dilluns, 27 de març del 2017

Els nens ghostling (X)

Anterior



CAPÍTOL 10

El cor de l’Ànakin es va accelerar mentre gatejava des de la sala de la piscina fins al túnel d'accés principal. Dorn i Pala el van seguir.
Ànakin es va aturar al passadís. No coneixia el camí fins a les cel·les dels esclaus. Les instruccions d’en Kitster no havien ajudat molt. El passadís principal aquí era simplement una basta paret de roca pintada de blanc. Hi havia passadissos per tot arreu, sovint amb grans portes de seguretat cargolades cruament sobre les obertures.
Tot i així, se sentia familiar. Ànakin recordava alguna cosa d'aquest lloc de la seva infància.
Gardulla era una comerciant. No criava esclaus, i no els entrenava. Mantenia centenars d'esclaus en el seu personal, però comprava i venia milers més tan ràpid com podia.
La majoria dels seus esclaus anaven a les companyies mineres de mons cruels. Les companyies els compraven per lots. «Necessitem dos mil treballadors per a la lluna de Gedi IV», deia una comanda. Gardulla compliria la comanda de qualsevol forma que pogués.
Així que les masmorres havien d'estar plenes de milers d'esclaus un dia, i buides al següent.
Aquesta nit van tenir sort. Kitster deia que un enviament de whíphids acabava d'arribar de Toola. Les criatures desagradables encara eren mig salvatges. Eren tan mesquins com... bé, no hi havia molts que fossin més mesquins.
La majoria dels guàrdies estarien avall en les cel·les de màxima seguretat.
Ànakin havia esperat que ell i els seus amic poguessin ser capaços de caminar simplement fins a la infermeria i alliberar els ghostlings. Però aparentment això no passaria.
-Ara què? -va xiuxiuejar la Pala.
-Espereu aquí, -va respondre Dorn. El bothan va apuntar a l'esquerra pel passadís-. Jo exploraré per davant. -Dorn va donar a Ànakin el blàster d'ions jawa i va caminar sigil·losament fins a una porta allunyada. Va estendre el braç i va pressionar l'interruptor d'entrada. Estava tancada.
Ell va treure alguns cables i el seu teclat, va ancorar els cables a l'interruptor, i va introduir alguns números. La porta es va lliscar per obrir-se.
Va fer un somriure a l’Ànakin i la Pala. Ànakin va afluixar l'adherència sobre el blàster d'ions. Els seus palmells estaven suant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada