dilluns, 4 de desembre del 2017

Viarany cap a la veritat (VI)

Anterior



CAPÍTOL 6

–No toquis això! –Un oficial colicoide es va acostar corrent a corre-cuita, repicant amb les seves potes. Ànakin va retrocedir de la consola d'equipament a la cambra de lectura de tecnologia. Sortien de l’hiperespai massa de pressa.
–No ho estava tocant–. Va dir Ànakin. –Només estava mirant. Mai havia vist una consola de tecnologia com esta.
–Bé, doncs vés-te’n ja. –Li va dir l'oficial, bloquejant la consola de tecnologia. –Aquest lloc no és per a nens petits.
Ànakin va atreure el poder de la Força al voltant d'ell. Sabia que era allà, una combinació del seu propi desig i la Força, fàcilment intervindrien, sempre disponible. Va fixar la seva mirada en l'oficial.
–No sóc un nen petit. Sóc un Jedi.
El colicoide estava clarament nerviós per la manera en què el noi humà l’estava mirant, amb aquesta intensitat concentrada. Va usar tota la seva voluntat per mantenir-se ferm.
–Bé, vés-te’n de totes maneres–. Va murmurar, donant-li l'esquena en aquella mirada inquietant. –Aquest no és lloc per a tu.
Ànakin va decidir instantàniament que la consola de tecnologia no era prou interessant per arriscar-se a una confrontació. Es va allunyar caminant amb dignitat emmascarant la seva irritació. Els colicoides eren certament delicats amb la seva nau. En la seva experiència la major part dels éssers gaudien parlant de tècnica i estaven orgullosos de les seves naus. Aparentment, els colicoides no es vinculaven amb el transport, només ho veien com un mitjà per poder anar d’un lloc a un altre. Normalment passaria el temps furgant els racons i esquerdes de la nau, però els colicoides estaven constantment respirant sota el seu coll.
Mai va imaginar que una missió podria ser tan avorrida. Si tan sols Krayn ataqués!
Ànakin es va aturar, horroritzat davant la idea que havia crescut tan animadament en la seva ment. Els Jedis no esperaven confrontacions, i menys volien directament que tinguessin lloc. Vetllaven per la pau. No hauria d'esperar una invasió pirata per animar una missió tediosa. Això era una greu equivocació.
Però sent justos, no volia que Krayn ataqués perquè ell estava avorrit. La molèstia amb els pirates era com una febre a la sang. Volia, necessitava, veure a Krayn cara a cara. Volia saber si la visió de la cova era real.
Encara se sentia culpable per mentir-li a Obi-Wan. No podia dir-li a Obi-Wan com el record li cremava per dins, un record ardent ple de detalls que estava tan fresc i dolorós com feia sis anys.
Bé, no va mentir exactament, simplement no va donar una resposta completa. Desafortunadament, per als Jedis, això era el mateix que mentir al seu Mestre. Algunes vegades l'estricte escrúpol Jedi podia ser extremadament enutjós.
No podia parlar-li d’en Krayn. Encara no. Si li parlés del record en veu alta, se li ennuegaria. Es preocupava del buit que sentia sempre que recordava a la seva mare. Havien estat massa nits sense dormir reprenent-se a si mateix per la comoditat del seu llit al Temple, pels seus menjars abundants, la seva excel·lent educació, però sobretot, per la seva felicitat allà. Com podia prendre’s fins i tot només un respir més de felicitat quan la seva mare llanguia com a esclava en un planeta desolat?
Començaria a practicar maniobres defensives. Ànakin sabia que la nau era massa gran com per estar totalment atapeïda.
Estava a mig camí quan va veure a Obi-Wan corrent cap a ell.
–Estem sota atac; és Krayn! –Va dir Obi-Wan lacònicament. –Pugem al pont!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada