dimarts, 6 de juny del 2017

Maul Tancat (LXIII)

Anterior



63
SOJOURN

–El seu enviament ha estat rebut, –va dir 11-4D.
Darth Plagueis es va girar per mirar al droide.
–El reemplaçament del compressor geològic?
–És correcte, Mestre.
En algun lloc sota la màscara transpiradora que cobria la seva boca, Plagueis es va permetre un somriure. Ell i el droide estaven obrint-se pas a través de les fredes càmeres d'investigació de pedra on havia passat mesos sencers del seu temps, treballant amb un propòsit indestructible entre les diverses espècies que hi havia engabiat.
–Gràcies, 4D.
Plagueis va centrar la seva atenció en el tanc davant d'ell on les restes del Lord Sith bith, Darth Venamis, surava en un bany semitransparent de fluid conservant. El cos d’en Venamis estava encara animat i retorçant-se espasmòdicament amb els últims vestigis de vida que Plagueis va invertir en ell, només perquè se li arrabassés de nou. Havia estat treballant durant gairebé vint hores ininterrompudament en aquest projecte particular amb un èxit limitat, i la notificació del seu droide significava una distracció benvinguda.
–Confirmà Slipher la seva arribada? –va preguntar ell.
–No exactament, Mestre, –va respondre el droide.
–Per què no?
–Perquè sembla que el Sr Slipher és mort.
–Oh? –Plagueis va pensar en les notícies per un moment, abans de tornar-se per mirar el droide–. Maul el va matar?
–No, Mestre. Pel que vaig ser capaç de veure de les actualitzacions de vigilància de la presó, el Sr. Slipher va ser assassinat a l'instant quan un binari de càrrega i descàrrega CLL, –El droide es va detenir–. El va aixafar amb els seus peus.
–Un final humil per una ment tan prometedora.
4D va deixar sortir una clapoteig electrònic.
–No estic segur d'entendre'l bé.
–No és important, –va respondre Plagueis, i es va gratar la barbeta pensatiu–. Un droide, dius?
–Sí. Estic segur que va ser accidental. Va ser el mateix droide, de fet, al qual havia encarregat que lliurés el paquet directament al zabrak.
–Ah. –Plagueis va somriure amb plaer–. Així que Maul té tot el que necessita per facilitar la seva missió, llavors. Estàs segur?
–Ho he confirmat a través del metratge de vigilància, –va dir 11-4D, i llavors es va aturar un moment–. Si m'ho permet, quin va ser el propòsit d'ocultar aquesta informació del Mestre Sidious?
–Aquesta és una excel·lent pregunta, 4D, –va dir en Plagueis–. Suposo que podries dir que és pel propòsit d'enfortir la nostra relació.
–Senyor?
–Entre Lord Sidious i jo mateix. –Plagueis va tornar la seva atenció al bith en el tanc davant seu, encara que els seus pensaments estaven ara lluny del Venamis ressuscitat–. La missió d'assassinat del zabrak dins de la presó és de gran interès per a mi. Com ja saps, he estès una gran quantitat de llibertat a Lord Sidious en el passat.
Estenent-se amb el Costat Fosc, Plagueis va observar de forma distreta mentre la cara sense vida d’en Venamis es regirava a la sopa química viscosa, un ull obrint-se i rodant per mirar-lo. Llavors va continuar.
–Especialment ara, mentre ens aproximem al moment clau en els nostres plans per a la cancelleria, trobo aquesta tendència en augment cap a l'autoconfiança pertorbadora. Per descomptat arribarà el moment en què li faré saber que vaig ser jo el qui va proveir a Iram Radique amb el compressor geològic completament funcional que necessitava... i per tant permetre a Maul completar la seva missió. Però el moment de la revelació no ha madurat encara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada