dissabte, 30 de setembre del 2017

Els deixebles (XXIII)

Anterior



Capítol 23

Des de la petita finestra del diminut transbordador, Obi-Wan va veure una explosió a la nau de l'Ànakin. El vehicle gris l'havia detectat per fi i la seva presència no semblava agradar-li en absolut.
La visió del làser vermell va disparar alguna cosa en els records d'Obi-Wan, que va tornar a experimentar aquella vella sensació de desemparament. Però no hi havia manera de tornar a la nau prou de pressa com per ajudar al seu padawan. I hi havia l’holocró. Havia d'anar a per ell mentre tenia oportunitat. No podia tornar a deixar-lo enrere.
Obi-Wan li va enviar ràpidament un missatge mental al seu padawan. Pots fer-ho, Ànakin, li va dir. Només pensa...
Al cap d'uns minuts, el transbordador va fer contacte amb l'hangar d'aterratge de la nau d’en Norval. Després d'apagar el petit vehicle, Obi-Wan va sortir sigil·losament i es va colar a la gran nau.
Mentre recorria un passadís blanc i lluent, el so del làser li va ressonar a les orelles.
Estaven atacant la nau de l'Ànakin. Tot d'una, va desitjar haver resolt amb el seu padawan la discussió que havien tingut a Kodai.
Ara no pots fer res al respecte, es va dir a si mateix. Si volia trobar l’holocró en aquella gegantesca nau, havia de concentrar-se i pensar.
Obi-Wan va avançar a corre-cuita per diversos corredors asèptics. En arribar al final d'un d'ells, va sentir que una onada de maldat li donava cops de sobte. Va saber exactament com s'havia sentit el seu padawan uns minuts abans. L’holocró estava molt a prop.
Obi-Wan va girar una cantonada i va veure una gran sala al final d'un passadís. Hi havia una figura humanoide d'esquena a la porta, esperant. I allà, en una taula de transpariacer, hi havia l’holocró, vermell i lluent.
Obi-Wan es va acostar sigil·losament a la sala, però la figura es va girar cap a ell abans que pogués creuar la porta.
–T’estava esperant –va dir Norval.
Obi-Wan es va concentrar en l'home bru que tenia davant i va notar que el desassossec s'apoderava de Norval. Es va adonar que, en realitat, ell no era la persona que esperava Norval.
Esperava a un altre, a Lundi potser. O al pilot de la nau gris.
–És poderós, oi? –Cloquejà Norval–. Costa una mica acostumar-se a les nàusees, però quan et sents còmode amb el seu poder, la sensació de fàstic acaba per desaparèixer.
Obi-Wan es va abalançar a per l’holocró, però Norval es va interposar en el seu camí.
–Aquesta informació es desaprofitaria en mans dels Jedi -li engegà–. No teniu ni idea de què fer amb el poder.
Obi-Wan es va adonar que Norval no cediria sense lluitar. Es va dur la mà a la cintura, va treure el sabre làser i el va encendre.
He d'acabar amb això el més aviat possible, va pensar Obi-Wan. Tenia l'esperança que la visió del sabre làser fes retrocedir a Norval i l'obligués a lliurar-li l’holocró. He de tornar per ajudar a l’Ànakin abans que sigui massa tard.
Però Norval no va retrocedir. Es va limitar a emportar-se la mà a la cintura, va extreure el seu propi sabre làser i el va encendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada