dimarts, 13 de juny del 2017

Perill a Naboo (I)



Perill a Naboo





Episodi I Aventures 13

A. L. Singer



El planeta Naboo ha estat posat sota bloqueig. Obi-Wan Kenobi i Qui-Gon Jinn han estat enviats com emissaris Jedi per establir la pau. Però en el seu lloc troben guerra.
Naboo necessita la seva ajuda.


CAPÍTOL 1

Naboo.
Tenia força sentit.
El planeta era petit, remot, desprotegit. Un lloc d'artistes i pensadors. No tenia cap exèrcit i depenia de la República Galàctica per a la majoria dels seus béns i serveis.
Naboo, en poques paraules, era un objectiu perfecte per a la Federació de Comerç.
Qui-Gon Jinn coneixia la lògica de la cobdícia. Vivia en totes les criatures. Encoratjava el Costat Fosc de la Força, amenaçant el propi teixit del bé que unia la galàxia.
Mentre el creuer de la República s'acostava al planeta, Qui-Gon considerava els fets. La Federació de Comerç, que s'havia fundat a força d'impostos, buscava obtenir una taxa més alta per a les rutes més llargues. Quan no es van sortir amb la seva, van bloquejar el planeta.
El bloqueig de Naboo era una situació perillosa. Com a Jedi, Qui-Gon esperava que fos fàcilment resolta.
S'encarregarien del bloqueig ràpidament. La Federació de Comerç era liderada per neimoidians. Encara que eren altament organitzats i implacablement competitius, eren de caràcter feble. La sola visió d'un Jedi hauria de ser més que capaç de persuadir-los a marxar.
Qui-Gon i Obi-Wan estaven asseguts en pont de la nau, mirant a través de la finestra de la cabina de comandaments sobre les espatlles del Capità i el primer oficial.
La primera visió de Naboo va ser, com sempre, captivadora. El planeta radiava d'un exuberant verd turquesa que era acollidor i fred per igual. Però Obi-Wan es va deixar anar cap endavant agitat, atret no pel propi planeta sinó pel conjunt d'objectes a l'espai aeri sobre ell, tot just visible però creixent.
-Què és allò? -va preguntar ell.
-Vaixells de càrrega, -va respondre Qui-Gon.
-Amb escuts de defensa? -va dir Obi-Wan.
Qui-Gon va mirar el detector d'escuts del seu Capità. El seu Padawan tenia raó. La pantalla mostrava la lenta desaparició d'un formidable escut al voltant de la nau líder.
-Vaixells de càrrega de guerra. Naus de combat.
El jove es va tensar. Havia estat ben entrenat. Sabia que hi havia dos motius pels quals una nau desactivés els seus escuts.
Un era per permetre que les naus visitants amarressin.
L'altre era per atacar.


 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada