dimarts, 13 de març del 2018

La ira d’en Darth Maul (XII)

Anterior



CAPÍTOL 12

Sidious i Maul van tornar a Mustafar. Durant catorze dies, Sidious va fer passar a Maul per una sèrie de proves físiques extenuants. Maul es va defensar contra droides que portaven sabres làser a la sala d'entrenament. Amb els ulls embenats, llançava dagues a objectius robòtics, que li llançaven les dagues de tornada cap a ell. Estava amb els ulls embenats de nou abans d'enfilar-se a un simulador de vol de nau estel·lar cablejat amb elèctrodes disciplinaris. Portava un vestit de privació sensorial quan va córrer per un laberint que estava perfilat amb parets esmolades com fulles, i també quan va ser dipositat en una cova mustafariana prèviament inexplorada. En càmeres tancades, va ser exposat a temperatures extremes i privat de menjar. De cada prova, treia forces del Costat Fosc de la Força.
Quan els catorze dies van acabar, Maul estava exhaust. Tot el seu cos li feia mal mentre s'alçava davant Sidious a la sala de reunions. No només havia passat cada prova, havia destruït cada prova. No obstant això, el seu Mestre sempre esperava més d'ell, així que no va estar del tot sorprès quan Sidious va dir:
–A causa de què has sobreviscut als preliminars, pots procedir a l'autèntica prova per convertir-te en un Lord Sith.
Maul va ordenar al seu cos que es quedés dempeus.
–Et vaig a enviar a un planeta de la Vora Exterior –va continuar Sidious–. Està format de tres tipus de terreny. Deserts, pantans, i muntanyes. Tindràs almenys tres combats en cada terreny. He enviat una flota de droides assassins perquè t’ataqui. Cada un està programat amb estratègies diferents. Alguns treballaran junts. Alguns treballaran sols. Tots estan programats per matar.
Maul es va girar per encarar al seu Mestre. Encara que Maul es va quedar en silenci, el foc en els seus ulls traïa la seva sorpresa. I la seva excitació.
Sidious es va adonar de la reacció d’en Maul.
–És cert. Estic preparat per perdre el que més valoro. Com has d’estar-ho tu per convertir-te en un Sith. Has d'estar preparat per perdre la teva pròpia vida per guanyar.
Maul va assentir.
–Ho entenc, Mestre.
–Hauràs de sobreviure durant un mes. –Va afegir Sidious–. Tindràs només un pack de supervivència.
Malgrat el seu cansament, Maul se sentia joiós. Estava determinat a demostrar que era el millor aprenent en la història dels Sith.
Sidious no va acompanyar a Maul en el creuer pilotat per un droide que va abandonar Mustafar, ni va informar a Maul del destí del creuer. Però mentre el creuer estava viatjant per l'hiperespai, Maul va teclejar en un teclat de la consola de navegació fins que va accedir i va obtenir les coordenades codificades que identificaven el seu destí com Hypori, un planeta en el sector Ferra dels Territoris de la Vora Exterior. Mai havia anat a Hypori abans, però no havia esperat que el seu Mestre li enviés a un món familiar.
El pilot droide va emergir de la cabina de comandaments i es va adonar d’en Maul examinant un paisatge a la consola de navegació. El droide va dir:
–No crec que el Mestre Sidious estigui complagut de saber que ha accedit a les dades restringides de l'ordinador de navegació.
Sense apartar la mirada del paisatge, Maul va respondre.
–Quan el Mestre Sidious sàpiga que has utilitzat codis d'encriptació desfasats per a les coordenades de destinació, donarà de menjar a una trituradora tota una setmana amb tu.
–Oh, –va dir el pilot droide–. Si em disculpa, vaig a esborrar la memòria de l'últim minut.
Bona idea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada