divendres, 24 de març del 2017

Emergència Jedi (i X)

Anterior



CAPÍTOL 10

Qui-Gon Jinn i Obi-Wan Kenobi, van veure com el Cap Científic Frexton era portat fora de la torre de la Ciència pel Servei de Policia de Seguretat de l'Acadèmia. A prop d'allà, el president de l'Acadèmia els hi va assegurar a Mace Windu i Yoda que Frexton mai tornaria a posar un peu en un laboratori de nou.
-És molt afortunat que la Teela Panjarra no patís cap dany-, assenyalà Qui-Gon.
-Per no parlar de tota l'Acadèmia-, afegí Obi-Wan.
Yoda i Mace Windu es van allunyar del president de l'Acadèmia i es van acostar a Qui-Gon i Obi-Wan. La nena Teela Panjarra va ser bressolada en els braços d’en Yoda.
El comunicador d’en Qui-Gon va grinyolar. Es va treure el dispositiu del seu cinturó, el va sostenir davant de la seva cara, i va dir:
-Sí?
Des del comunicador, va respondre la veu de la Vel Ardox:
-El Radiant VII està llest per transportar-nos a tots nosaltres de tornada a Coruscant quan estigueu llestos.
Qui-Gon va somriure mentre li responia.
-Estem ara en el camí de tornada a la badia d'acoblament trenta-nou G.

A la pista del moll d'embarcament 39 G, Bama Vook i Leeper estaven al costat del Cremador Metron i van saludar al Radiant VII quan es va enlairar. Bama i Leeper havien imaginat que mentre estaven a Corulag, podrien intentar fer alguns negocis abans de tornar a Esseles.
Els Jedi estaven transportant la Teela Panjarra al Temple Jedi. Mentre Mace Windu rebia un missatge d’HoloRed de Coruscant, els altres Jedi l'esperaven a la sala de conferències del Radiant VII. Qui-Gon es dedicava a conversar amb Vel Ardox i Zak Noro, i Obi-Wan es va tornar cap a Adi Gàllia i li va dir:
-Hi ha una cosa que he tingut la intenció de demanar-li, senyora Adi.
-Sí, Obi-Wan?
-Qui-Gon m'ha dit que li va salvar la vida en el passat, però no m'ha explicat els detalls. Vaig pensar que potser vostè pot ser qui em digui els fets.
Adi Gàllia semblava confosa, i es va tornar cap al Mestre d'Obi-Wan.
-Qui-Gon? Què és això de què et vaig salvar la vida l'any passat?
-Recordes el banquet oficial dels senadors Hewett? -va demanar Qui-Gon. -Tu em vas detenir abans que prengués un mos de pastís Konkeel.
-Què? -va exclamar Obi-Wan. -Vols dir que... la Mestra Adi simplement li va impedir menjar-se les postres?
-El pastís Konkeel és altament tòxic per als humanoides-, va dir Adi Gàllia. -Els senadors Hewett es van disculpar i el van treure del seu menú.
Qui-Gon va mirar a Obi-Wan i li va comentar:
-Hi ha persones que han mort menjant-lo.
-Oh-, va dir Obi-Wan.
Mace Windu va entrar a la sala de conferències.
-He rebut un missatge del Canceller Valorum,- va informar Mace Windu als Jedi reunits. -L'assumpte de la construcció de caces droides en el Sector Darpa per la Federació de Comerç està sota investigació. Els representants de la Federació de Comerç, per descomptat, neguen les acusacions.
-Haurem de mantenir un ull molt atent en els neimoidians,- va dir en Qui-Gon.
Obi-Wan va mirar a Qui-Gon i li va preguntar:
-Mestre? Creus que alguna vegada sabrem qui va contractar als bartokks per atacar Corulag?
Qui-Gon va negar amb el cap.
-La resposta en aquesta pregunta podria haver mort amb els bartokks.

Després que Groodo el Hutt i el seu fill Boonda van veure l'explosió en el cel sobre la ciutat de Curamelle, es van adonar que els bartokks havien fracassat en la seva missió de destruir l'Acadèmia de Corulag. Groodo amargament va jurar que mai faria negocis amb assassins Bartokk de nou. Boonda va mantenir la boca tancada. En realitat, Boonda no havia tingut moltes ganes d'anar a l'Acadèmia de totes maneres. Pensava que a l'Acadèmia hi havia massa regles.
Groodo no podia esperar per sortir i tornar de Corulag a Esseles. Els dos hutts van abandonar la seva càpsula d'escapament i lentament es van dirigir al Port Espacial de l'Acadèmia. Ells estaven lliscant més enllà del moll d'embarcament 39 G quan Boonda va tirar de la flacciditat del colze esquerre del seu pare.
-Mira, pa'-, va dir Boonda, va assenyalar el vaixell de càrrega corellià dins de la badia d'acoblament. -Aquesta és la nau d’en Bama Vook. El conec d’Esseles. Ell és el pilot de proves de Naus Trinkatta.
-De debò? -Va respondre Groodo, somrient. -Cal contractar-lo per portar-nos a Esseles a tots dos.
-No puc esperar per explicar-ho a la colla quan tornem a casa, tot sobre la nostra aventura a Corulag! -va exclamar el jove Boonda.
-Boonda –va grunyir Groodo,- anem a mantenir tot el que ens va passar entre nosaltres exclusivament.

Continuarà...

PROPERA AVENTURA: ELS NENS GHOSTLINGS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada