dilluns, 9 d’octubre del 2017

Sopant en el restaurant d’en Dexter (I)



Sopant en el restaurant d’en Dexter

 


Gregory Walker


Benvinguts al Restaurant d’en Dexter, on ens sentim orgullosos d'oferir els millors menjars dels carrers de Ciutat Coco!


Un missatge del propietari

Benvinguts al Restaurant d’en Dexter, on ens sentim orgullosos d'oferir els millors menjars dels carrers de Ciutat Coco! Servim bon menjar i un servei ràpid, amistós, a preus raonables. Des d’sliders insígnia als favorits de les robo-fonts, tenim alguna cosa per a tothom!
Com l'amo d'aquest establiment, m'agradaria aprofitar aquesta oportunitat per agrair-los pel seu suport i explicar-los una mica sobre el menjar que trobaran en el nostre menú. Moltes de les receptes que preparem les vaig reunir durant els meus anys rondant per les hipercarreteres en les meves anteriors ocupacions. He viatjat per la galàxia des del Nucli Profund a més enllà de la Vora Exterior, i he provat la cuina d'innombrables planetes.
Com bé poden imaginar, el menjar interestel·lar pot ser perillós… per exemple, vaig aprendre de mala manera que sóc al·lèrgic tant a les anxoves de Dac com al xef mon calamari que les havia preparat. Però per cada menjar que em va provocar urticària, he provat innombrables d’altres que van portar un somriure a la meva cara. Sabia que estava destinat al negoci dels restaurants quan en les meves expedicions de prospecció vaig començar a obtenir tanta satisfacció descobrint nous menjars com de trobar minerals valuosos. Aquest menú està ple dels menjars més deliciosos que he trobat al llarg dels anys.
Sent un viatger galàctic experimentat, sé que no importa on estiguis, no hi ha res que derroti a un bon menjar casolà. Així que tant si la seva llar està just en girar la cantonada o a pàrsecs de distància, nosaltres, en el Restaurant d’en Dexter li prometem el tipus de menjar que tindria a la seva pròpia cuina de la mama.
Gràcies per sopar amb nosaltres.
—Dexter Jettster


ESMORZAR

 


Favorits

Servits amb la seva elecció d'acompanyament d’esmorzar.

Filet de nerf i ous
Comença bé la rotació planetària amb un sucós filet de nerf cuinat al gust, un esmorzar bàsic d'aquí a Zznza exterior i en tot el trajecte. El secret del nostre filet de nerf que fa la boca aigua és l'assaonament: una barreja única de sal serrania, tertio, punctil i pebre de forat negre que ha estat en la meva família durant generacions. Servit amb dos ous de gartro cuinats al gust.
12,5 crèdits

Filet fregit de Quor’sav i ous
No, no està fet d'un Quor’sav, així que no et facis cap idea estranya. El que tenim aquí és un filet de nerf gegant banyat en sorra especiada de llavors pom i fregit en la paella a la perfecció usant una autèntica recepta d’Uaua. L’acabem cobrint en la nostra salsa blanca especial reduïda. Servit amb dos ous de gartro cuinats al gust.
12,7 crèdits

Estofat «Afartament de Besalisk»
Solia tenir un munt d'estofat cuinat a la paella per esmorzar cada matí durant els meus dies com a lluitador a Ord Mantell. Això sí és un esmorzar robust! Aquest estofat està fet d'una generosa quantitat de vedella de bantha, cebes ojomianes i pratates. Fins i tot si no et guanyes la vida lluitant contra savrips mantellians, voldràs provar-ho.
8,5 crèdits

Truita d'ous de gartro
Les nostres delicioses truites esponjoses estan preparades a la seva disposició. Gaudeixi de la nostra truita bàsica, feta d'ous de gartro de Classe Aurek i farcida de formatge de jerba trossejat, o afegeixi qualsevol d'aquests ingredients favorits per un petit increment: daus de gornt, daus de robba, xampinyons glasscap felucians, espinacs ferroans, pebrots bellasans, cebes ojomianes, tapates o arrel de calarantro.
7,5 crèdits (els ingredients addicionals són 5 decicreds cadascun)

Sàndwich d’esmorzar «Hutt famolenc»
Crec que els Hutts tenen mala reputació pels seus hàbits alimentaris. És cert que tenen una bona gana, però no és que no discriminin sobre el que mengen. Molts menjars Hutt són força deliciosos, incloent aquest sàndwich «muffin punky». Un esmorzar favorit de Nar Shaddaa, té un ou escumat de gorg, salsitxa de granota de l'arròs de Klatooine i una rodanxa de formatge de jerba en un pedunkee mufkin.
6,5 crèdits


DE LA ROBO-PLANXA

Servits amb la seva elecció d'acompanyament d’esmorzar.

Pastissos de Panna
Tres esponjosos pastissos calents preparats just de la forma en què ho fan a la lluna d'aigües vermelles del sistema Panna. Servits recentment trets de la robo-planxa amb mantega de bantha i carbosirope.
4,5 crèdits
Amb baies zooch o nous ettel 5,5 crèdits

Torrada Iktotch
Tres exquisides llesques gruixudes de pa de graviblat iktotchi banyades en ou, daurades i empolsades de sucre christophsià. Servides calentes amb mantega de bantha i carbosirope.
4,7 crèdits
Amb baies zooch o nous ettel 5,7 crèdits


DÒNUTS

Els nostres dònuts d'estil adarià estan recentment fets diàriament per un autèntic droide de dònuts Crisp-I-O. Ben d'hora cada matí, la nostra unitat Crisp-I-O cerca en la seva base de dades de més de 2400 receptes de dònuts per escollir les delicioses varietats que es faran aquell dia usant la seva fregidora d'oli interna. Mai sabràs quan descobriràs un nou favorit. (Si tenen ocasió, assegurin-se de provar el dònut farcit de crema de dianoga… està diví!). Per descomptat, sempre servim aquests estàndards que complauen a les multituds també:
Sucre christophsià empolsat                 1,5 crèdits
Farcit de natilles de Yowvetch               1,7 crèdits
Farcit de fruita muja                               1,7 crèdits
Gelat de xocolata trammistà                  1,7 crèdits
Gelat d’auró endorià                               1,7 crèdits
Gelat amb trossos de nous ettel            1,7 crèdits
Gelat amb trossets de coco Ishi Tib       1,7 crèdits
Gelat amb matèria fosca empolsada      1,7 crèdits


ACOMPANYAMENT DE L’ESMORZAR

Bacon de nuna (quatre tires)                                        3,7 crèdits
Salsitxa de nuna (quatre enfilalls)                               3,7 crèdits
Galeta de mantega blava-granja d'humitat i salsa      3,7 crèdits
Tollo de Kessinnamon                                                     3,7 crèdits
Torrada mustafariana amb mantega de bantha i melmelada andoriana 1,7 crèdits
Cereals secs de Dantooine                                             2,5 crèdits
Farinetes galàctiques                                                     2,5 crèdits
Prunes dressellianes cuites                                           2,7 crèdits
Fruita fresca (de temporada)                                        2,7 crèdits
Fruita congelada en carbonita (d'un any)                    1,7 crèdits

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada