dimecres, 27 de gener del 2016

Jedi sota setge (V)

Anterior



5

Des de l’abarrotada badia de l'hangar de l'Acadèmia de l'Ombra, en Zekk observà les preparacions finals per a l'atac. El frenesí que agitava a les tropes, unit a la seva amenaçant còlera i el seu desig de destrucció, li van incitar. Va sentir com si les línies de la Força al seu voltant les hagués establert a foc.
El centre de l'activitat era una immensa plataforma de batalla que dominava la badia de l'hangar. Construïda específicament per a l'assalt més important a l'Aliança Rebel, la plataforma tàctica mòbil estava encrespada d'armament. Tropes d'assalt gatejaven sobre la seva superfície blindada, disposant-se per al llançament. Dirigida per l'ominosa Germana de la Nit, Tamith Kai, la plataforma seria el punt d'inici per al combat en terra, Jedi contra Jedi. Davant del timó de la plataforma de batalla, esperava ansiosa la venjança. La seva llarga capa negra va reptar al voltant d'ella amb una xiulada semblant a l'atac d'una serp. Pues de la closca d'un insecte assassí gegant, es projectaven sobre les seves espatlles. El seu pèl negre arrissat al voltant del seu cap era com filferros de banús, fent ondulacions i cruixint amb poders foscos, cada bri aparentment viu i malvolent. Els ulls violetes de la Tamith Kai, cremaven alhora que ordenava a les tropes d'assalt abordar la plataforma de batalla, reunint poder al seu interior. La seva armadura d'escates negres, s’enganxava al seu cos musculós i ben estructurat. La seva conducta demostrava poder i confiança, i un anhel de destrucció. En Zekk va atendre els seus propis deures. Ell mateix havia estat blanc de sospites per part de la Tamith Kai. La Germana de la Nit no confiava en ell. Ella considerava que el seu compromís amb el Costat Fosc no era prou fort, cec per la seva antiga amistat amb els bessons Jedi, en Jacen i la Jaina Solo.
En Zekk havia estat ensinistrat com un estudiant privilegiat d’en Lord Brakiss, i havia derrotat al propi protegit de la Germana de la Nit, Vilas en un duel a mort. Guanyant el duel, en Zekk havia guanyat el títol de Cavaller Fosc. I la Tamith Kai, potser perquè era simplement una perdedora, o pels seus oscil·lants dubtes, rarament el deixava fora del seu control. Però en Brakiss li havia donat a ell el comandament de les noves forces de l'Acadèmia de l'Ombra, que serien l'avantguarda de la batalla per reclamar la Galàxia. Ell mateix guiaria la força d'atac de Jedi Foscos, descendint com la mort dels cels per exterminar els aprenents del Mestre Skywalker.
En Zekk va fer una profunda inspiració, assaborint la forta olor de metàl·lic en el fresc aire. Va escoltar el líquid de refrigeració bombant, els motors encesos, l'estrèpit de les armadures de les tropes d'assalt, senyals preparatoris que els sistemes estaven tancats. Estaven preparats per enlairar-se.
En Zekk es va girar cap al seu grup de guerrers dotats de la Força. Portava posada la seva capa negra i la seva armadura de cuir, la seva espasa de llum a un costat esperava a ser utilitzada. Estava segur que el seu pèl fosc recollit en una cua i els seus ulls verd maragda, brillaven intermitentment davant els congregats.
- Sentiu la Força dins de vosaltres -va dir per als altres aprenents. Van donar un mut suport amb les seves mandíbules en alt, amb els seus ulls alerta, ansiosos per la batalla. Havien estat ensinistrats per això.
Va gesticular cap a la plataforma, i els Jedi Foscos, es van moure fluidament a mesura que entraven a la nau blindada.
- Atacarem l'Acadèmia Jedi ara, abans que perdem l'element sorpresa.
El casc de pilot de caça TIE s'ajustava perfectament al seu cap de pèl gris. Juntament amb la màscara de respiració, les ulleres, el vestit de vol negre, els guants encoixinats, i les botes pesades, l'uniforme semblava transportar en Qorl de tornada a un temps diferent, un temps quan ell era més jove... un pilot del Primer Imperi. Anys enrere, havia volat amb el seu esquadró de caces TIE de la primera Estrella de la Mort, per atacar la desesperada flota d'ala-X Rebels. Havia estat enderrocat en el combat, caient cap a la selva de Yavin IV. Quan hi havia mirat cap enrere per al seu complet horror i incredulitat, en Qorl va veure la invencible Estrella de la Mort esclatar, deixant-lo desemparat en aquella miserable i petita lluna. Després de recuperar-se de les seves lesions, en Qorl havia viscut com un ermità durant més de vint anys fins que quatre joves aprenents de Jedi s'havien topat amb ell, posant en moviment els esdeveniments que li van tornar al Segon Imperi.
I ara en Qorl es trobava pujant a un altre caça TIE, per llançar-se a una altra batalla per tornar a derrotar als Rebels. Aquest cop però, estava segur que acabaria diferent. Aquesta vegada, l'Imperi no cometria errors.
En Qorl estava davant del seu esquadró de dotze caces TIE. Atapeïts en un costat de la badia de llançament, els petits caces s’enlairarien tan aviat com la plataforma de batalla ho fes.
Es va girar cap a les seves tropes, tots eren caces sense provar, i els pilots, escollits entre els més ambiciosos dels soldats d'assalt recentment entrenats. Els nous pilots no havien vist un combat. Només havien practicat, realitzant simulació rere simulació, però sabia que moririen en un combat real. Els pilots es mantenien amb els seus caces, vestits amb els seus vestits i cascs negres.
Un dels nous pilots, es movia nerviosament amb òbvia ànsia, recorrent amb la mirada el caça TIE, estudiant les torretes dels canons làser, ansiós per anar-se'n. Finalment, va fer un pas endavant. El pilot es va treure el casc i el va posar contra el seu pit. Encara sense veure l'ampla cara del jove, en Qorl sabia que era en Norys, l'antic líder de la colla dels Perduts.
- Perdoni, senyor, tinc un suggeriment -va dir en Norys -. Atesa el meu acompliment durant les simulacions on vaig acumular més punts que qualsevol dels altres, crec que hauria de ser jo qui guiés aquest esquadró.
En Qorl va reprimir la seva còlera.
- Entenc les teves raons, Norys. Has fet un excel·lent treball en el teu entrenament com a pilot de caça TIE i com a tropa d'assalt. Estàs ansiós per aprendre i probablement per servir al Segon Imperi. Però he de rebutjar novament la teva petició.
- Basant-se en què?
Sentint el desafiament en la veu del jove, en Qorl va mantenir la seva resposta ferma i directa.
- En la base de què en Brakiss em va escollir per dirigir aquesta missió. Si prefereixes no seguir les seves ordres, com vulguis... - Va arronsar les espatlles, deixant la implicació de les seves paraules en l'aire entre ells.
El noi era groller i moltes vegades insubordinat, i si no hagués demostrat una aptitud molt bona per al maneig de l'armament i la lluita, en Qorl l’hauria deixat enrere. Hi havia massa en joc en aquesta missió com per permetre-li a un jove massa ansiós fer malbé les coses.
En Norys avergonyit va dir:
-Crec que tens por Qorl. Ets vell i no has volat en una missió en anys. Tu lideres l'esquadró i ens vols per cobrir els teus propis fracassos.
- Això és tot? -Va dir en Qorl amb una veu calmada, però amb una tensió que va tallar l'aire -. Et dono l'elecció: digues una paraula més i et deixaré fora d'aquesta missió, o contingues la teva llengua i lluita pel teu Emperador.
En aquell moment, al Qorl no li importava l'elecció que fes aquell rude jove. Gustosament, utilitzaria un esquadró més petit si era l'única manera d'assegurar que tots els seus pilots eren adequadament disciplinats.
Fumejant, en Norys va lluitar per mantenir-se en silenci i es va col·locar amb rudesa el casc negre sobre el seu cap.
En Qorl va parlar, més per desviar l'atenció d'aquell arravatament que per qualsevol altra raó.
- Exitosament, hem bloquejat tots els senyals de l'Acadèmia Jedi. Són incapaços de demanar reforços. Des que no han vist naus de guerra en òrbita, aquests ximples Cavallers Jedi donen per fet que els seus poders i el seu insignificant escut d'energia podran frustrar-nos. Segons els nostres sistemes de vigilància, el nostre primer comando Imperial ha tingut èxit eliminant els seus escuts. L'Acadèmia Jedi jeu indefensa i vulnerable al nostre atac. Quan la Tamith Kai llanci la seva plataforma de batalla per guiar l'atac militar, en Lord Zekk portarà els seus aprenents de Jedi Fosc i entaularà directament batalla contra els Cavallers Jedi. El nostre esquadró realitzarà atacs de fustigació des de l'aire. Encara que hem de causar danys, la nostra missió és de suport, no per servir de línia d'atac. Entesos?
Els pilots van murmurar afirmativament. En Qorl no va poder dir si la veu d’en Norys s'havia unit a les dels seus companys.
- Molt bé, a les vostres naus -va dir.
Els seus pilots van gatejar fins a les cabines, i en Qorl es va col·locar darrere dels controls del caça TIE que estava al capdavant. Va inspirar profundament a través de la màscara respiratòria, assaborint la deliciosa i familiar química de l'aire dels seus tancs. Va somriure. Es va sentir bé per poder tornar a volar novament.
Des del timó de la plataforma tàctica de batalla, la Tamith Kai va cridar:
- Ens anem. Tornarem victoriosos abans que acabi aquest mateix dia!
Les gegantines portes de l'hangar es van obrir revelant la negror de l'espai compartit amb la lluna maragda darrere de la qual sorgia amenaçadorament el gegantí planeta gasós de Yavin. La insignificant lluna contra el panorama de l'Univers era el blanc de l'Acadèmia de l'Ombra, destinada a convertir-se en un furiós camp de batalla i una victòria Imperial.
La Tamith Kai va ordenar que la plataforma de batalla s'alcés sobre els seus repulsors i sortís de l'Acadèmia de l'Ombra. La nau militar semblava una gran barca de transport, aplanada i de cantonades arrodonides, amb dos nivells a gran altura i una coberta superior que s'obriria a l'aire un cop arribessin a l'atmosfera. Les tropes d'assalt i les forces de terra omplien el seu primer nivell, mentre en Zekk i els seus Jedi Foscos prenien les seves posicions en el fons de la badia, prop de les portes de descens.
La plataforma de batalla va descendir a través de l'espai cap a l’ungla prima amb atmosfera al voltant de la lluna verda. A mesura que passaven els minuts, en Zekk es passejava d'un costat a un altre. Va mirar per la finestra i va veure l'anell ple de pues de l'estació sobre ells minvant a mesura que la plataforma de batalla augmentava la velocitat cap a Yavin IV.
- Motxilles preparades? -Va preguntar, ajustant-se l'equip de corretges al seu pit i esquena. La seva capa negra penjava sobre ella, amb el seu folre color escarlata brillant intermitentment a mesura que es movia. La seva brigada de Jedi Foscos, va comprovar les seves armes, espases de llum idèntiques manufacturades a bord de l'Acadèmia de l'Ombra. Els membres de l'equip es van ajustar les seves motxilles repulsores a les espatlles. Un per un va afirmar la seva disposició.
La negror de l'espai estava vetada de boirina blanca a mesura que la plataforma de batalla descendia ràpidament cap a l'atmosfera. En Zekk va sentir la vibració a mesura que els vents esgarrapaven les plaques blindades. El casc es va escalfar i en Zekk va poder sentir el crit ionitzat de l'ona de xoc per l'aire, però la Tamith Kai va pilotar la plataforma de batalla expertament, sense titubejar, directament cap al seu blanc.
La veu dura i profunda de la Germana de la Nit, va venir l'intercomunicador.
-Ens estem aproximant a l'altitud d'objectiu. Zekk, prepara als teus Jedi Foscos per a la partida. Les portes de salt s'obriran en un minut estàndard.
En Zekk va colpejar sorollosament les seves mans enguantades, ordenant als Jedi Foscos que es col·loquessin en fila.
-Les motxilles repulsores us transportaran - va dir-, però utilitzeu les vostres habilitats en la Força per guiar el descens. Hem d’atacar directament. Aquests són els nostres enemics jurats, els Cavallers Jedi d’en Luke Skywalker. El futur de la Galàxia depèn de la nostra victòria d'avui.
En Zekk va fixar la seva penetrant mirada en cada un dels aprenents, tractant de donar-los un fragment de la seva determinació. Eren valents guerrers que van jurar tenir èxit en la seva croada. Però en Zekk encara no s'havia ocupat de la seva confusió interna. Sabia en el seu cor que els dubtes de la Tamith Kai sobre la seva lleialtat estaven ben fundades per l'amistat que l'unia a la seva estimada amiga Jaina i el seu germà Jacen. A les profunditats dels boscos de Kashyyyk, ell havia advertit a la Jaina que es mantingués allunyada de l'Acadèmia Jedi. Ell no volia que ella prengués part en la batalla d'avui. No volia que ella es convertís en una víctima. Però sabia amb total certesa que la Jaina Solo no es mantindria allunyada per salvar-se a si mateixa i deixar a les seves amistats morir. Temia pensar que ella estigués allà baix preparada per lluitar amb ell. En Zekk va agrair ser interromput en els seus pensaments quan el sòl va vibrar i les portes de salt es van obrir. Una prima línia de llum va aparèixer davant els seus peus, i després es va fer més ampla. Les copes dels arbres eren visibles des de baix, puntuades per les prominents torres de pedra dels antics temples Massassi.
- Molt bé, els meus Jedi Foscos -va cridar en Zekk per sobre de l’udol del vent -. És la nostra hora. Salteu!
Dirigint l'atac es va deixar caure al cel, encenent la seva motxilla repulsora i dirigint-se cap a la desprotegida Acadèmia Jedi. Darrere d'ell, els altres Jedi Foscos es van deixar caure de la plataforma de batalla un per un, descendint com aus de rapinya. En vol, en Zekk va encendre la seva espasa de llum, agafant-la com un far encès. Va mirar cap enrere veient als altres Jedi del grup estenent les seves resplendents armes, amb les seves capes voleiant darrere d'ells. Els Jedi Foscos van caure com pluja del cel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada