dimarts, 19 de gener del 2016

Collita Roja (XXV)

Anterior



25 / Identificació afirmativa

-Declaració: Senyor, hem localitzat a Hestizo Trace -Crepità la veu de l'HK des de l'interior del comunicador.
El lord Sith es va aturar i va ajustar la freqüència fins que la transmissió va començar a sentir-se amb més claredat. Estava al costat del mampara de la Mirocaw després de dur a terme una inspecció exhaustiva de la nau, de dalt a baix. No li havia costat trobar la nau del caça-recompenses. Els sensors de la torre havien descobert que havia realitzat un aterratge d'emergència a dos quilòmetres de l'acadèmia rastrejant-la a partir de la signatura tèrmica, i l'Scabrous s'havia aproximat a ella amb un sigil absolut, per si de cas encara hi havia algú a bord. Però no hi havia ni rastre de la Jedi ni del whíphid que l'havia portat fins allà. Havien abandonat la nau.
-On és? -va preguntar.
-Resposta: Una primera anàlisi del perímetre ha donat com a resultat una identificació afirmativa en el quadrant nord-est. Els escàners han trobat una correspondència afirmativa de feromones al noranta-tres per cent.
-Quant fa d'això?
-Resposta: Deu minuts estàndard, senyor. Vector de coordenades vint per divuit, ordre de magnitud...
-Està morta?
-Resposta: Negatiu, senyor, tal com havies ordenat -va contestar el droide després d'una lleugera pausa.
-Bé.
-Declaració: Els nostres sistemes d'exploració de mig abast informen que ella i el caça-recompenses whíphid viatgen junts i es dirigeixen al nord-oest, cap al tancat dels tauntaun, que es troba per la zona. Segueixen viatjant a peu i amb tota probabilitat estaran buscant refugiar-se de l'atac inicial. -L'HK va emetre un espetec i va esperar ordres-. Pregunta: He de reactivar els canons del perímetre en aquell quadrant, que estan programats per atordir?
L'Scabrous es va prendre el seu temps per respondre i va pensar en el terreny que estava descrivint el droide. La torre no estava lluny d'allà, és clar, i...
I la biblioteca.
-No serà necessari -va contestar l'Scabrous-. M'ocuparé personalment.
-Declaració: Hi ha... alguna cosa més -va dir el droide, vacil·lant.
-Què passa?
-Diversos sensors locals informen d'una activitat grupal sense identificar a diversos quadrants de l'acadèmia. No està clar quin és l'origen de l'activitat. El diagnòstic de bioritmes no informa de constants vitals verificables.
-Doncs arregla-ho.
-Aclariment: El dispositiu electrònic està connectat i funciona amb normalitat. És l'activitat: no mostra constants vitals, ni temperatura corporal, ni respiració, ni activitat cardíaca o cerebral.
L'Scabrous es va aturar i es va quedar mirant pensatiu la mampara metàl·lica abonyegada de la Mirocaw que tenia davant. Per un moment, l'únic que es va sentir va ser el brunzit constant de la màquina d'hemodiàlisi que li bombava sang fresca al seu cos i el murmuri dels fluids corrent pels tubs que li subministraven el còctel de drogues antivirals.
-Quanta activitat? -va preguntar.
-Resposta: Actualment no està clar -va dir l'HK-, però sembla que està...
-Què?
-Bé, sembla que s'està estenent, senyor.
-Entenc.
L'Scabrous es va recordar de l'aprenent, Nickter, o de la criatura que havia estat Nickter, sortint de la seva gàbia arrossegant-se tot i que totes les lectures de les seves constants vitals donaven resultat negatiu. Va recordar com aquella criatura s'havia abalançat sobre ell i a continuació s'havia posat a perseguir en Jura Ostrogoth; i la gana que tenia la criatura. En aquell moment, l'Scabrous havia donat per fet que el que havia vist havia estat una mena de tremolor nerviosa exagerada, un accident bioquímic que la droga i l'orquídia havien desencadenat dins del cos d'en Nickter. Però ara - «Sembla que s'està estenent, senyor», havia dit l'HK- començava a reconsiderar-ho.
-Senyor meu? -va preguntar el droide.
-Això ara no importa -va contestar l'Scabrous-. Me'n vaig directament a la biblioteca. No tornarem a necessitar els làsers. Hestizo Trace i jo ens trobarem allà en persona i posarem fi al nostre negoci ella i jo, com ha de ser. Tingues la nau preparada per partir immediatament després.
-Sí, Senyor, però...
L'Scabrous va tallar la transmissió i va travessar l'escotilla oberta de la Mirocaw donant grans gambades, va baixar la rampa d'aterratge i es va endinsar en la nit nevosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada