diumenge, 17 de desembre del 2017

Mini-relats de Valkyrie



Mini-relats de Valkyrie




Liz Holiday i Phil Sidebotham



Valkyrie va ser una revista de jocs de rol britànica editada entre 1994 i 2003. En algunes ocasions van editar aventures per al vell joc de rol de: Star Wars, de les quals s'han extret aquests dos mini-relats.
        Terra cremada
        La fugida dels Jedi



Terra cremada
Liz Holiday

L'últim treball havia estat un infern. Un instant l'equip estava contactant amb una cèl·lula rebel a Daronak, i a l'instant següent els soldats d'assalt estaven damunt d'ells. Aquella petita mostela va resultar ser un informant. Havia de ser ell, perquè mentre sortien per cames pel Bulevard Channoga, li van veure rebent un pagament d'un agent imperial amb el qual s'havien trobat anteriorment tres planetes enrere. Això va ser abans que apareguessin els caça-recompenses i comencessin a llançar detonadors termals pertot arreu.
Sí, cert, van aconseguir escapar del planeta... però amb prou feines. I just quan pensaven que estaven fora de perill, el maleït hiperimpulsor es va espatllar. De nou...
O quelcom així.


La fugida dels Jedi
Phil Sidebotham

Els joves estudiants de la Força portaven hores atrapats en aquest magatzem infernal esperant que tornés Carran, el seu contacte en la Rebel·lió. Fora, les tropes d'assalt patrullaven els carrers de la ciutat.
De sobte, la porta posterior es va obrir amb un xiuxiueig. Carran? Però en lloc de l'ancià, una figura forta i canosa es va esmunyir en la tènue llum. Abans que ningú pogués parlar, la claraboia sobre ells es va fer miques. A l'instant el magatzem va ser metrallat per foc de blàster. L'Imperi els havia trobat!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada