no li deixin sortir d'aquí? Per descomptat, com de diferent pot ser això de la vida de monjo?
Sai’da: Oh, molt diferent. Ser privat dels meus llibres seria impensable.
Han: Sap?, entenc el seu interès en la història. En veritat ho faig. A mi mateix no em falta cert interès. Però de vegades no vol estar realment fora vivint la vida, fent una mica d'història seva?
Sai’da: És un desig que tracto de contenir. No és considerat un assumpte apropiat en el meu orde.
Han: Per descomptat, però això no canvia el desig, no? Vull dir, diguem que surto d'aquí amb una mica d'ajuda seva. No li agradaria fer un cop d'ull a alguns d'aquests llocs dels quals ha llegit? Potser veure uns pocs rotllos de paper antics? Caminar per un temple d'origen desconegut?
Sai’da: Vostè fa aquestes coses?
Han: Se sorprendria de les situacions interessants en les quals es veu un com a contrabandista. No és tot qüestió de vida o mort. Digui'm que no li agradaria fer un viatge per la galàxia en el Falcó Mil·lenari.
Sai’da: Bé, certament entenc l'atractiu. Encara que per a mi és heretgia fins i tot admetre-ho. Però sóc, després de tot, humà. Massa humà per ser digne de l'Orde B’omarr, em temo.
Han: Tots tenim les nostres batalles internes, sembla. Una cosa sobre estar en carbonita, m'adono que les situacions són molt més complexes del que fins i tot jo m'imaginava.
Chewbacca: Waarrk!
Han: Chewie diu que sent venir a algú. Espera al guàrdia?
Sai’da: No. No crec que tan aviat.
Han: Escolti, amic meu, passi el que passi, no oblidi el tracte que vam fer. Puc confiar en vostè, veritat?
Sai’da: Sí. Amb tota seguretat.
Han: Chewie, qui és? S'ha anat Sai’da?
Chewbacca: Arroarwwk!
Han: Boba Fett?
Sai’da: Tornaré...
Han: Just estava dient que l'olor aquí no podia empitjorar. I apareixes, Fett, i em converteixes en un mentider. Així que, què porta a una rata com tu...?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada