dissabte, 30 de gener del 2016

Jedi sota setge (XV)

Anterior



15

La Tenel Ka va romandre a la vora de la plataforma de batalla Imperial, amb els seus músculs tensos i el seu cos i reflexos en condicions de reaccionar. Va enrotllar el cable abans de tornar-lo a posar juntament amb el garfi al seu cinturó. Llavors, amb el seu únic i musculós braç, va agafar la dent de rancor que era l'empunyadura de la seva espasa de llum i la va encendre.
Al seu costat hi havia en Lowbacca, amb el pelatge de punta i els foscos llavis oberts revelant els ullals. El wookiee utilitzava les seves dues mans per agafar la seva espasa de llum de fulla color bronze. Sorpresos de veure els seus inesperats enemics, els soldats d'assalt a la plataforma de batalla es van acostar, traient els seus blàsters, confiats de la seva victòria.
TM2 va gemegar.
-Pel Faedor, amo Lowbacca, potser hauríem d'haver pensat aquest atac una mica més a fons.
En Lowie va grunyir, però la Tenel Ka es va mantenir dreta amb la seva confiança ferma.
- La Força està amb nosaltres -va dir -. És un fet comprovat.
Un solitari bombarder TIE es va abalançar sobre els seus caps, deixant caure un torpede protònic a la selva. Els sons del foc de blàsters rebotaven al voltant d'ells.
A l'elevada coberta de la plataforma de batalla, la Germana de la Nit, la Tamith Kai jeia amb la seva capa negra d'au de rapinya. Es va girar amb el seu pèl fosc rinxolant-se al voltant del seu cap amb electricitat estàtica i amb els seus llavis foscos arrissats en una mofa. La Tenel Ka i en Lowie van avançar tres decidits passos cap als soldats d'assalt que esperaven.
Un dels soldats d'armadura blanca que aparentava nerviosisme de veure els dos joves Cavallers Jedi, va disparar el seu blàster i la Tenel Ka va moure la seva fulla d'energia desviant el raig cap al cel. Llavors, sense parlar, ella i en Lowie van carregar cridant. Van atacar amb tanta fúria amb les seves espases de llum que encara que els soldats d'assalt van enviar una descàrrega de foc de blàster, van ser delmats. En Lowie i la Tenel Ka es van obrir pas a la força entre ells com un cicló.
A la coberta de comandament, la Tamith Kai va caminar a grans passos amb la mirada fixa en l'escaramussa de sota.
- La noia és meva. Esclafaré el seu cor jo mateixa -va dir.
La Tenel Ka va descarregar la seva espasa de llum, eliminant a un altre soldat d'assalt. Es va girar. El seu cor bategava amb força, però la seva respiració era encara lenta. Els seus músculs es van tensar. Es va preparar per a aquella baralla, segura de les seves habilitats físiques. Aquella seria la millor batalla de la seva vida.
-Això deixa a tots aquests soldats d'assalt per a tu, Lowie -va dir saltant cap a la coberta superior per enfrontar-se a la seva Nèmesi.
El jove wookiee va rugir un assentiment, encara que TM2 no va sonar tan valent.
- Si us plau, sigui cautelós amo Lowbacca. No és de savis tenir deliris de grandesa.
Els soldats d'assalt van pressionar cap endavant, quinze contra un jove i llargarut wookiee. En Lowbacca no semblava pensar que les probabilitats fossin massa dolentes.
La Tenel Ka es va col·locar davant de la Germana de la Nit, semblant alta i orgullosa, amb la seva espasa de llum de fulla color turquesa davant d'ella. Va recordar la primera vegada que s'havia enfrontat a la malvada dona agafant-la per sorpresa i gairebé esguerrant-la.
- Llavors, com està el teu genoll, Tamith Kai?
Els ulls violetes de la Germana de la Nit van llambregar, i va sacsejar el seu cap burletament.
- No et rendiràs ara, nena nyicris? -Va preguntar -. Això tot just és una prova mereixedora de les meves habilitats. Ha! Una nena manca que creu que em pot amenaçar.
- Parles massa -va dir la Tenel Ka -. O és que estàs intentant utilitzar el teu fètid alè com a arma sobre mi?
- Has estat al costat d'aquests mocosos bessons Jedi massa temps -va dir la Tamith Kai -. Heu après com faltar el respecte a un superior. - La Germana de la Nit estirà els dits i va enviar un raig blau-i-negrós cap a la noia guerrera de Dathomir.
- No veig cap superior a mi -va dir la Tenel Ka, interceptant els raigs amb la fulla de la seva espasa de llum. Després va utilitzar la Força per enfortir els seus pensaments positius i els seus sentiments, els quals va llançar cap endavant com un escut.
La Germana de la Nit va retrocedir un pas, presa per sorpresa.
Un nivell més baix, en Lowbacca tallava amb la seva espasa de llum de fulla color bronze en una mà, mentre a l'altra retenia una figura d'armadura blanca. Va llançar al soldat d'assalt contra altres tres oponents, noquejant-los a tots.
Els soldats Imperials s'havien ajuntat estretament per utilitzar els seus blàsters. Semblaven intentar reduir a l’enutjat wookiee mitjançant la pura força del nombre. Era un gran error.
Sobre la coberta de comandament, la Germana de la nit es movia en cercles, mirant a la seva jove presa amb diversió. La Tenel Ka va mantenir la seva espasa de llum ferma, mirant amb els seus ulls color granit als violetes de la seva adversària.
Sobre els seus caps, els bombarders TIE seguien abalançant-se sobre la selva, encara que els seus pilots semblaven més interessats en el duel sobre la plataforma de batalla que en la seva missió de bombardeig.
La Germana de la Nit girà les mans, i una bola de llampegant energia blava va cruixir en cada palmell guanyant força. La Tenel Ka sabia que havia d'utilitzar el moment de concentració de la Germana de la Nit per a una ràpida sorpresa.
La Tamith Kai es va aturar en la vora de la coberta superior, mentre en Lowie i els soldats d'assalt mantenien una lluita un nivell més baix. La Germana de la Nit va aixecar les mans.
El foc malvat va cruixir a la punta dels seus dits, esperant a ser alliberat.
La Tenel Ka fintà amb la seva espasa i després, sense previ avís, va utilitzar la Força per llançar-se cap endavant amb la mà estesa. Va donar un cop de colze a la Germana de la Nit, empenyent-la prou per fer-la ensopegar sobre la vora. Amb un xiscle desgavellat, la Tamith Kai va caure cap enrere. Els raigs blaus van ruixar sense danyar el cel i per poc arriben a un bombarder TIE que baixava en picat.
La Germana de la Nit es va estavellar entre els soldats d'assalt i en Lowbacca qui li va grunyir.
Els soldats d'assalt es van afanyar sobre el wookiee intentant debilitar-lo, però la Tamith Kai, va desencadenar la seva fúria a cegues, dispersant-los a tots del seu costat. Des de la coberta de comandament, la Tenel Ka mirà cap amunt escoltant el fort so d'un motor que s'acostava i va veure un bombarder TIE acostant-se a baixa altura, apuntant els seus canons cap a ella. Els brillants trets es van moure a gran velocitat, obrint buits en el blindatge de la coberta als seus peus.
La noia guerrera es va moure d'un costat a un altre, utilitzant els poders de la Força per endevinar on impactarien els llamps. Les armes d'alta potència, eren massa potents per poder-les desviar amb una espasa de llum. Estava sola, sense protecció i sent un blanc fàcil.
Desagradablement, va prendre una decisió. A mesura que el caça Imperial rugia sobre el seu cap, la Tenel Ka va apagar la fulla d'energia de la seva espasa de llum, i després acuradament va estimar la trajectòria correcta. Va baixar la mà i va llançar la seva espasa de llum cap a la nau.
Ella havia utilitzat una gran quantitat de temps practicant la seva punteria, llançant llances i ganivets, encertant el seu blanc seleccionat cada vegada. Però aquí, l'oportunitat del moment era precipitada i una gran distància. Tot i això, mai va dubtar de la seva habilitat.
El bombarder TIE girà cap amunt, guanyant altitud en la seva carrera per a l'atac final.
La seva espasa de llum girà en l'aire, i amb una espurna resplendent color turquesa, va colpejar un lateral del bombarder TIE. No va tallar un dels panells d'energia com ella havia esperat. En lloc d'això, la fulla d'energia va destruir un dispositiu estabilitzador i va obrir una bretxa en el casc del bombarder. La seva espasa de llum, el va travessar completament i després va caure en picat a l'espessa selva de baix, prop del riu.
Incapaç d'articular paraules, la Germana de la Nit es va abalançar sobre la coberta de comandament amb un udol de furiosa venjança. La seva capa negra aletejà com les ales d'un corb baixant en picat per matar a la seva presa. Els ulls de la Tamith Kai van resplendir amb una fúria violeta.
Veient la noia manca, sola i sense la seva espasa de llum, la Germana de la Nit va començar a riure. La seva rialla ofegada i gutural es va omplir d'ironia.
- I ara estàs desarmada -es va burlar la Tamith Kai mirant el monyó del braç de la Tenel Ka -. Malgastes el meu temps, nena. Per què no ens evites un problema i et tires i mors?
La Tenel Ka va mirar a la Germana de la Nit fredament i es va moure cap endavant, sense mostrar signes de vacil·lació.
- Estaré desarmada -va dir -, però mai he necessitat una arma. -Amb el seu peu esquerre movent-se a una sorprenent velocitat, va passar ràpidament al voltant i darrere de la Tamith Kai, capturant el seu taló. Alhora, la Tenel Ka va colpejar amb el seu palmell al centre del pit de la Germana de la Nit i la va empènyer, fent-li perdre l'equilibri sobre la coberta.
Ella va escoltar als soldats d'assalt cridant amb pànic, després, sobre el seu cap, va veure un bombarder TIE sacsejant-se sorollosament i en problemes. La Tenel Ka va aixecar la seva mirada i va reaccionar instantàniament.
El bombarder TIE que havia colpejat amb la seva espasa de llum, havia aconseguit fer un viratge, encara que ara el seu compartiment posterior estava en flames. Completament fora de control i movent-se de costat a costat, la desesperada nau venia cap a la plataforma de batalla.
La Tenel Ka vagament podia sentir el terror del pilot. No sabia que fer i va veure la plataforma com la seva última oportunitat, un lloc on fer un aterratge d'emergència. Però la Tenel Ka podria dir que la velocitat del seu descens i la total falta de maniobrabilitat feien l'aterratge una cosa impossible.
No veient res més que la seva pròpia fúria, la Germana de la Nit es va abalançar per agafar amb la mà el turmell de la Tenel Ka. La dona Fosca mai va advertir el perill entrant.
La Tenel Ka no podia perdre el temps barallant-se amb ella. Va deixar anar la presa del seu peu i va saltar per sobre de la Germana de la Nit, aterrant entre les tropes d'assalt i al costat d’en Lowbacca.
Els soldats d'assalt però, ja havien vist el bombarder TIE fora de control i s'havien deixat caure sobre la coberta.
- Lowbacca, hem de marxar ara -va dir la Tenel Ka, agafant el seu braç pelut.
Ell va rugir i TM2 va intervenir en la conversa.
- Certament. Crec que és el suggeriment més assenyat.
Ella i en Lowbacca es van afanyar a anar a la vora de la plataforma que voleiava i van mirar cap avall al mandrós riu i els excel·lents arbres.
A dalt, sobre la coberta de comandament, la Tamith Kai finalment es va adonar de l'imminent perill quan el bombarder TIE va entrar amb els seus motors sonant com aigua. La Germana de la Nit va cridar als pilots de la plataforma de batalla perquè activessin els seus motors repulsors i evadissin immediatament l'impacte.
Mai ho aconseguirien.
En Lowie i la Tenel Ka es van tirar per la borda, amb l'esperança d'aterrar en un lloc segur.
Darrere d'ells, el bombarder TIE va xocar violentament contra la plataforma de batalla de l'Acadèmia de l'Ombra i va explotar a l'instant. El seu carregament restant d'explosius de protons va rebentar al costat dels motors creant un gegantí forat a través de la immensa plataforma. Les planxes de blindatge van volar com flocs de neu metàl·lics en totes direccions. Una bola de foc i fum maleït al cel, i l'enutjosa plataforma de batalla, va caure en picat. La massa d'enderrocs va explotar diverses vegades més a mesura que baixava en picat cap al riu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada