divendres, 20 de novembre del 2015

Línia de temps galàctica (XI)

Anterior



11: El renaixement de l'Imperi
ATC 1251

El Mestre Gnost-Dural investiga la història d'un Gran Moff que va jugar un paper crític en la història imperial.

 
Durant més de 1000 anys el ressuscitat Imperi Sith va progressar sense restriccions en l'espai profund. Mentre els Jedi crèiem als Sith extints. Tot i que diversos autoproclamats Lords Sith van desafiar a la República, tots eren Jedi caiguts, no veritables Sith.
Els Veritables Sith eren els descendents biològics de l'antiga raça de pell rogenca nativa de Korriban. Van ser extingits... excepte aquells que van aconseguir escapar fa 900 anys.
El triomf de la seva re-encarnada civilització és testimoni del geni fosc de l'Emperador Sith i de la dedicació de la gent de l'Imperi.
A les nostres breus ullades als secrets de l'Imperi, un nom sobresurt dels altres... Grand Moff Odile Vaikan, fundador del modern exèrcit imperial. De nen, en Vaikan va ser un dels centenars de supervivents que van fugir de la carnisseria de Korriban al final de la Gran Guerra hiperespacial.
Per escapar dels seus enemics, l'Emperador va liderar una petita flota de naus Sith cap a l’Hiperespai per saltar cap a les regions desconegudes.
L’exiliada flota va esperar a l'espai profund durant molts anys... En aquesta època en Vaikan va aprendre navegació i es va convertir en un dels pilots més respectats. Finalment els supervivents es van assentar en el món jungla de Dromund Kaas.
Allà, l'Emperador va revelar la seva visió de construir una nova civilització d'inigualable eficiència. Va prometre venjança. Els hi va prometre un Imperi destinat a dominar la Galàxia. Un imperi destinat a acabar amb la República.
El paper de l'Emperador en la reconstrucció va ser visionari. Es diu que es va aïllar i va deixar la logística al seu recentment format Consell Fosc i a líders lleials com Odile Vaikan.
Mentre el Consell Fosc debatia sobre plans a llarg termini i l'estructura de poder dels Sith, el jove Vaikan es va ocupar d'establir l'ordre.
En Vaikan va reclutar a tots els no-sentints en edat per al seu nou exèrcit imperial. I va desenvolupar el règim d'entrenament militar-imperial que roman avui dia.
Amb el seu exèrcit ben entrenat, en Vaikan va liderar la campanya per dominar la salvatge selva de Dromund Kaas.
Per tal de crear espai en el que seria la nova i florent capital de l'Imperi. Hi ha indicis que durant la campanya, ell en persona va caçar una Terentatek en el lloc en què s'alça la Ciutadella Imperial.
Després d'establir el domini de l'Imperi a Dromund Kaas. En Vaikan es va centrar en construir una nova flota Imperial. Va dividir les seves tropes en enginyers, miners i manufacturadors, va establir les bases del que seria la nova armada imperial.
Segons els seus càlculs la gesta duraria segles. En Vaikan sabia que mai veuria ni tan sols una fracció de la seva creació acabada.
Malgrat tot es va guanyar el suport del Consell Fosc i va començar el treball...
Va ser aquest acte el que el va convertir en el primer Gran Moff del nou exèrcit imperial.
El Gran Moff Vaikan va acabar sent assassinat durant la campanya de conquesta a l'espai profund.
Va morir en combat abord d'un prototip de destructor estel·lar, un final just per al primer Grand Moff Imperial.
Encara que en Vaikan va morir fa segles, la seva obra i el seu nom van sobreviure i van inspirar a incomptables generacions que marxarien sota el mantell imperial.
La història d’en Vaikan mostra la lleialtat dels ciutadans cap a un Imperi en el qual sempre serien serfs dels Sith.
Crec que les arrels d'aquesta lleialtat es remunten als esdeveniments de la Gran Guerra hiperespacial.
Explicaré la meva teoria en un futur informe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada