dissabte, 29 de juny del 2019

L'Imperi Contraataca NJ (i XX)

Anterior


CAPÍTOL 20

La flota rebel viatjava a través de l'espai, camí cap al lloc en el qual esperava l'Aliança Rebel, on s'instal·laria la seva nova base secreta. Caces estel·lars Ala-X i Ala-Y passaven volant al costat de les naus més llargues, incloent una fragata escorta Nebulosa-B de tres-cents metres de llarg, que havia estat convertida per a tasques mèdiques.
Una nau simple estava unida al port de subjecció del Nebulosa-B: el Falcó Mil·lenari. En la cabina del Falcó, Lando Calrissian romania en el seient del pilot. Quan Chewbacca va entrar a la cabina, Lando va parlar pel comlink:
—Luke, estem preparats per partir.
La veu de Luke va respondre:
—Bona sort, Lando.
Lando va dir:
—Quan trobem a Jabba el Hutt i al caçador de recompenses et contactarem.
Luke va respondre pel seu propi comlink:
—Ens reunirem en el punt de trobada de Tatooine.
Banyat i usant una bata blanca i neta, Luke romania assegut en un llit elevat a la sala de cirurgies del Nebulosa-B. El llit estava ajustat en angle perquè pogués veure a 2-1B, el droide mèdic que estava davant d'ell. Al peu del seu llit estava la Leia, quieta, escoltant la conversa amb Lando.
Pel comlink de Luke es va sentir a Lando:
—Princesa, trobarem a Han. Ho prometo.
Luke va pensar que la Leia havia de dir alguna cosa, però va romandre en silenci, així que ell va dir pel comlink:
—Chewie, estaré esperant el teu senyal —el wookiee es va lamentar pel comlink. Luke va dir—: Cuideu-vos, els dos. Que la Força us acompanyi.
El gemec de Chewbacca es va tornar a sentir pel comlink, la qual cosa va provocar un somriure en el rostre de la Leia. Luke també li va somriure, però després el somriure de la Leia va semblar barrejar-se amb una expressió de tristesa.
No, no tristesa, va pensar Luke mentre ella s'allunyava. Està devastada. Devastada pel Han.
La Leia va creuar l'habitació per unir-se a R2-D2 i el ja reparat per complet C-3PO, que miraven per un ample portal. Luke va tornar a parar-li esment a la cirurgia que duia a terme 2-1B. Al seu canell dret, hi havia un panell obert que exposava els mecanismes de la seva nova mà, una rèplica sintètica que semblava real i que el droide estava acabant de configurar.
Per provar les connexions nervioses artificials, 2-1B punxava els dits amb una petita agulla de metall.
—Oh —va dir Luke, en sentir el contacte de l'agulla. Va moure els dits, va tancar la mà i després la va obrir. Funcionava a la perfecció.
Luke es va aixecar del llit i es va parar al costat de la Leia i el droide. Mirà pel portal i va veure com el Falcó Mil·lenari passava ràpid al costat de la fragata mèdica. Va posar els seus braços al voltant de l'esquena de la Leia, i va pensar en el futur. Serem capaços de rescatar al Han? Per què Ben no em va dir la veritat? I què faré si...? No, no si... Què faré la propera vegada que em trobi amb Darth Vader? El meu pare.
El futur havia semblat molt prometedor per al Luke alguna vegada, però ara tot resultava incert i complicat. Què havia dit Yoda? «Sempre en moviment el futur està».
La fragata mèdica i la resta de la flota rebel viraren lentament cap a un altre rumb i van continuar a través de l'espai.
Com el seu pare, Anakin Skywalker, Luke Skywalker tenia un futur en el qual pensar.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada