dijous, 15 de març del 2018

La ira d’en Darth Maul (i Ep)

Anterior


EPÍLEG

L'home corpulent clamava que el seu nom era Savage Opress. Com Maul, era un zabrak. Segons Opress, Talzin li havia transformat en un monstruós guerrer, li havia dotat amb poders del Costat Fosc, i li havia donat l'amulet i l’havia enviat a la recerca d’en Maul. Maul no tenia records de l’amulet, el talismà que la Talzin havia fregat contra el seu braç ensangonat anys abans. No recordava a ningú anomenat Talzin.
Quan la nau estel·lar d’Opress va abandonar el planeta Lotho Minor, Maul era amb ell. Opress havia traçat una ruta cap a Dathomir. Va explicar que trobarien la Talzin a Dathomir, que Talzin ajudaria a Maul. Maul no sabia per què Talzin l'ajudaria, però sabia que necessitava ajuda.
Perquè ara coneixia la identitat de la persona que li havia transformat en un monstre. Sabia que l'home era un Jedi anomenat Obi-Wan Kenobi. Si Opress i Talzin podien ajudar a Maul, podrien ajudar-lo a trobar a Kenobi. Però Maul també sabia que estava en baixa forma, que el que realment podria utilitzar era un nou joc de cames.
I llavors podria fer-li pagar a Kenobi.
Va mirar a Opress, que estava assegut als controls de la nau estel·lar que estava portant a punt de salt hiperespacial que els portaria a Dathomir. Maul no estava segur que Opress fos el seu aliat, molt menys el seu germà. Però Maul estava disposat a córrer el risc.
Potser és un reflex... potser ell és el noi de fora de la finestra.
Maul només podia imaginar el que el futur li reservava, o si podia confiar en l'home que l’estava portant a Dathomir. Esperava que Opress fora certament el seu amic.
Tots els altres podien cremar.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada