dimecres, 14 de març del 2018

La ira d’en Darth Maul (XV)

Anterior


CAPÍTOL 15

Maul va descarregar la seva moto speeder des de l’escotilla de càrrega lateral del Simitarra. Era el dia després de la seva arribada a Tatooine, i els sols bessons estaven cremant al cel. Ell ja havia rebut transmissions significants dels seus tres droides sonda.
El primer droide sonda havia vist un home alt, amb barba que portava un sabre làser a la Gran Sorra de Mos Espa després d'una competició de Curses de beines. El segon droide sonda havia estat destruït –possiblement per un sabre làser– abans que transmetés una imatge d'un vaixell de càrrega lleuger en terra anomenat l'Ànec Polsegós, que simplement havia estat en el lloc equivocat en el moment equivocat. Afortunadament, el tercer droide sonda havia descobert la localització de la nau estel·lar de la Reina Amidala en el Barranc de Xelric. Ara Maul estava esperant que el primer droide sonda tornés amb un informe complet de Mos Espa. I volia tenir la seva moto preparada per si la necessitava.
La moto era un speeder repulsor elevador personalitzat Razalon FC-20, equipat amb un motor de propulsió posterior silenciós però poderós, ideal per a missions encobertes i atacs sorpresa. La moto no tenia armes incorporades, sensors, ni escuts, ja que Maul creia que les seves pròpies habilitats i el seu sabre làser serien suficients per superar a qualsevol enemic.
Gràcies a la combinació de la seva disciplina i els seus destacables poders de recuperació, Maul no coixejava mentre caminava, utilitzant una mà per dirigir la seva moto per l'aire àrid, lluny de la seva nau. Hi havia tractat la cama amb bacta i l'havia embolicat en benes. Quan estigués completament curat, ni tan sols una cicatriu existiria com a evidència de la seva lluita contra el togorià.
Però la seva cama encara li feia mal. Abans, després de descobrir els rastres de bantha prop del Simitarra, havia tingut una breu trobada amb els Habitants de les Sorres. Sospitava que tenien intenció d'atreure’l lluny de la seva nau i matar-lo. S'havia refrenat de massacrar-los perquè una pila d'Habitants de les Sorres morts hauria atret atenció innecessària. Tot i així, córrer de tornada al Simitarra no havia estat bo per a la seva cama.
Descansaré després que els Jedi estiguin morts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada