divendres, 20 de maig del 2016

Refugiat (Pr)



Refugiat





Heretge en la Força II
El Nou Orde Jedi 16

Sean Williams i Shane Dix

Res sembla capaç de detenir els yuzzhan vong, que s'han obert pas en la galàxia amb tremenda rapidesa i brutalitat. Semblen a punt d'aconseguir la victòria total.
Luke Skywalker, Mara Jade i Jacen Solo arrisquen les seves vides en un perillós viatge a les Regions Desconegudes per trobar Zonama Sekot, el planeta vivent que pot ser la clau de la derrota vong.
Mentrestant, al voltant d'en Han i la Leia reneixen antics desitjos de venjança...



Sempre hi haurà persones fortes per al mal.
Com més fort et fas, majors temptacions pateixes.
Luke Skywalker, Mestre Jedi.



PRÒLEG

L'home que no era home estava dret davant d'un extraterrestre que no era el que semblava.
-Tot està disposat -Va dir l'home.
L'alienígena va ensumar l'aire com si volgués olorar les mentides.
-Estàs segur? -va preguntar.
-Sí, general -va respondre l'home amb confiança. No obstant això, se sentia molt incòmode. Els alienígenes amb els que creia estar tractant dominaven molt bé l'art d'interpretar el llenguatge corporal. Podrien interpretar erròniament com a senyal de dubte el més mínim gest per la seva banda, la tremolor d'un múscul de la cara.
-S'ha inspirat en la població un fals sentiment de seguretat; o, si no de seguretat, sens dubte esperança que un dia serà possible la seguretat. Tot haurà de marxar segons el pla, excepte imprevistos.
-Estic satisfet -Va dir l'alienígena, que es passejava inquiet d'un costat a l'altre davant l'home, fent petar les urpes contra el terra.
L'home va deixar anar un sospir d'alleujament per dins. Complir la seva part de l'acord era per a ell, literalment, una qüestió de vida o mort.
-Això vol dir que...?
-Quan tornis, i jo estigui completament satisfet que has complert la teva part del tracte, llavors, i només llavors, rebràs el que desitges -Va dir l'alienígena amb to tallant. Va donar un cop amb la cua a terra. No hi ha res més a discutir. Va quedar tan clar com si ho hagués dit amb paraules.
L'home va arronsar les espatlles i va assentir amb un gest del cap a les condicions de l'alienígena. No hi havia cap motiu per creure que les coses no sortirien com s'esperava. Ell rebria el que volia. Al cap i a la fi, s'havia ocupat de tot.
-Llavors, general, me'n vaig, amb el seu permís -Va dir.
L'ésser li va donar un ràpida ullada de cap a peus mentre assentia.
-Pots marxar -Va dir, amb uns tons tan forts que resultaven incòmodes per a l'oïda humana; però carregats de tal subtilesa que poques persones serien capaces de captar tots els seus matisos. Cap veu humana havia arribat a pronunciar mai una sola paraula en aquella llengua.
Ell tenia bons motius per parlar-la amb fluïdesa.
-Tornaré a veure'm aquí amb vostè d'aquí a uns dies.
-T'estaré esperant, no ho dubtis -Va dir l'alienígena, sense deixar de passejar-se d'un costat a un altre-. I, recorda: tenim el que vols.
L'home va assentir, sabent que mai podria oblidar-ho. Quan va abandonar la nau guia per l'estret cordó umbilical, mentre el seu cos s'adaptava a la situació de manca de gravetat amb facilitat instintiva, pensava amb impaciència en el seu retorn per recollir el que era seu: el començament triomfant de la seva nova existència. No li importava quantes vides costés. Ell estava molt disposat a contemplar una foguera alimentada amb cadàvers, si allò era necessari per tenir l'oportunitat d'escalfar-se al foc de la immortalitat.
Amb un somriure, va posar rumb al seu destí.


 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada