dimarts, 13 de març del 2018

La ira d’en Darth Maul (XIV)

Anterior



CAPÍTOL 14

El Simitarra va sortir de l’hiperespai. Maul va mirar per un port de vistes escudat per veure els sols bessons del sistema Tatoo, llavors va veure un tercer punt de llum que era tan brillant que podia fàcilment ser confós amb una estrella petita. Maul va comprovar la consola de navegació i va confirmar que el tercer cos era Tatooine.
Encara que en Maul no esperava passar molt temps en el planeta de sorra, s'havia preparat per al que trobaria allà. La República no tenia cap presència funcional a Tatooine, que estava essencialment dirigit pels Hutts, grans éssers similars a llimacs a càrrec d’unes empreses criminals que abastaven tota la galàxia. A causa de què l'aigua a Tatooine era tan escassa, la majoria de colons eren grangers d'humitat. Els nadius indígenes incloïen els jawes d'ulls brillants, carronyers encaputxats que conduïen enormes reptadors de les sorres a través del desert a la recerca de restes de metall i vehicles abandonats. Hi havia també salvatges emmascarats nòmades anomenats els Incursors Tusken, coneguts pels locals com els Habitants de les Sorres, que cavalcaven enormes criatures anomenades Banthes. Pel que Maul havia reunit sobre els Habitants de les Sorres, dubtava que la Reina Amidala i els Jedi busquessin refugi amb ells. Tothom evitava als Habitants de les Sorres.
Una llum va resplendir a la consola de comunicació. El Simitarra havia captat un senyal de socors d'una nau propera. Maul va veure la nau a la pantalla, la va veure com un petit creuer espacial que s'havia aturat en una carretera de trànsit. Va ignorar el senyal de socors, però mentre passava al costat de la nau, el senyal es va tornar més fort, i llavors una veu va cridar des del comunicador:
–Ajudeu-nos! Si us plau, ajudeu-nos!
Maul va veure un enorme vaixell de càrrega sortir de l’hiperespai, i va suposar que el vaixell de càrrega havia arribat per assistir a la nau parada. Però llavors els motors de la nau parada es van encendre i va córrer en persecució del Simitarra mentre el vaixell de càrrega arribava ràpidament a l'altre costat d’en Maul. A través del seu port de vistes, Maul va veure els panells del casc del vaixell de càrrega lliscar per revelar llançadors de torpede-protó.
Pirates!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada