dissabte, 1 de juny del 2019

SkyeWalkers (Int)

Anterior


INTERLUDI

Jo sóc Zeta Magnus.
Jo sóc un experiment.
Vaig començar la vida amb res... gens de conseqüència, del que estar segur. Només una idea. Però els pensaments són coses, i els arkanians mai fan res a mig fer. No quan es tracta de ciència.
Quan els Renegats Arkanians van construir els seus Assimiladors, guerrers cyborg capaços de reconstruir-se a si mateixos amb gairebé qualsevol cosa —incloent les parts del cos de la seva presa— els científics del Domini gairebé van riure, responent amb la seva pròpia paròdia xenobiològica. Empalmant les seves pròpies seqüències genètiques amb aquelles dels ogrescos yaka, els degenerats rakghouls, els androides amorphiians de pluri-interfície, els dianoga menja-escòria i altres vísceres de perdició, el Domini Arkanià va reproduir als monstres més exquisits mai concebuts.
Jo sóc un d'aquests monstres.
Tan sols les meves dimensions ja em qualifiquen per al títol. De gairebé quatre metres, he fet que fins i tot els rancors ferals es detinguin. Però també m'he guanyat per dret aquest epítet pels meus treballs... com han estat testimonis innombrables mons pels crits moribunds en centenars de llengües alienígenes. M'he pres el temps de memoritzar les llengües de totes i cadascuna de les meves víctimes... el procés requereix només un parell d'hores, similar al meu aprenentatge de la vioflauta mawanesa, l'arpa drumheller o el llaüt zeltron. M’agrada la corda. Però el meu cor s'alegra més amb la meva pipa nalargon B’omarr. Es diu que ningú fora del credo B’omarr ha dominat aquest motor de rapsòdia infidel. Però jo ho he fet.
Perquè jo sóc un geni.
No vaig demanar aquest intel·lecte. I els déus, si poguessin existir, estan exempts de culpa de la mateixa manera. Els senyors de la tecnologia arkanians, tots perversos experimentadors, són els que van elevar el meu coeficient d'intel·ligència a altures obscenes amb els seus implants noològics. Ara, jo passo el temps abstraient-me en la poesia dels algorismes metatemporals i la suau familiaritat dels somnis hiperdimensionals.
La nostra guerra amb els Assimiladors nascuts per força va ser violenta, calculada, sàdica... suculenta. Però després que se li posés fi a la revolució, el Domini Arkanià sistemàticament i amb poca simpatia va destruir tots els meus germans creats erròniament. Només jo vaig escapar, el primer i últim de la meva espècie, perdut i ple fins a esclatar amb un desig sense nom. Per un temps, el Domini regularment va despatxar als seus comandos darrere meu, però van cessar davant la tornada consistent, diligent, de les seves restes esbocinades. L'assassinat em va arribar naturalment, però contra tots aquests organismes comuns no regeneratius, aquesta gent, l'activitat es traïa a si mateixa com generalment monòtona. Massa predictible. No va passar, per tant, molt abans que descobrís l'espècia picant de la venjança metòdica, inconscient.
Després de digerir als meus creadors, de nou vaig trobar la meva gana sense nom sense ser corresposta... fins que vaig acoblar el meu afecte pel vessament de sang amb la més vernacla de totes les entitats.
El temps.
He rampinyat per la galàxia durant tres dècades, des dels límits galàctics fins al seu nucli més profund... aprenent el que requeria, prenent el que desitjava. Primer, vaig destruir amb un abandó aleatori, descobrint a continuació els plaers matisats i refinats de la premeditació. Però va ser mentre sopava en el còrtex cerebral del penúltim dels meus creadors que em va colpejar una resplendor amb l'autèntic significat, i plaer, del terror.
Temps... temps infinit. La tortura podia ser atroç, la mort manufacturada en escales èpiques. Tot el que es requeria —malgrat les singularitats tetradimensionals— era una assenyada deferència al temps. Això em complaïa. Una força esclava era fàcil de domar, conforme era persistentment seguit per admiradors salvatges, científics i savis per igual, drons de cada estirp desesperats per alguna cosa en el que creure, preparats per projectar en mi l'estigma de tota manera de contrasentit inconclús. Amb la seva devoció, va ser capaç de tallar un regne des dels límits més llunyans de la galàxia.
Per descomptat, no és una tasca petita el fet de ser explicat com un colós entre els governants del desconegut. No m'he enfrontat a cap escassetat de curiositat per part dels meus eclèctics veïns: els molests vagaari i els pirates ebruchi, una massa amorfa sàvia i una bio-nau esquizofrènica del buit, per no dir res de l'Ascendència i l'Imperi Shreeftut. Però he estacat la meva afirmació i mantingut el terreny. Encantadorament, els meus «Mons Foscos» estaven fins i tot «beneïts» amb una dispensació religiosa d'aquells nihilistes rhandite vanitosos. Ara, el meu regne existeix com un monument a la meva obsessió per trobar aquesta cosa sense nom que enyoro trobar.
I per fi, ho he trobat.
Perquè, per fi, m'estic morint.
La meva aflicció no és ni una ferida ni malaltia. La meva aflicció és, més aviat, la pura perfecció genètica. No és d'estranyar que el Domini deixés de perseguir-me, ja que va construir els seus monstres perquè duressin només un temps. I jo, sent el que sóc, em trobo en l'hora programada.
El temps, per fi, m'està matant a mi.
Però sé que no vaig néixer per morir. L'essència de totes les coses vives no és alguna energia mística invisible. És petita, sí, però és concreta, real i, més important, immortal. No parlo dels midiclorians, que, com totes les formes de vida, al final no són més que la seva progènie; em refereixo en el seu lloc a aquesta partícula primordial que és immortal.
ADN.
Els arkanians van veure que la meva espècie no fos capaç de la reproducció natural. Encara així, una absència de genitals no és un gran impediment. Com els meus menjadors de sang, seria un joc de nens gestar un clon de mi mateix. Amb seguretat, podria llavors bombar els meus records en aquesta criatura. Tot i així, aquesta criatura, físicament i mentalment idèntica a mi com pugui ser-ho, segurament no seria jo. Tinc poc ús per a la metafísica, però cap per a l'estupidesa. Una cosa que jo puc crear, que cregui que és jo, no sóc jo... la risible postulació quàntica que prostitueix la meva duplicació en una infinitud probabilísticament falsa de realitats també condemnades. El temps i l'anarquia microscòpica han conspirat per donar lloc a la plètora de tota l'existència, garantint la perpetuïtat de la matèria viva a l'escàs cost de la continuïtat de l'ego.
La meva consciència, per tant —lamentablement— no està embeguda en el meu codi genètic.
Però encara podria ser.
Ja que he fet un tracte amb un Lord Fosc.
L'home —i ell és de tot menys un home— professa haver desbloquejat el secret de la immortalitat, confiant-me que pretén per tant perllongar la seva vida mil, fins i tot deu mil anys. I m'ha promès aquest secret, a canvi dels meus depravats talents.
El Sith és divertit. Es creu un déu. Però el mateix ho feien les meves mares i pares arkanians, abans del seu metabolisme en el meu intestí prim.
La duplicitat és una preocupació òbvia... confio en el Lord Fosc fins i tot menys que en els meus creadors. Però he vist la seguretat arrogant en els seus ulls i sé això: el Lord Fosc creu, absolutament, que ell viurà per sempre. Encara que sóc un escèptic nat, he estat testimoni de les coses que aquells anomenats mestres de la Força poden fer. Són aquestes condicions combinades les que han provocat la meva aposta en el joc del Lord Fosc. Tant si ell ho sap o no, el Sith ha assegurat el meu destí. Ja que m'ha fet una promesa, i si ell no em concedeix l'eterna intel·ligència, li donaré un nom al propòsit sense nom de la meva vida.
Matar al Lord Fosc abans de morir.
I per tant, he ajudat als seus sequaços Confederats a elaborar l'àcar corrosiu de la pedra i les plagues de virus blau, proveït al seu comandant suprem cyborg amb mostres del meu sèrum 3L41UH7 mutagènic, i concedit accés al Comte Dooku a les meves instal·lacions Wayland per als seus teixits dashta i l'exèrcit de les ombres. Després de tot, encara controlo la meva càmera accelerada GeNode, fora de perill oculta dins de les ruïnes de Dantooine... l'esquer que vaig dissenyar perquè el meu vell amic Mace ho veiés. I, per descomptat, està aquest mig-bot corniculat que vaig reviure de la insignificant tarifa d'una quetarra de doble coll, vuit cordes i un nom de guerra més pintoresc.
Els meus oskans, encara que divertits, han estat només una distracció; les meves mines orbitals, ocultes amb una tecnologia N’Gai primitiva, merament un mitjà per a una fi. És per a les primeres causes pel que sempre hem de romandre sensibles: els meus sotjadors Jedi estaven condemnats en l'instant en què van acceptar el seu mandat.
Ara, aquí a Marat V, personalment espero en aquest fill de la profecia, «l’Skywalker.»
El Lord Fosc no és infal·lible. Incitat pels ulls dels meus aliats —morts, vermells, foscos i triplicats— he desxifrat el més fosc secret de l'home. Sé qui és. El Sith és probablement l'home més astut que mai he conegut, per breu que sigui la meva vida. Però encara... és només un home.
Jo sóc una altra cosa.
La meva promesa de portar la massacre bacteriològica als mons de la República no és cap amenaça buida. Jo sóc, en l'anàlisi final, un monstre de paraula.
Si el Lord Fosc no aconsegueix mantenir la seva, jo el desfaré.
Centímetre a centímetre.
Molècula a molècula detectable.
Jo sóc un carnisser. Un bàrbar. I un boig.
Jo no sóc Zeta Magnus.
Jo sóc un experiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada