dimecres, 13 de febrer del 2019

Heroi de Lloguer (XIV)

Anterior


Entrada 14 del Panell de Dades

Sai’da: Com se sentia amb si mateix una vegada va intervenir en la batalla?
Han: Emocionat. Quan l'Estrella de la Mort va explotar i la realitat de la situació va colpejar... això va ser una cosa. Volar el Falcó de tornada a la base amb els altres rebels, pensant en el que acabàvem de fer... Vull dir, era increïble. Aquest petit grup desmanegat de rebels havia derrocat la major estació espacial de la història!
No estava acostumat a ser part de l'equip dels bons, si sap el que vull dir. Burlar a les forces imperials amb una càrrega de contraban és una cosa. Però anar contra ells era altra. I no per una recompensa, sinó perquè era fer el correcte.
La major part de l'emoció era pel simple clímax de la batalla, però part era per pertànyer a una cosa més gran que jo. Quan un treballa juntament amb gent en la qual creu, el seu món de sobte sembla una mica més gran. És una flipada. Per una estona, en tot cas.
En comptes de donar la volta al Falcó i saltar a l’hiperespai com normalment hauria fet, vaig seguir als nois de tornada a la base.
Sí, érem un grapat salvatge de pilots. Ens sentíem vius. No podíem dir suficients coses bones uns d'uns altres. Fins i tot estava orgullós de la petita unitat R2. Pensava en ell com en un ferit en combat! I 3PO estava tan fora de si de preocupació per R2 que es va oferir a donar-li els seus circuits. Tots estàvem eixelebrats de la manera en què estar content pot tornar-ho a un de vegades. Jo abraçava a Luke i a la Leia. Chewie i jo aclamàvem i ens abraçàvem com germans perduts per molt temps.
Totes les forces rebels donaven veus per nosaltres una vegada vam tornar, i semblava com si fóssim una gran família feliç i amistosa.
Eventualment les coses es van calmar, no obstant això. Vaig recuperar el control de mi mateix. Llavors el dubte es va lliscar una altra vegada, com, què crec que faig passant el temps aquí amb aquesta gent? Tinc uns deutes per pagar i una vida que viure. No puc anar corrent per la galàxia com un heroi amb una princesa màgica i el seu noble cavaller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada