dimecres, 27 de gener del 2016

Jedi sota setge (VI)

Anterior



6

El xiscle dels motors iònics bessons, va esquinçar part de la relativa calma de la gran càmera d'audiències. Els ràpids reflexos de la Tenel Ka van sorgir fins i tot abans que reconegués la font del so i es va trobar corrent i encorbant-se cap a l'obertura més propera d'una de les finestres amb la Jaina, en Jacen i en Lowbacca directament darrere d'ella. A través de l'obertura de la paret de pedra, la Tenel Ka va veure caces TIE en una cursa de bombardeig directament cap a l’Acadèmia Jedi.
- Mestre Skywalker, estem sota atac -va cridar la Tenel Ka.
En Luke Skywalker va alçar la seva veu per fer-se sentir per tota la cambra.
- Que tothom estigui a la selva fins que la batalla hagi acabat. Lluiteu amb totes les vostres aptituds i habilitats. Recordeu el vostre entrenament... i que la Força us acompanyi.
Una sèrie d'explosions buides va puntuar la seva ordre. Un sorollós cruixit va fer ecos a través de la càmera quan una bomba de protons va colpejar els nivells inferiors i va cavar un cràter en el terreny de la selva fora de la piràmide.
Des d'on estava, la Tenel Ka observà als altres aprenents de Jedi i va jutjar les seves admirables reaccions respecte a les ordres del Mestre Skywalker. Diversos dels estudiants es van quedar sense alè per la sorpresa, i la Tenel Ka va poder sentir les seves emocions contradictòries, nervis anticipats, nostàlgia per casa seva, confiança en la Força, temor per la possibilitat d'haver de matar. Però no va percebre indicis de confusió, terror o negativa.
Fora i tot esperant més instruccions, els estudiants Jedi van sortir en massa de la gran càmera d'audiències. En Luke Skywalker es va precipitar cap a la finestra on el grup de la Tenel Ka hi era i va donar un senyal al Peckhum perquè se'ls hi unís. El vell pilot es va ajupir ràpidament a mesura que el sòl de pedra va vibrar pels impactes de més enllà. El Mestre Jedi va començar a repartir instruccions immediatament, i la Tenel Ka es va meravellar amb com de calmat que semblava enmig d'aquella confusió.
- Jacen, porta la Caçadora d'Ombres a òrbita. Mira a veure si pots penetrar a través del senyal d'interferència i enviar a la teva mare un missatge que estem sota atac. L’R2-D2 està a l'hangar esperant al costat de la nau. Ell és tot el copilot que necessites.
La Jaina a qui li agradava volar, estava a punt de protestar quan en Luke va recórrer a ella.
- Necessito que vagis a través del riu i revisis l'equip del generador de l'escut. Mira a veure si és possible recuperar els nostres escuts defensius. Lowie, vull que tu i la Tenel Ka...
El comunicador d’en Luke penjat del seu cinturó el va interrompre donant el senyal que tenia un missatge urgent.
Una altra explosió va vibrar a través del Gran Temple, més propera que les altres. Així que en Luke va connectar el comunicador, els sons aguts d'alarma i xiulets de l’R2-D2 van ser emesos.
- Què passa R2? Calma't -va dir en Luke.
-Sí vostè m'ho permet, Amo Skywalker -va dir TM2 -, puc analitzar gramaticalment el missatge del seu droide astromecànic i proveir-li d'una traducció. Estic versat en uns sis milions de formes de comunic...
-Gràcies TM2 -en Luke va retallar la petita xerrada de droide -, això seria molt útil.
- R2-D2 comunica que... Oh Senyor!, La part frontal de l'hangar ha estat assolida. La runa han segellat completament l'entrada. Cap nau pot entrar o sortir. La Caçadora d'Ombres està atrapada a l'interior.
- Escolta! -Va dir en Jacen després d'un moment de pensament -, Peckhum, que hi ha del Vara del Raig? No estava a l'interior.
La Tenel Ka va sentir un arrufament de celles que plegava el seu front, pensant que en Jacen anava a encarar un atac Imperial amb una vella llançadora de carregament.
-El Vara del Raig no té l'armadura de quàntum de la Caçadora d'Ombres -va assenyalar en Luke.
- Massa perillós -va dir la Jaina.
- Ei, que tots estem en perill aquí -va dir en Jacen amb veu baixa però ferma -. I hem d'enviar un missatge fora del sistema.
-Segur que podem fer-ho -va dir el vell Peckhum -. Vaig aprendre algunes maniobres evasives bastant bones en el seu moment, movent-me en òrbita sense rebre impactes.
Just llavors, en Lowbacca va donar un agut udol preventiu assenyalant cap a l'obertura de la finestra. Gravitant sobre la selva a la llunyania, hi havia una construcció sinistra, una gegantina plataforma tàctica clavetejada d'armes, com una mortífera bassa transportant tropes enemigues.
La Tenel Ka sentir una punxada de reconeixement.
- La Tamith Kai hi és; puc sentir-la -va dir.
- Sembla que ella dirigeix ​​la batalla terrestre des d'allà dalt -va dir en Luke.
- Llavors, hem d’inutilitzar aquesta plataforma de batalla -va contestar la Tenel Ka sense interrupció -. Em presento voluntària. La Germana de la Nit és meva.
En Lowbacca bordà un comentari.
- L'amo Lowbacca vol assenyalar que el seu T-23 està a fora, prop de la pista d'aterratge. Usant el saltacels, ell i la mestressa Tenel Ka, fàcilment podrien arribar en aquesta plataforma en uns minuts.
En Luke va inclinar el cap.
- Cadascú té la seva missió. Faré una última passada a la piràmide per assegurar-me que ningú es va quedar enrere. Us veuré a tots en el punt de reunió a la selva.
A mesura que els joves Cavallers Jedi corrien escales avall a l'interior del Temple, la ment de la Tenel Ka començava a pensar en l'imminent enfrontament. L'adrenalina bombava per les seves venes i la seva ment estava alerta. Ella havia estat criada i ensinistrada per a la batalla. Encara que barallar-se amb un únic braç presentaria nous reptes, no es va sentir espantada ni massa confiada. Simplement preparada. Un Jedi sempre havia d'estar llest, ella ho sabia. El Mestre Skywalker i la Tionne els havien entrenat a tots molt bé. La Tenel Ka tenia la seva espasa de llum i les seves habilitats en la Força. Conjuntament, estava segura que eren suficients per derrotar qualsevol enemic.
Quan tots ells van aconseguir arribar a la zona d'aterratge, la Jaina ja s'havia separat del grup, capbussant-se cap al riu i l'estació generadora de l'escut. La Tenel Ka es va sorprendre notant que el vell pilot Peckhum s'havia mantingut a l'altura d'ells, quan ell i en Jacen van córrer cap a la vella llançadora de subministraments. Esquivant rajos d'energia dels caces TIE que s'abalançaven sobre els seus caps, la Tenel Ka i en Lowbacca van abordar el saltacels T-23 mentre en Peckhum i en Jacen abordaven el Vara del Raig.
Mirant al Jacen pujant la rampa del Vara del Raig, la Tenel Ka va sentir una estrebada de les seves emocions que no va poder explicar, ni tan sols per a si mateixa, i al mateix temps, en Jacen va reaparèixer i va clavar els ulls en els de la Tenel Ka amb una expressió seriosa. La seva cara es va trencar en un gran somriure.
- T’explicaré un acudit quan tornem; un realment bo aquesta vegada.
Després, va entrar una altra vegada.
Alhora que en Lowie encenia els motors del T-23, la Tenel Ka va donar una resposta, encara que ella sabia que ell no la podia escoltar.
- Sí, el meu amic Jacen, m'agradaria escoltar el teu acudit. Quan tots hàgim tornat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada