dimarts, 31 d’octubre del 2017

Foc creuat (XVIII)

Anterior



Capítol 18

El transport es va distanciar del Candaserri i va encendre els retropropulsors, disminuint la seva velocitat d'entrada a l'atmosfera. Els vint-i-un orfes més joves, lligats als seus seients, cridaven amb alegria i entusiasme mentre el transport saltava en entrar en contacte amb la primera bossa d'aire.
La tènue xiulada va anar creixent fins a sonar com un rugit quan la petita nau es capbussà en el mar de núvols. Era alhora aterridor i emocionant. Els orfes no paraven de realitzar exclamacions quan els núvols centellejaven en diferents colors, vermells i grocs, taronges i marrons.
A la llunyania, Boba va veure el centelleig d'un llampec.
–Una tempesta–, va dir Garr, el qual, com sempre, estava ben informat. –Les tempestes de Bespin són els més mortíferes de la galàxia.
Però la tempesta aviat es va quedar enrere quan la petita nau va descendir, cap a baix, cap a baix... cap als nivells mitjans de l'atmosfera, on vivien tots els habitants de Bespin.
A Boba generalment li agradava descendir a un nou planeta. Però aquesta vegada tenia sentiments oposats.
Estava ansiós per començar la cerca d’Aurra Sing, la qual no podia estar molt lluny.
Al mateix temps, sabia que perdria la seva vida actual al Candaserri. S'havia vist obligat a viure en una mentida, actuant com “Teff”. Però a canvi se li havia concedit, per primera i única vegada en la seva vida, un amic. Algú amb el qual passar el temps, explorar amb ell, per parlar i compartir tots els secrets (només fins a cert punt, per descomptat).
Tot havia estat molt divertit, però ara era el moment en el qual Boba havia de tornar a la seva veritable identitat.
Era el fill de Jango Fett, el caçador de recompenses més feroç de la galàxia.
I tenia la intenció de recuperar la seva nau!
Van desembarcar a Portside, en els nivells centrals de la ciutat. Funcionaris uniformats es van presentar en les rampes d'obertura de la nau i li van demanar a Glynn-Beti la documentació.
Glynn-Beti va agafar una agenda electrònica, assenyalant als orfes més joves que estaven alineats en la porta, i després va assenyalar a Boba.
Ella els hi va murmurar alguna cosa als funcionaris, i aquests van mirar-lo. Un va sacsejar el cap, un altre va assentir amb el cap. Què els estaria explicant? Boba es va alarmar. Havia previst esperar, i fugir de l'orfenat tan aviat com ningú hi mirés, però i si mai arribava aquest moment? Què passava si Glynn-Beti volgués comprovar la seva identitat abans de res?
Boba va baixar per la rampa oberta. Els Jedi i els funcionaris estaven d'esquena. Si s'escapava en aquest moment podria desaparèixer en la multitud abans que ningú sabés el que estava succeint. Podrien passar diversos minuts abans que percebessin que havia desaparegut.
Només hi havia un problema. Com podia anar-se’n sense dir adéu al seu primer, i ara com ara únic, amic de debò?
L'elecció era entre l'amistat i la llibertat.
Boba va escollir la llibertat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada