dimarts, 26 de gener del 2016

Jedi sota setge (II)

Anterior



2

Des de la torre d'observació més alta a l'Acadèmia de l'Ombra, en Brakiss, Mestre de tots els nous Jedi Foscos mirà cap a la insignificant lluna verda. L'assalt devastador anava a començar, i abans que passés molt de temps, Yavin IV i la seva Acadèmia Jedi serien aixafats sota del que podria ser el Segon Imperi.
Com havia de ser.
A través del sinuós metall dels corredors de l'estació, les tropes d'assalt anaven a les seves estacions de batalla, els acabats d'entrenar pilots de caces TIE realitzaven les revisions de prevol en les seves naus, i els ansiosos Jedi Foscos es van preparar per a la seva primera gran victòria.
L'última batalla seria en dos assalts dirigits conjuntament per la més poderosa de les noves Germanes de la Nit i el protegit del propi Brakiss, en Zekk, l'entusiasme per fer alguna cosa significativa en la seva vida li havia fet un blanc fàcil per a la conversió al Costat Fosc. En Brakiss va tancar els seus ulls i va inhalar una profunda alenada d'aire reciclat procedent dels pous de ventilació. Les seves robes platejades van formar remolins al seu voltant.
Encara que estava sol, podia sentir les accelerades preparacions que afectaven a tothom a l'estació, les tensions acumulades com fam de batalla. En el corrent ocult de pensaments envirollats, ell clarament va sentir la total dedicació de les tropes cap al gran líder del Segon Imperi, l'Emperador Palpatine. També va detectar una ansietat cap a l’imminent atac, però això, només va fer que els seus llavis es corbessin cap amunt. La por donaria un tall addicional a les seves habilitats de lluita, prou com per fer-los cautelosos, però no prou com per paralitzar-los.
En Brakiss desitjava veure al Luke Skywalker derrotat. Anys enrere, ell s'havia infiltrat a l'Acadèmia Jedi com un estudiant per absorbir els mètodes d'ensenyament de la Nova República. Després, els va portar de tornada a les restes de l'Imperi. Però en Brakiss no havia pogut enganyar al Mestre Jedi. En lloc d'això, l’Skywalker havia tractat de desviar d'ell la seva devoció i debilitar la seva dedicació al Segon Imperi. L’Skywalker havia tractat de "salvar-lo", va recordar amb una mofa, i en Brakiss havia escapat.
Però arran de la seva voluntat d'accedir al Costat Fosc, en Brakiss, per a aquell llavors, havia après prou com per forjar el seu propi centre d'entrenament de Jedi Foscos.
Ara, era el moment sorprenentment decisiu.
Al seu costat l'aire brillà tènuement. En Brakiss va obrir els ulls calmats, beatífics i va sentir l’ominosa estàtica circumdant a la projecció de l'Emperador. El gran misteriós líder del Segon Imperi voletejà davant d'ell en forma hologràfica, un cap amb el nas arrufat tan alt com el cos sencer d'en Brakiss, una imatge d'alçada imponent amb ulls groc brillants i una cara arrugada pessigada per les ombres.
- Estic ansiós per tornar a dominar una altra vegada, Brakiss -va dir l'Emperador.
- I jo estic ansiós per atorgar-vos-ho, el Meu Mestre -va respondre en Brakiss inclinant el cap.
Acompanyat per quatre dels seus poderosos guàrdies Imperials vestits de vermell, el mateix Emperador recentment havia establert la seva residència a l'Acadèmia de l'Ombra, arribant en una llançadora cuirassada especial. Mentre els temibles guàrdies, acompanyats d’escarlata el mantenien a distància de tots els ulls indiscrets, l'Emperador estava en una càmera opaca d'aïllament segellada. En Palpatine mai havia parlat directament als seus lleials súbdits de l'Acadèmia de l'Ombra, ni havia conversat cara a cara amb en Brakiss. L'Emperador s'havia mostrat només en transmissions hologràfiques.
- Estem preparats per emprendre el nostre atac, el meu Emperador -va dir en Brakiss. Va mirar cap a dalt a la imatge severa -. Els meus Jedi Foscos garantiran la vostra victòria.
- Bé, perquè no tinc el desig d'esperar més -va dir la imatge de l'Emperador -. La resta de la meva flota recentment construïda encara no ha arribat, encara que estarà aquí en unes hores. Els meus navilis de guerra Imperials estan actualment sent equipats amb els sistemes d'ordinadors robats a Kashyyyk. Els meus guàrdies m'han comunicat que moltes naus estan llestes per lluitar, i que la resta estaran operatives en poc temps.
En Brakiss es va inclinar respectuosament altra vegada, unint les seves mans davant d'ell.
- Ho entenc, el Meu Senyor. Però conservem la força militar d'atac per al nostre següent gran assalt en els més fortament protegits mons de l'Aliança Rebel. A Yavin IV tenim només unes poques febles criatures Jedi amb què tractar. No haurien de causar problemes als meus soldats entrenats en la Força.
Dins de la seva caputxa fosca, l'Emperador semblava escèptic.
- No deixis que l'excés de confiança et traeixi.
En Brakiss continuà parlant amb gran passió. Va deixar que els seus sentiments afloressin, esperant convèncer el seu gran líder.
- Amb aquest important atac a l'Acadèmia Jedi, el Segon Imperi es convertirà en alguna cosa més que simplement una banda indisciplinada de pirates robant equips. Tenim la intenció de tornar a prendre la Galàxia, el Meu Senyor. Aquesta batalla ha de ser una guerra de filosofies, de força de voluntat. Això és l'Imperi contra els Rebels, els aprenents de l’Skywalker contra els meus, Jedi contra Jedi. Un joc d'ombres, si vostè vol, de la Foscor contra la Llum. Tanmateix tenim la intenció d’assetjar-los amb caces TIE des de l'aire, però el conflicte principal serà directe i personal; com ha de ser! Podem aixafar els seus mateixos cors, no solament les seves defenses. -En Brakiss va somriure, mirant cap amunt per trobar els seus ulls amb els encesos ulls grocs de l'Emperador-. I quan els derrotem completament amb els poders del Costat Fosc, la resta dels Rebels s'escamparà per tota la Galàxia i s'amagaran, tremolant en els seus propis malsons, mentre nosaltres recuperem el que legítimament és nostre.
La cara hologràfica de l'Emperador va fer alguna cosa inusual. Els llavis marcits, arrugats, es van encrespar en un somriure satisfet.
- Molt bé. Serà com demanes Brakiss, Jedi contra Jedi. Podeu començar l'assalt quan estigui llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada