dilluns, 9 d’octubre del 2017

Sopant en el restaurant d’en Dexter (II)

Anterior



SLIDERS

Sliders bàsics
El nostre element insígnia del menú, servits recentment sortits de la paella! Comencem amb una hamburguesa de cent per cent Mongo Beefhead pur —gens d'additius ni farciments de gank aquí— perfectament assaonada, modelada a mà, servida en la més fina safata importada de densitat mitjana disponible. Aquests saborosos sliders estan inspirats pels meus viatges a través de la galàxia, així que no importen quins siguin els seus gustos, segur que trobarà algun per satisfer la seva gana! Tots els sliders estan servits amb la nostra guarnició especial. Maho-ketchup sernpidalià i mostassa Bimm disponibles a petició.

Slider Coruscant
El clàssic! Una hamburguesa a la planxa a la perfecció coberta de tots els arranjaments —una rodanxa de formatge groc gonzo, enciam reywen, rodanxes de topaquet, cebes ojomianes rostides i cogombrets a l'estil B’omarr.
6,5 crèdits (afegeixi el doble de carn per 5 decicreds addicionals)

Slider Socorro
Gaudeixi del sabor atrevit de les sorres negres de Socorro i els Erms Killee amb aquest slider ben fet. Cobrim una hamburguesa ennegrida amb quatre trossos de cruixent bacon de tailring i la salsa de filet fumat de monnoks.
6,7 crèdits

Slider Zeltros
No per als febles de cor! Aquest slider enèrgic té una hamburguesa coberta de pop-pebre de Zeltron que fa la boca aigua, enciam rosa, cebes magenta i salsa picant «planeta del plaer».
6,7 crèdits
       
Slider Vorzyd
Pren una Oportunitat Còsmica en un slider ric, saborós, inspirat per l'únic i inigualable Món del Joc. La nostra hamburguesa habitual està coberta de fongs vorzydiak saltats i tres tires de kibi. Si li ve de gust alguna cosa excitant, aquesta és una aposta segura.
6,7 crèdits

Slider Khomm
Aquí hi ha un slider per a aquells que els hi agraden les coses netes i ordenades. Servim aquest amb una única hamburguesa i una quantitat precisament mesurada de salsa de formatge andador, ni més ni menys. És la perfecció a cada moment!
6,5 crèdits

Slider Giju
El nostre slider més gran, amb més pisos! Apilat amb dues hamburgueses, triple de formatge, triangles tapani ben fregits, enciam de fulles mega grans, una llesca de pa d'algues, mostassa Boontaespeciada, emposat de plàncton, neutrins mantegats i un ou de blubberbird fregit, amb jumbolives verdes damunt, és just el necessari per satisfer una gana de la grandària d'un Herglic.
7,7 crèdits

Sliders Talus i Tralus
Dos sliders bàsics a un gran preu.
9,7 crèdits


 

SLIDERS ESPECIALITAT

Ho sentim, el slider Lluna Sulfurosa ja no està disponible a causa de múltiples queixes dels clients.

Slider Manaan
Si estàs d'humor per al peix, aquest slider de peix té un filet rostit de tauró firaxà en lloc de l'hamburguesa estàndard, coberta de formatge de Ciutat Ahto, algues gomoses selkathianes i gargots de salsa de cogombrets.
6,7 crèdits

Slider Agamar
Aquesta opció sense carn ve d'un món agrícola placenteramente rustic de la Vora Exterior. L'hamburguesa està feta de soia agamariana i coberta d'una rodanxa gruixuda de fruita binka i espurnejada de salsa mugruebe.
6,7 crèdits

Slider Lao-mon
Com els Shi’anat nadius, aquest slider pot simplement anar de qualsevol cosa. Digui els ingredients, i nosaltres els ajuntem per a vostè.
7,7 crèdits

Slider Raxus
Mai sabrà el que trobarà a la muntanya de ferralla que és el planeta Raxus Prime, i aquest slider no és diferent. Fet de qualsevol sobra que tinguem en la cuina, aquest slider és una sorpresa cada vegada que es demana!
6,7 crèdits




DINAR

 
Favorits

Servits amb la seva elecció d'acompanyaments.

Sàndwich de filet de nerf
El Districte Uscru té innombrables menjars d'alta gamma, però quan a l'alcalde Acros-Krik li ve de gust un bon sàndwich de filet de nerf de tota la vida, salta a un bus aeri i es dirigeix cap a Ciutat Coco per fer-li una visita a Dexter. Servit calent i espetarregant amb cebes Nébula Vermella sobre un rotllo de pseudocereal.
8,7 crèdits (substitueixi sintecarn per 5 decicreds addicionals)

Sàndwich de shaak i formatge
Un dels meus primers treballs va ser com a ganxo per a un restaurant en les grans drassanes de naus estel·lars de Fondor (Els quals no tenen realment carrers, però això no ve al cas). Donava «amistosos» consells als visitants de les drassanes —els ingenus turistes recentment sortits dels speeders estel·lars sempre eren els millors objectius— inevitablement dirigint-los al restaurant al que servia. Aquesta va ser la meva primera exposició a la indústria del servei de menjar, i vaig recollir multitud de bones receptes en el procés, principalment perquè se'm pagava en menjar. Una de les millors va ser aquest deliciós sàndwich, fet de fines rodanxes de shaak tendre, formatge byss fos i topaquet. Servit en pa de pseudocereal torrat o termo-arruixat.
6,7 crèdits

Sàndwich Shawda Clubb
Aquest popular sàndwich té rodanxes de poltre manpha, bacon nuna, enciam reywien i topaquet. Servit en pa de pseudocereal torrat o termo-arruixat.
6,7 crèdits

Sàndwich Besh-Leth-Trill
Un altre sàndwich clàssic, preparat just de la forma en què ho tindria a casa, amb cruixent bacon nuna, enciam reywien i topaquet. Servit en pa de pseudocereal torrat o termo-arruixat.
5,7 crèdits

Sàndwich d'amanida d'ous
Preparem la nostra amanida d'ou fresca diàriament amb ous gartro de classe Aurek, emulsalsa agra, mostassa boontaespeciada, fulles de taba, sal serriana i pebrot de forat negre. Servit en pa de pseudocereal torrat o termo-arruixat.
5,5 crèdits

Sàndwich deluxe de carn nut i melmelada
Aquesta és la nostra recreació del favorit dels nostres estimats nens, preparat amb nous ettel de terra fresques i melmelada gourmet andoriana. Servit en pa de pseudocereal blanc.
4,5 crèdits

Pastís de calder de pollastre endorià
En tots els meus viatges, mai he vist un animal més estrany que el pollastre endorià, però no manca d'usos. Combinem la suculenta carn de l'ocell amb celonslay, pastanagues espacials i pèsols antarians, tots fornejats en una escorça fullada de farina de llavors pom.
6,5 crèdits
Filets de peixoscama
Quatre filets fullats estilitzats són arrebossats en massa, fregits fins a un marró daurat en aola i servits en un jaç de cols de mar cruixents amb la nostra pròpia recepta secreta de salsa tàrtara iskaloniana.
6,7 crèdits

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada