dimecres, 19 de juny del 2019

Una Nova Esperança NJ (Pr)


una Nova Esperança NJ
(novelització juvenil)

Episodi IV

Ryder Windham



Fa molt temps, en una galàxia molt, molt llunyana...
Apareix un jove Jedi.
Creix una rebel·lió.
Una arma mortal allibera el seu poder.
Un mestre s'enfronta al seu antic deixeble.
El viatge dóna començament a un nou capítol.




PRÒLEG

Fa molt temps, en una galàxia molt, molt llunyana...

Les Guerres Clon havien acabat i deixat en ruïnes civilitzacions senceres. Els Cavallers Jedi estaven gairebé extints. I l'Antiga República —el govern galàctic democràtic que havia imperat durant gairebé 25.000 anys— havia estat reemplaçada per l'Imperi Galàctic.
Però el governant suprem de l'Imperi, el malvat Emperador Palpatine, seguia amb gana de més poder. Per expandir el seu domini i aixafar tot el que quedava de l'Antiga República, Palpatine havia aprovat la construcció d'una arma secreta: l'Estrella de la Mort, una immensa estació espacial blindada que podia destruir un planeta sencer.
L'Imperi no mancava d'oposició. L'Aliança per Restaurar la República —coneguda comunament com l'Aliança Rebel— liderava la lluita per enderrocar a l'Imperi i retornar la justícia i la llibertat a la galàxia.
Una vegada que els espies rebels es van assabentar del projecte Estrella de la Mort, van aconseguir interceptar una transmissió imperial amb les dades tècniques de l'estació espacial. Els rebels esperaven que aquesta informació revelés alguna manera de destruir l'Estrella de la Mort. L'Imperi estava decidit a recuperar els plànols robats... ja en mans d'una jove senadora del planeta Alderaan, la Princesa Leia Organa...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada