diumenge, 30 de juny del 2019

El retorn del Jedi NJ (Pr)


El retorn del Jedi NJ
Episodi VI

(novelització juvenil)
Ryder Windham


Fa molt temps, en una galàxia molt, molt llunyana...
Una rebel·lió intenta el seu moviment més desesperat.
El destí de la galàxia es juga en el desenllaç.
Es completa un cercle.
El viatge acaba.


PRÒLEG
Fa molt temps, en una galàxia molt, molt llunyana...

Després de la destrucció de l'Estrella de la Mort, el Lord Sith Darth Vader es va obsessionar amb trobar al pilot rebel Luke Skywalker. Vader gairebé l’atrapa al planeta congelat de Hoth, però Luke —amb la idea d'aprendre més sobre les arts Jedi— va fugir a Dagobah, on va entrenar amb l'ancià Mestre Jedi Yoda.
Amb l'ajuda del caçador de recompenses Boba Fett, Darth Vader va capturar als amics de Luke Skywalker i els va usar com carnada per atreure al jove Jedi cap a un parany a la Ciutat dels Núvols. Malgrat els advertiments de Yoda, Luke va anar a salvar-los i va acabar brutalment ferit en un duel de sabres làser amb Vader. El Lord Sith va ferir encara més al seu adversari en declarar que ell veritablement era el seu pare. L'afirmació de Vader va ser encara més impactant perquè Luke confiava en el seu mentor Ben Kenobi —el Mestre Jedi abans conegut com Obi-Wan Kenobi—, qui li havia dit que el seu pare havia estat assassinat per Vader.
Luke se les hi va manegar per escapar de les urpes de Vader, però no abans que el seu amic Han Solo —un contrabandista lleugerament reformat— fos congelat en un bloc de carbonita i lliurat a Boba Fett. Després de diverses topades amb altres caçadors de recompenses, Boba Fett va lliurar al congelat Han al malvat gàngster Jabba el Hutt al planeta sorrenc de Tatooine.
Mentre Luke i els seus aliats es preparaven per rescatar al Han, el malèvol Emperador Palpatine va enviar a Darth Vader a un remot sector de l'espai on l'arma secreta més poderosa de l'Imperi estava ara en construcció...

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada