dilluns, 24 de juny del 2019

L'Imperi Contraataca NJ (Pr)


L'Imperi Contraataca NJ
Episodi V
(novelització juvenil)

Ryder Windham



Fa molt temps, en una galàxia molt, molt llunyana...
Un imperi es torna poderós.
Una rebel·lió es veu amenaçada.
Un mestre savi instrueix a un jove aprenent.
Una identitat es revela.
El viatge fa un gir fosc.



PRÒLEG
Fa molt temps, en una galàxia molt, molt llunyana...

Durant la Batalla de Yavin, el Lord Sith Darth Vader va pilotar el seu propi caça TIE imperial per defensar l'estació espacial Estrella de la Mort contra un atac de l'Aliança Rebel. En un enfrontament amb un caça estel·lar Ala-X, va sentir que el pilot enemic era intens en la Força. Vader era a punt de disparar a l'Ala-X quan ell i els seus dos escortes van ser atacats per un vaixell de càrrega Corellian YT-1300. Vader va sobreviure, però el seu caça TIE, danyat, va començar a girar fora de control. Pocs segons més tard, l'Estrella de la Mort va esclatar en milions de trossos.
Una vegada que Darth Vader va aconseguir portar la seva atrotinada nau a una estació imperial, va iniciar les seves recerques. No va haver d'identificar al vaixell de càrrega Corellian. Ja l’havia vist abans, quan havia estat capturat per un raig tractor de l'Estrella de la Mort i havia estat dipositat en l'hangar 3207. El vaixell de càrrega havia estat immediatament identificat com el Falcó Mil·lenari: la mateixa nau que havia escapat dels soldats imperials a Tatooine mentre anaven a la recerca d'una unitat R2, que portava els plànols de l'Estrella de la Mort.
Entre els passatgers de Tatooine del Falcó Mil·lenari es trobava Obi-Wan Kenobi, l'antic Mestre Jedi de Vader. A l'Estrella de la Mort, els aliats de Kenobi van aconseguir complir la seva missió de rescatar a la Princesa Leia Organa, la líder rebel que havia posat els plànols de l'Estrella de la Mort en la unitat R2. Com Vader havia viscut a Tatooine, dues preguntes li obsessionaven: per quant temps havia estat allà Obi-Wan? I per què?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada