dissabte, 10 de juny del 2017

La cursa de bongos (II)

Anterior



CAPÍTOL 2

Assegut dins del seu beina d’escapament, el Capità Swagg estava furiós per la pèrdua de la seva nau estel·lar, sense esmentar els tresors gungan. El pirata de pell blava va mirar a través de la finestra de la beina a les llunes de Naboo. Ja que la beina no estava equipada amb un motor d’hiperespai, el viatge de tornada a l’amagatall remot de Swagg prendria prop de quinze dies.
En aventures passades, Swagg havia espiat amb èxit cultures alienígenes, saquejat els seus tresors i deixat els seus mons abans que sabessin que faltava alguna cosa. Malgrat tota la seva planificació, la seva missió a Naboo havia acabat en desastre. Mai admetria que utilitzar els droides com a reclam al Llac Umberbool havia estat un greu error. En el seu lloc, culpava als droides per fracassar en mantenir als gungans lluny mentre robava les estàtues antigues.
Hi havia aconseguit escapar, però dubtava que fos mai capaç de recuperar la seva nau. I si no podia tenir la seva nau, estava determinat a tenir una altra cosa.
Venjança.
Fins i tot encara que Swagg culpava als seus droides de la seva mala sort, esperava que algun d'ells hagués escapat de la destrucció dels gungans. Necessitaria la seva ajuda si volia robar la seva nau estel·lar de tornada dels guerrers amfibis. Ja que tots els seus droides estaven equipats amb dispositius de localització i transmissors remots, era una qüestió simple rastrejar-los, fins i tot des de l'òrbita de Naboo. El pirata va mirar a la consola d'ordinador activada per veu de la beina i va dir:
-Dirigeix ​​un escaneig ampli a la recerca de droides operatius, i transmet un senyal de contacte.
Segons més tard, l'ordinador va respondre:
-Els escàners han localitzat els droides 3-S i 5-S. No estan responent al senyal.
Swagg havia assignat als droides 3-S, 4-S, i 5-S al submarí que havia fracassat en destruir la sorra del festival. Va suposar que 4-S estava destruït i que 3-S i 5-S havien estat capturats i desactivats.
-Quina és la seva posició? -va preguntar ell. Després que l'ordinador li donés les coordenades, Swagg es va adonar que 3-S i 5-S estaven en una bombolla d'hàbitat d’Otoh Gunga. Per reactivar-los, hauria de tornar a Naboo i treure'ls.
Swagg va considerar les seves opcions. Temia el pensament de passar quinze dies a la estreta beina. A més, el viatge de tornada al seu amagatall requeria que viatgés a través d'almenys nou sistemes mentre era buscat per les autoritats. Sense un hipermotor, dubtava que pogués eludir cap patrulla.
-Que sigui venjança, -va murmurar Swagg amb un somriure sinistre. Va dirigir la beina d’escapament de tornada cap a Naboo, i es va llançar a través de l'atmosfera del planeta. Tot i que la beina no tenia un hipermotor, Swagg l'havia modificat per operar sota l'aigua. Mentre la beina s'acostava al Llac Paonga, els seus repulsors es van disparar i van tallar la velocitat del petit navili. Va apuntar la beina sobre el llac, llavors va anar a través de la superfície de l'aigua cap a les profunditats.
Estava en ruta cap a Otoh Gunga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada