dilluns, 12 de març del 2018

La ira d’en Darth Maul (IX)

Anterior



CAPÍTOL 9

Ajupida darrere del gran tronc d'un arbre antic, Kilindi Matako es va quedar a l'ombra de l'arbre mentre mirava l'escarpat cingle, rocós a la vora del bosc. Va mirar a Maul, que estava ajupit al costat d'ella, i va xiuxiuejar:
–Preparat?
Maul va assentir. Sis anys havien passat des de la seva arribada a Orsis. Més alt i més fort, encara no sabia la seva pròpia edat, però basant-se en les seves observacions d'humanoides similars, suposava que tenia prop de tretze anys. Tot i que ja era considerat un mestre de nombroses arts marcials, encara tenia dificultats treballant com a part d'un equip.
Excepte quan se l’aparellava amb la Kilindi.
Kilindi es va moure primer, enfonsant-se des de l'arbre de manera que va rodar per sobre de les fulles mortes i va arribar a aturar-se darrere l'altre tronc. Una explosió sobtada de foc de blàster es va enfonsar a terra entre els dos arbres. Una segona explosió va penetrar en el costat oposat al de l'arbre més enllà del que s'havia mogut la Kilindi. La trajectòria dels raigs blàster indicava que els trets venien de la part superior de la cinglera, prop de sis metres per sobre de la posició de la Kilindi. Ella va tornar la mirada cap a on havia deixat a Maul, però ja s'havia esvaït. Ella va esperar.
Tot just deu segons més tard, Kilindi va escoltar un crit d'horror sobre la cinglera. Un blàster va disparar i els crits es van aturar, una tercera veu va cridar.
–Missió complerta. Tot net. –La tercera veu era la d’en Maul.
Kilindi es va moure al voltant de l'arbre i va caminar a camp obert, dirigint-se a la base de la cinglera. Li va portar gairebé tot un minut escalar la paret de roca. Mentre s'enfilava, va veure tres remots esfèrics surant fora del bosc i alçant-se en l'aire. Sabia que els remots pertanyien al Mestre Trezza, i que els utilitzava per rastrejar als cadets durant els exercicis.
Quan la Kilindi va fer el cim de la cinglera, va trobar a Maul dret a una curta distància de dos companys cadets, els rodians Hubnutz i Fretch. Els rodians estaven aferrant-se els seus respectius braços drets, asseguts a terra al costat dels trossos destrossats dels seus blàsters.
–Moltíssimes gràcies, Maul. –Esbufegà Hubnutz sarcàstic–. Que bé de la teva part que només ens hagis fracturat els nostres braços aquesta vegada.
El motor d'un elevador repulsor va sonar des de dalt, i Kilindi i els rodians van alçar la mirada per veure la llançadora del Mestre Trezza aproximar-se des de l'Acadèmia d’Orsis. Els tres remots van pujar a la llançadora i es van ficar en una escletxa d'un conjunt sensor del navili.
–Oh, no és terrible? –Va dir Fretch–. Ara hem d'escoltar a Trezza donar-nos la xerrada de com ho hem espatllat.
–Sí, Maul, ets un príncep reial. –Va dir Hubnutz mentre la llançadora aterrava.
Maul va ignorar als rodians i la llançadora mentre s'alçava en la vora del cingle mirant per sobre i al lluny per la vegetació del bosc, mirant en direcció a la serralada de muntanyes distant que estava interrompuda pel Canó Brivall, on Sidious havia adquirit una antiga fortalesa perquè s'utilitzés com el seu retir privat durant les visites a Orsis. Amb el permís d’en Trezza, a Maul se li permetia viatjar amb una moto speeder a la fortalesa, on el seu Mestre continuava entrenant-lo en els camins de la Força i també en el combat amb sabre làser.
El meu Mestre hi és ara. Esperant-me.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada