dijous, 28 de febrer del 2019

La vida de Luke Skywalker (i Ep)

Anterior


EPÍLEG

El Moff Imperial Harlov Jarnek no creia que ningú pogués aconseguir-ho, especialment després d'usar els destructors estel·lars sota el seu comandament per bloquejar el planeta Spirador, on tenia un palau privat.
Estava descansant en una butaca en el palau, visionant un holovídeo, quan va sentir a un dels seus droides servents entrar a l'habitació. Encara que Jarnek no havia sentit que es disparessin les alarmes, va sentir un sobtat pànic quan es va tornar per mirar al droide que s'aproximava.
El pit del droide havia estat equipat amb blàsters ocults per matar als intrusos, però Jarnek podia veure clarament que el droide ja no estava preparat per detenir a ningú, ja que el seu pit havia desaparegut, juntament amb el seu cap i braços. Semblava com si algun tipus de làser industrial hagués tallat al droide per la meitat, just per sobre de la cintura.
Les restes del droide van ensopegar i es van esfondrar en el terra.
Jarnek no podia imaginar com algú podria haver superat el bloqueig i haver-se infiltrat en el palau. Tenia soldats d'assalt així com droides supervisant l'edifici sencer. Va saltar de la seva cadira i era a punt de córrer a per un blàster que guardava en una taula propera quan un home encaputxat va aparèixer en la mateixa porta a través de la qual el droide danyat havia entrat.
—Estàs sota arrest, Moff Jarnek —va dir l'home encaputxat.
—Qui et creus que ets? —va cridar Jarnek observant a l'intrús.
—Sóc Luke Skywalker —va dir Luke mentre retirava la seva caputxa—. Sóc un Jedi.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada