diumenge, 22 de gener del 2017

Tempesta (IV)

Anterior



CAPÍTOL 4

Després d'una llarga missió hivernant amb la Força en la freda i estreta cabina d'un InvisibleX, el que la Jaina volia era una sanidutxa calenta i un filet de nerf tan gran com el seu plat. Cosa que va aconseguir, mentre passava al costat dels enutjosos oficials de la coberta de comandament de l'Almirall Ackbar, van ser sobtades mirades i, de vegades, encongiments de nas. Encara portava el mateix vestit de vol negre que havia portat durant l'última setmana i la qualitat del clima controlat del destructor estel·lar no estava fent res per emmascarar aquest fet.
La Jaina es va aturar a la vora de la Sala Tàctica i va esperar que l'almirall Bwua'tu acabés. Després d'una dècada d'entrar i sortir del servei en els Murris i diversos esquadrons més d'ales-X, era difícil evitar saludar o informar de la seva arribada amb una veu clara i sostinguda. Però ja no era a l'exèrcit, l'havien llicenciat per negar-se a obeir l'ordre d’en Jacen de disparar contra algú que havia intentat trencar el bloqueig i que fugia, i els Cavallers Jedi rarament necessitaven anunciar-se.
L’holopantalla tàctica al centre de la sala suggeria que la situació corelliana no havia canviat durant la seva setmana en el lloc d'observació.
Les flotes que reforçaven la zona d'exclusió de l'Aliança encara envoltaven l'Estació Centràlia i els cinc mons habitables de Corell i el Cúmul d'Asteroides Kiris continuava brillant en un feble i preventiu groc. La localització de la flota d'emboscada Bwua'tu, desplegada esperant a tres anys llum de la vora del sistema, estava indicada per una simple fletxa blava i un marcador de distància. Si la situació romangués estable durant un altre any, les dues bandes podrien realment tenir temps per arreglar les seves diferències.
Però la galàxia no anava a tenir tanta sort. Hi havia massa conjures en marxa, massa factors en un curs de col·lisió, i la Jaina estava a punt de treure una altra gran complicació a la llum. Quan l'Alt Comandament sabés que els corellians estaven en contacte amb Hapes, un dels estats membres que més donava suport a l'Aliança, als espies se'ls s'encarregaria investigar i els diplomàtics serien enviats a fer investigacions. Les forces es mobilitzarien i els actius es col·locarien en posició i la guerra es tornaria molt més difícil d'aturar.
Jaina ni tan sols volia considerar què podria passar si l'Alt Comandament sentia que els seus pares estaven involucrats. Caldria molta preocupació injustificada, potser fins i tot pànic. Els exploradors serien despatxats per localitzar-los i s'assignaria a una força d'atac per capturar, potser fins i tot destruir, al Falcó Mil·lenari. La possibilitat havia passat per la seva ment una i altra vegada durant el llarg viatge de tornada dels Kirisis, reforçant la noció que el seu informe podria no necessitar incloure certes coses.
La Jaina va mirar des de l’holopantalla fins a un nínxol alt a la paret posterior de la sala, on un bust de pedra larmal del gran almirall Ackbar seguia vigilant al seu homònim. Ella sabia prou sobre els instints polítics dels bothans per adonar-se que Bwua'tu només estava mostrant l'estàtua per aconseguir el favor de la nova Comandant Suprema Mon Calamari de l'Aliança, Cha Niathal.
Però l'efígie li va semblar a ella com enganyosament irònica. Ackbar havia estat un ferm creient del benvolent poder d'una galàxia unida i ningú podria estar més preocupat per veure a l'Aliança Galàctica anant a la guerra contra un dels seus propis estats membres del que ho hauria estat ell.
El problema era que la Jaina simplement no veia com podria haver-ho evitat l’Omàs. Thrackan Sal-Solo i les seves cohorts havien estat intentant tornar a posar en funcionament l'Estació Centràlia i havien estat construint una flota d'invasió secreta al Cúmul d'Asteroides dels Kirisis. Clarament, Corèllia s'havia estat preparant per atacar a algú. I la inhabilitat de descobrir l'objectiu pretès no excusava a l'Aliança del seu deure d'intervenir.
La Jaina va sentir l'aproximació d’en Bwua'tu i va tornar la seva atenció en direcció a l'almirall. Amb petits ulls ardents i els cabells de la barbeta grisa, el tall del bothan era ferotge i una figura sorprenentment digna en el seu uniforme blanc.
-Un recordatori -va dir en Bwua'tu amb la seva veu sorrenca.
La Jaina va arrufar les celles per la confusió.
-Senyor?
Bwua'tu va apuntar amb un dit al bust de l'almirall Ackbar.
-L’estàtua -va dir ell-. No té res a veure amb l’almirall Niathal, com estava pensant. Hi és per mantenir-me humil.
La Jaina estava massa sorpresa per preguntar-li a Bwua'tu com sabia el que ella havia estat pensant. Potser això era el que tothom pensava quan veien l'estàtua o potser ell simplement era bo llegint les cares.
-Humil? -va preguntar ella-. Com és això, senyor?
El pèl es va aixecar al llarg del clatell d’en Bwua'tu.
-Possiblement els Jedi no poden estar tan mal informats. Vaig ser la riota de l'armada espacial sencera per l'incident a l’Estrangulament Murgo.
-No de l'armada espacial sencera, senyor -va dir la Jaina. Durant les recent operacions de manteniment de la pau a les Regions Desconegudes, l’Ackbar havia estat capturat per un eixam de comandos kílliks, pujats a bord en busts del propi almirall Bwua'tu-. Estic bastant segura que l'almirall Pellaeon no ho va trobar gens divertit.
Les orelles d’en Bwua'tu es van llançar cap endavant.
Llavors va semblar reconèixer l'humor en el to de la Jaina i va esbufegar en aprovació.
-No, no ho va trobar graciós -va dir en Bwua'tu-. De fet, em sorprèn que el vell gos de guerra em deixés mantenir el comandament.
-Els kílliks amb certesa van desitjar que no ho hagués fet -va dir la Jaina.
Bwua'tu la va estudiar amb ulls entretancats, sens dubte preguntant-se si quedava suficient d’Unida en la Jaina per desitjar que els kílliks haguessin prevalgut en la seva guerra contra els txiss.
-El que estic intentant dir és que la seva actuació després de la captura de l’Ackbar va ser brillant -va aclarir la Jaina-. Ningú més podria haver detingut aquelles naus de nius a l’Estrangulament Murgo.
L'expressió d’en Bwua'tu es va tornar complaguda.
-Probablement no. Ningú més s'hauria mogut tan ràpidament per explotar la inseguretat de l'enemic, especialment a la cara de tan aclaparadores... –L’almirall es va aturar i va aixecar la mirada cap al bust de l’Ackbar i després va aixafar les seves orelles per la vergonya-. Bé, estava assumint un risc substancial. Però aquesta no pot ser la raó per la qual necessitava veure’m. Es tracta d'un transport deixant el sistema?
La Jaina va empassar i després es va acostar prou per parlar en veu baixa.
-Va saltar cap al Consorci de Hapes, senyor.
-El Consorci. -El pèl en les celles d’en Bwua'tu es va posar de punta-. Està segura?
Ella va assentir.
-Molt segura. La precisió de les intercepcions està més enllà de tot dubte.
-Bé, què... alarmant. -Bwua'tu va evitar preguntar res específic sobre el mètode d'intercepció. La tecnologia d'espionatge dels InvisiblesX estava altament classificada i hi havia massa orelles sense l'apropiada autorització per discutir l'assumpte en la SalTac-. El Consorci de Hapes és una part molt gran d'espai. Va ser capaç de determinar a quin planeta?
La Jaina va negar amb el cap.
-Em temo que no. Les Boires Transitòries fan que les línies de l’hiperespai hapani siguin massa recargolades per dir-ho, però Hapes és definitivament la direcció en què es va dirigir la nau.
-Ja veig. -Bwua'tu va guardar silenci durant un moment, amb la seva mirada tornant-se distant i pensativa-. Així que, els corellians esperen arrossegar els hapans a la guerra al seu bàndol.
-Això és molt difícil de creure, almirall -va dir la Jaina. Era la conclusió òbvia, però atès qui estaven involucrats, simplement no tenia sentit-. Podríem voler considerar explicacions alternatives.
-Ja ho he fet, Jedi Solo. -Bwua'tu va estudiar acuradament a la Jaina, amb els seus ulls tornant-se lentament observadors i sospitosos-. Això és gairebé una certesa. Intel·ligència Naval informa que Nal Hutta i Bothawui s'han negat a aliar-se, almenys obertament, contra l'Aliança Galàctica i Corèllia sap que no pot derrotar-nos sola.
-Poden estar desesperats, almirall, però no són ximples. –La Jaina havia crescut en una casa on els caps d'Estat i els comandants Suprems eren els convidats del dia a dia, però hi havia alguna cosa a la penetrant mirada d’en Bwua'tu que li va fer sentir-se vulnerable i incòmoda-. L'Aliança Galàctica té el suport complet de la Tenel Ka i els corellians ho saben. Ella ens va enviar dues flotes de batalla completes.
La mirada de sospita d’en Bwua'tu va canviar a decepció.
-No vaig dir que anessin a reunir-se amb la Reina Mare, Jedi Solo.
La Jaina va arrufar les celles, digerint el seu comentari durant un moment.
-Creu que Corèllia pretén enderrocar la Tenel Ka? -va preguntar llavors.
-Crec que Corèllia pretén ajudar -li va corregir Bwua'tu-. El suport de la Reina Mare a l'Aliança és impopular entre els seus nobles, així que estic segur que tenen la seva collita d’usurpadores potencials.
-No. –L’estómac de la Jaina es va fer un nus per la ràbia, per la negació a creure que els seus pares poguessin trair a una amiga tan bona-. Això simplement no té sentit.
Bwua'tu la va estudiar amb el cap inclinat durant un moment.
-Exactament, què és el que no té sentit, Jedi Solo? -va preguntar llavors-. Hi ha alguna cosa que no m'està dient.
-Què li fa dir això, senyor? –La Jaina va saber tan aviat com va parlar que aquesta era la pregunta equivocada. Els bothans eren famosos a través de la galàxia per ser mestres de la traïció, i això significava veure a través de les mentides de la mateixa manera que dient-les -. Vull dir, tinc bones raons per creure que no és el que els corellians pretenen.
Bwua'tu la va mirar expectant.
-Només sento no estar en llibertat de revelar-ho -va dir ella-. És, um, un secret de l'Orde.
-Ja veig. -Bwua'tu va tirar del seu pèl que encanudia, després es va apartar i va fer un gest a la Jaina perquè li seguís -. Vingui amb mi, joveneta.
La Jaina va empassar i va fer el que se li ordenava. Bwua'tu la va portar a la seva oficina privada a la part posterior de la Sala Tàctica. Com tota la resta a bord del seu destructor estel·lar, la cabina era austera i ordenada, amb un altre bust de l'almirall Ackbar col·locat a la cantonada del seu escriptori. Hi havia mitja dotzena de robustes cadires de plastoide davant de l'escriptori i un parell de sofàs grisos en una cantonada, però Bwua'tu no va convidar a la Jaina a seure en cap dels mobles.
En el seu lloc, va tornar opaca la paret de transpariacer que separava la cabina de la sala i després es va tornar per enfrontar-s'hi.
-El transport era el Falcó Mil·lenari. –L’almirall va declarar això com un fet, no com una pregunta-. Els Jedi no estan tècnicament sota el meu comandament, així que no em molestaré en ordenar-li que em respongui. Però hauria de saber que això és el que assumeixo.
El cor de la Jaina es va enfonsar. Els seus pares estaven a punt de tenir un parell de dianes molt grans pintades a l'esquena.
-La identitat exacta de la nau no va semblar rellevant en aquell moment.
La veu d’en Bwua'tu es va tornar tallant.
-Òbviament, ho era. Vostè no creu que en Han i la Leia Solo trairien a la seva amiga.
-Sé que no ho farien -va insistir la Jaina.
-Vostè té més idea que jo, per descomptat. -La reacció d’en Bwua'tu va ser sorprenent per la seva tranquil·litat -. Però roman el fet que van de camí al Consorci de Hapes i aquest és un moment molt crucial per a Corèllia. Hem almenys de considerar la possibilitat.
Va descansar una mà peluda sobre l'espatlla de la Jaina i llavors va continuar amb una veu tan suau com rasposa.
-Vull que es prengui un moment i pensi en això amb molta cura. Creuré qualsevol cosa que em digui... però, si us plau, recordi que les vides dels seus pares són només dos dels molts bilions que poden dependre de la seva veracitat.
-Sóc conscient d'això, almirall -va dir la Jaina-. Però gràcies pel recordatori.
Tant com la Jaina volia saltar de nou en defensa dels seus pares, es va forçar a fer el que Bwua'tu demanava. La veritat era que la Jaina no tenia ni idea de com podrien estar reaccionant la seva mare i el seu pare als canvis d’en Jacen. En cert moment, la seva mare havia jurat no haver volgut tenir mai fills perquè un d'ells podria créixer fins a convertir-se en un altre Darth Vader. Amb les holonotícies informant que Jacen havia empresonat a centenars de milers de corellians, els seus pares bé podrien haver decidit que les velles pors de la Leia estaven justificades.
Però la Jaina no hi havia sentit cap rastre de culpabilitat quan la seva mare la va tocar abans a través de la Força. I d'haver estat planejant els Solo trair a la Tenel Ka, ella creia que ho hauria sentit.
A més, els seus pares sempre havien estat lleials als seus amics, especialment als amics que eren lleials a ells, i no podia veure que això canviés ara.
Finalment, la Jaina va sospirar i va negar amb el cap.
-Sé que té mala pinta, però simplement no crec que fessin alguna cosa com això.
Bwua'tu la va mirar als ulls.
-Està segura?
-És el que crec, almirall. Això és el que més que puc fer. –La Jaina va apartar la mirada-. Donat el monstre en el qual el meu germà s'està convertint, no crec que pugui estar segura del que algú és capaç.
Els llavis d’en Bwua'tu es van corbar davant la menció del seu germà.
-Sí, el seu germà està portant als dissidents al camp enemic fins i tot més ràpidament del que els està matant.
La Jaina va aixecar una cella per la sorpresa.
L'almirall es va arronsar visiblement i després li va treure importància al comentari amb un gest de la mà.
-No perdem el temps inquietant-nos per la meva lleialtat -va dir ell-. Vaig fer un jurament de krevi el dia en què em vaig convertir en almirall de la flota. Fins i tot quan Bothawui finalment entri en guerra, continuaré servint a l'Aliança Galàctica.
-Quan Bothawui entri guerra? -va preguntar la Jaina-. No si entra en guerra?
-Quan entri en guerra -va confirmar Bwua'tu-. El meu poble prefereix la traïció a la guerra, però ocasionalment deixem que la ràbia dicti les nostres accions.
La Jaina va arrufar les celles.
-De què està parlant?
Una espurna de comprensió va aparèixer als ulls d’en Bwua'tu.
-Ho sento. No ha d'haver-ho sentit. El seu germà ha començat a assassinar bothans.
-A assassinar bothans? -va panteixar la Jaina-. Jacen no és tan estúpid.
-No, però protegeix els seus actius -va dir en Bwua'tu-. El Cervell Planetari està gairebé mort a causa d'un atac recent i és el millor mitjà d’en Jacen per seguir els terroristes corellians a través de la ciutat inferior.
La Jaina va arrufar les celles. Difícilment li sorprenia descobrir que el seu germà estava emprant al Cervell Planetari com espia, però li va impactar sentir a Bwua'tu parlant com si haguessin discutit l'assumpte personalment.
-No puc imaginar-me’l compartint aquesta informació amb l'exèrcit.
-No ho va fer -va dir en Bwua'tu.
-Així que les seves fonts són...?
-Precises -va replicar Bwua'tu-. Això és tot el que necessita saber.
-D'acord -va dir la Jaina lentament-. I aquestes fonts creuen que els bothans són els que van atacar al Cervell Planetari? El Partit de l’Autèntica Victòria?
-No. -Bwua'tu va dubtar i després va dir-: Segons les meves fonts, el Partit de l’Autèntica Victòria ni tan sols pot trobar-lo. Però Jacen creu que Reh'mwa va ordenar l'atac i per tant la meva espècie s'està convertint en una en perill a Coruscant.
L'estómac de la Jaina es va tornar buit i va tenir nàusees. Aquesta era una força més que empenyia a la galàxia més a prop de la guerra i, com sempre, el seu germà estava a la meitat d'ella.
-No veig com els seus informants poden saber el que Jacen creu -va dir la Jaina, encara buscant la font d’intel·ligència-. Jo tinc la Força i sóc la seva germana bessona i ni tan sols jo podria dir què creu.
-Vostè no és bothan, Jedi Solo.
La Jaina va aixecar la cella.
-Així que les seves fonts són dins el Partit de l’Autèntica Victòria?
Bwua'tu va apartar la mirada durant un moment, debatent òbviament quant dir-li.
-Em va demanar a mi una resposta honesta. –La Jaina li va enviar una petita empenteta de la Força-. I l'hi vaig donar.
Bwua'tu va assentir.
-Molt bé. Tots dos tenim lleialtats dividides aquí, així que simplement haurem de confiar l'un en l'altre. -Esperà que la Jaina li donés un assentiment afirmatiu i llavors va continuar-: D'un temps ençà, el govern bothan ha estat demanant-me que dimiteixi del meu càrrec i torni a casa. La intel·ligència pel que fa als assassinats és el seu últim intent de persuadir-me.
-Tenen una font dins de la GAG? -va panteixar la Jaina.
-No conec la naturalesa de la seva intel·ligència -va replicar acuradament Bwua'tu-. Només que ha demostrat ser precisa fins ara.
-Això no vol dir que vostè hagi de creure la negació de la seva implicació -va dir la Jaina-. Vull dir, el govern bothan té un interès demostrat per convèncer-lo que l'atac contra el Cervell Planetari no va ser bothan.
-És cert, però hi ha altres evidències -va replicar Bwua'tu-. D'haver estat els Autèntica Victòria darrere de l'atac, aquest no hauria fallat.
La Jaina va triar ignorar la vanitat de la seva espècie de moment i va tractar la declaració com un fet.
-D'acord. Si els bothans no van ser els responsables, qui ho va ser?
-La meva presumpció és que van ser terroristes corellians. Si el Cervell Planetari ha estat ajudant a Jacen a perseguir-los, llavors són ells els que tenen més a guanyar matant-lo. -Bwua'tu es va retirar cap al seu escriptori, després va creuar les mans darrere de la seva esquena i va mirar al videomapa galàctic que penjava de la seva paret-. Però això difícilment és la nostra preocupació en aquest moment. Sigui el que sigui el que els seus pares estiguin fent en l'espai hapani, el seu viatge té alguna cosa a veure amb un intent de cop d'estat. Potser només van a advertir a la Tenel Ka sobre les conseqüències de donar suport a l'Aliança.
-Vol dir a amenaçar-la?
-Una amenaça és un advertiment -va replicar en Bwua'tu-. En aquest moment, això és el que hem d'assumir. Realment és l'única esperança de Corèllia.
-El que vol dir que els corellians no van a enviar la flota Kiris contra el nostre bloqueig -va dir la Jaina, endevinant que Bwua'tu ja havia comprès això-. L'utilitzaran per donar suport al cop d'estat hapani.
-Exactament -va replicar Bwua'tu-. La meva flota està fora de posició de mala manera.
-Llavors es reposicionarà?
-Amb tota certesa li ho suggeriré a l'almirall Niathal -va dir en Bwua'tu-. Però és una peix molt dominant. Va tendir un parany per als corellians i no l'abandonarà fàcilment.
-Llavors? -va preguntar la Jaina-. Va a moure-la de totes maneres, oi?
-I deixar de banda la meva krevi? -Bwua'tu la va mirar amb menyspreu com si ella li hagués suggerit que fes trampes jugant al dejarik-. Qui creu que sóc? El seu pare?
-H-Ho sento -va dir la Jaina, desconcertada pel seu to aspre -. No volia dir res com això. Però hi ha alguna cosa més que ha de saber. Quan el Falcó va marxar, la meva mare va sentir la meva presència. Ella ha de saber que els Jedi estem vigilant els Kiris.
-Ja veig. -Bwua'tu es va tornar pensatiu-. Creu que ella l'hi diria al seu pare?
-Hem d'assumir que sí -va dir la Jaina.
-I també hem d'assumir que ell li ho dirà als corellians que coneixem el seu secret sobre la flota. –L’expressió d’en Bwua'tu es va tornar entotsolada-. I no obstant això, no podem estar segurs. Això afegeix un gir interessant al problema.
-Això és una subestimació -va dir la Jaina-. Però ara haurà vostè que moure la flota.
Bwua'tu li va arrufar les celles.
-No ha estat escoltant? L’almirall Niathal ha pres la seva decisió.
-Però quan senti...
-No canviarà els seus plans a causa d'unes quantes sensacions entre una mare i la seva filla -va dir en Bwua'tu-. Ho rebutjarà com a dades poc importants d'intel·ligència.
-Què farà llavors?
-Encara no ho sé. -Bwua'tu va arrufar el seu musell i va tornar la mirada al videomapa galàctic de la paret. La seva veu va assumir un to absent-. Què interessant.
Quan no va donar més explicacions, la Jaina va anar fins al seu costat i va mirar el videomapa. Era una projecció galàctica estàndard, amb el lluminós núvol blanc del Nucli Profund prop del centre del marc superior i sense que les Regions Desconegudes apareguessin per a res. Corèllia era un petit punt en el costat oposat del Nucli Profund respecte a Coruscant, formant un gran triangle espai amb Bothawui i Nal Hutta.
-A mi em sembla més aterridor que interessant -va dir la Jaina-. Si té vostè raó sobre que Bothawui s'unirà a Corèllia, no passarà molt temps abans que Nal Hutta els segueixi. Els rebels controlaran una quarta part de la galàxia.
-Això no. -Bwua'tu va apuntar amb un dit cap a Duro, que estava localitzat just més enllà de Corèllia a la Dorsal Comercial Corelliana-. Sembla que les pors del Cap Omàs estaven força ben justificats.
La Jaina va arrufar les celles, sense entendre-ho encara.
-M'alegro de sentir això, però...
-Les mines. -Bwua'tu va donar uns copets a una tecla de control sota la pantalla i el mapa es va ampliar fins a mostrar només el sistema corellià. Va apuntar a un petit punt groc prop de la vora exterior del sistema-. En unes quantes setmanes, els Kirisis estaran en línia recta entre Duro i l'estrella corelliana. Amb tota aquesta ona expansiva electromagnètica de fons, seria impossible per als durosians detectar el llançament de la flota Kiris.
La mandíbula de la Jaina es va obrir per la sorpresa.
-Sal-Solo anava a atacar Duro?
-El moment certament sembla correcte -va dir en Bwua'tu-. I Duro encara té grans dipòsits de baràdium i cortosis.
La Jaina no sabia si sentir-se malalta o alleujada.
Com a component principal d'explosius que anaven des de detonadors termals a bombes de protons, el baràdium s'havia convertit en l'article escollit pel sempre creixent nombre de traficants d'armes de la galàxia. I les fibres teixides de cortosis podrien ser utilitzades per curtcircuitar les fulles dels sabres làser.
-Bé, almenys el Cap Omàs i l'oncle Luke poden deixar d'intentar endevinar sobre el bloqueig -va dir la Jaina-. L'últim que la galàxia necessita és algú col·locant un milió de tones de baràdium al mercat negre.
-O començant a vendre armadures a prova de sabre làser -va afegir Bwua'tu-. Però aquesta no és la nostra preocupació en aquest moment. Algú necessita advertir a la Reina Mare de la situació. I no podem confiar això a un holocomunicador. Fins i tot si el senyal no és interceptat, no podem estar segurs que el missatge arribi a la Tenel Ka sense passar primer per les mans equivocades. El Consorci és realment un fastigós llit d'intriga.
-Puc obrir-me-hi a través de la Força -va dir la Jaina-. Això li donarà alguna advertència.
-Una advertència específica?
La Jaina va negar amb el cap.
-Ja deu saber que hi ha perill, però no d'on vindrà.
-Llavors algú necessita veure-la en persona -va dir en Bwua'tu.
-Llavors m'està enviant? -va preguntar la Jaina.
-Li ho estic demanant -la va corregir Bwua'tu-. Vostè és una Jedi, recorda?
-I tant -va dir la Jaina-. Vull dir, estaré encantada d'anar-hi.
-Bé. -Bwua'tu va comprovar el seu crono i després va dir-: I crec que hauria de recollir a Zekk de camí. Això no és la classe de coses amb la que hauríem de córrer riscos. Li demanaré a Lowbacca i a Tesar que surtin abans i s'encarreguin dels llocs d'observació.
-Molt bé. –La Jaina necessitaria portar algun combustible extra per a l’InvisibleX d’en Zekk, però era possible i això li donaria una oportunitat de descobrir què dimonis estaven fent els seus pares-. Gràcies.
-No, gràcies a vostè -va dir en Bwua'tu-. Enviaré també un missatge per la cadena de comandament, però això serà més ràpid. I potser vostè pugui trobar una manera de mantenir el nom de la seva família fora d'aquest embolic. Dubto que algú de Coruscant volgués que les Notícies de l'HoloRed acusessin a Han i Leia Solo de córrer per la galàxia organitzant cops d'estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada