dijous, 8 de juny del 2017

Maul Tancat (LXXII)

Anterior



72
AGUANTAR

–Maul, –va dir la Vosa, caminant cap a la plataforma mèdica amb una mirada al cos del traficant d'armes i al noi que hi havia sobre ell–. Estic interrompent alguna cosa?
Ignorant la pregunta, Maul va alçar la mirada als sabres làser d’empunyadura corbada que penjaven del seu cinturó.
–Portes la teva herència en els malucs.
–No la meva herència, –va dir ella–. El meu suport.
–El meu Mestre em va ordenar específicament que ens reuníssim, –va dir en Maul. Una nova espècie de tensió prenent forma en el seu pit, omplint-li els pulmons i estenent-se cap a fora fins a les seves extremitats mentre tot el Costat Fosc es feia manifest–. Tenim assumptes, tu i jo.
Vosa va mantenir el terreny, els peus plantats, cara atenta, cos posicionat per colpejar.
–Els únics assumptes que tenim és la teva imminent destrucció.
Carregant cap a ella, ell va saltar, balancejant el seu sabre làser en un brunzit per trobar-se amb ella a mig salt. Vosa estava preparada per a ell, i les seves espases van xocar, la seva posició defensiva inicial absorbint l'impuls de l'atac i empenyent-lo cap enrere. De cua d'ull, Maul va veure a Eogan alçar la pistola blàster d’en Radique, i abans de poder completar una paraula, Vosa va estendre la mà i la va colpejar de la seva adherència amb una explosió d'empenta de la Força, tirant al noi a terra.
–Queda't fora d'això–, li va dir ella–. Tu...
L'habitació reverberà amb un bum enorme, espetegant, seguit d'una sèrie de seqüeles de baix nivell. Era com si Sub Rusc 7, havent perdut l'interès en totes les reconfiguracions de rutina, estigués ara determinada a sacsejar-se capes senceres de si mateixa.
–Espera, –va dir en Maul–. Et vaig convocar aquí perquè prenguessis possessió d'una arma. No per...
Però Vosa s'estava movent de nou, rodant cap enrere, girant i evadint, i sense importar-li com tractés ell de defensar-se contra ella, la seva espasa trobava l'aire obert. La consciència del que ella estava fent, atraient la Força i la seva pròpia relació repulsiva amb ella, només li va fer més determinat a acabar aquesta batalla decisivament.
–Ets feble, –li va provocar ella, retrocedint i fent que ell vingués a ella–. El teu braç dret t'està frenant. Fins i tot la teva arma t'està traint.
Maul va seguir venint, confiant més i més en el seu braç esquerre, guardant-se el dret per quan més el necessités. Però Vosa semblava anticipar-se a tot el que estava fent, baixant i llavors saltant amunt i cap a fora en un espai obert al costat d'un grup de maquinària de diagnòstic, a la cantonada de la plataforma mèdica.
El llavi inferior d’en Maul es va retirar per revelar les seves dents. Si derrotar Vosa era el que necessitava fer per portar l'arma a les mans dels Gora, que així fora. Agafant l'empunyadura del sabre làser, va reafirmar les seves espatlles i es va llançar de nou, colpejant amb la seva espasa contra ella en una sèrie de talls perfectament inclinats. Vosa va venir a ell de nou amb l'ofensiva, totes dues espases girant.
–Jar'Kai, –es va mofar Maul, reflectint el seu assalt per reflex–. Predictible. –Ell va balancejar el sabre làser cap avall, però en aquest moment el passadís es va sacsejar de nou, movent-se de costat, tirant-los a tots dos. Vosa es va recuperar primer, llançant-se cap enrere, de nou massa ràpid, i la velocitat amb la qual va evadir el seu atac només va inflamar la ira dins de la ment d’en Maul, emmagatzemant la seva ràbia fins que es cristal·litzés en algun tipus d'adorn maligne.
Ara va agafar el sabre làser amb les dues mans, forçant el seu braç dret danyat al servei i agafant l'empunyadura del sabre amb tota la seva força. Era hora de Juyo, el Camí del Vornskr... l'última de les Set Formes. El va agafar àgilment, permetent-se ser arrossegat per l'assalt frontal caòtic de cops, talls, i punyalades.
–Maul... –Una tremolor d'una nova por va palpitar per la cara de la Vosa, pertorbant les seves bones formes, com si finalment reconegués l'autèntica ferocitat del seu propòsit.
Corrent cap enrere en una mesura evasiva desesperada, Vosa va girar una de les seves espases darrere d'ella, deixant anar un enorme prestatge d'instruments quirúrgics del seu lloc en la paret, i amb un balanceig de la mà, va utilitzar una empenta de la Força per disparar-lo cap a ell en una tempesta dringant d'acer.
Maul es va ajupir sota els instruments voladors i es va alçar de nou amb una mofa silenciosa. En la seva ment, el duel estava acabat... el seu oponent estava ara allargant l'inevitable moment de derrota en una sèrie de petites humiliacions. En tornar-se cap a aquestes tàctiques distraients, Vosa havia admès que no era rival per a l’staccato erràtic de cops que estava donant ell, aparentment de tot arreu, tots alhora.
Mata-la. Mata-la ara. Llavors has de lliurar l'arma a qualsevol Bando Gora que quedi.
Pivotant fàcilment, va saltar cap a ella, el Costat Fosc fluint tan poderosament d'ell ara que semblava estar supurant cap endavant en grans torrents, explosius. La seva espasa s'estava movent gairebé massa ràpida com per ser vista, tallant grans franges en forma de ventilador en l'aire al seu voltant. Tot al seu voltant, tothom semblava estar fent-se trossos.
Vosa es va ajupir, balancejant una cama cap a fora en un últim intent, sense resultats de deixar-lo fora d'equilibri, i ell va baixar el sabre làser en un gran arc, famolenc, sostenint-lo només prou com per assaborir l'expressió a la seva cara.
–Ara. Prega per la teva vida.
–Ho sento. –Ella va alçar la barbeta cap a ell, es va netejar la sang del llavi, i va somriure–. Hauries d’intentar-ho molt millor que això.
Abans que pogués respondre, ella va llançar la part superior del seu crani contra la seva espatlla, donant-li un cop de cap a la ferida oberta. Un coet de fúria roent xiuxiuejà dins el cervell d’en Maul, obliterant el pensament conscient. Va deixar sortir un rugit i es va preparar per a acabar amb ella.
Va ser llavors quan el sòl va esclatar sota ells, les plaques d'aliatge obrint-se per revelar una cosa tan vasta i incomprensible que Maul no la va reconèixer fins que va tractar d'arrencar-li la cama d'una mossegada.
Amb una punxada de xoc, va veure que la bèstia que havia explotat cap amunt ja havia pres el seu peu a la terrorífica copa de succió de la seva boca.
El cuc.
La seva aparició aquí li va donar a Komari Vosa l'última oportunitat que necessitava per recompondre’s i fer la seva escapada, saltant cap amunt i llavors rebotant a la consola de la paret darrere d'ella.
Covard, va cridar una veu des de l'interior del cervell d’en Maul, feble escòria Jedi. Ets exactament com els de la teva classe, fugint al primer senyal de...
En aquest mig segon, el pensament es va trencar mentre s'adonava que ella no estava fugint.
Estava venint cap al cuc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada