divendres, 6 d’abril del 2018

Persecució (XVI)

Anterior


Capítol 16

No pot ser!
Boba va mirar al seu al voltant amb ràbia frustrada. La càmera estava buida. Girà, amb la pistola preparada per disparar i va mirar al seu voltant.
No hi havia ningú. Fins i tot sense revisar la resta de l'habitació, els sentits hiperalertats d’en Boba van confirmar la veritat.
El Mestre Jedi s'havia anat.
Boba va enfundar ràpidament l'arma. Va caminar a gambades en cercles, hi havia un coixí baix, del tipus que preferien els Jedi d'alt rang, es va inclinar i va posar una mà sobre ell.
Encara estava calent. Windu ha degut de sortir fa només uns minuts.
Boba va sentir una onada de fúria. Havia estat tan a prop!
Però no anava a deixar escapar a Mace tan fàcilment. Boba sabia on s'estava dirigint, a la reunió privada amb Palpatine a l'edifici del Senat. Boba no tenia idea d'en quina part d'aquest vast edifici podria localitzar a Windu.
Però Boba no tenia cap dubte que tindria èxit a trobar-lo. Es va tornar i es va dirigir cap a la porta, després es va detenir.
És massa perillós tornar cap a allà fora ara. Algú podria veure'm i alertar a Windu…
Es va apartar de la porta tancada. Va començar a inspeccionar ràpidament la càmera, buscant quelcom que li pogués ser útil.
Un minut més tard ho va trobar, un petit monitor situat en la paret. Boba el va activar, llavors va aparèixer la imatge més recent de la pantalla.
–Ho tinc! –es vanà.
La pantalla mostrava un itinerari, generat per l'oficina del Canceller Suprem. Hi havia un recordatori de l'hora de la reunió privada de Mace Windu, a només quinze minuts a partir d'ara. Hi havia un memoràndum sobre el tema de la reunió.
EXTREMADAMENT URGENT era tot el que Boba es va molestar a llegir abans de desplaçar-se cap avall.
I hi havia un mapa de l'edifici del Senat, mostrant la ubicació exacta de l'avantcambra de Palpatine, on se celebraria la reunió!
–Perfecte –va dir Boba. Va memoritzar les dades i va apagar el monitor. Llavors es va apressar creuant l'habitació. Una paret estava coberta per una llarga cortina. Boba va agafar la cortina i va tirar d'ella.
La llum carmesí del vesprejar va inundar la sala. El gran finestral tancat donava cap a les torres brillants i els abismes de la Ciutat Galàctica.
–Bonica vista –va dir Boba–. Odio haver d'arruïnar-la, però…
La seva bota es va estavellar contra el material transparent. Un aire fresc va fluir endins, juntament amb els sons nocturns de la ciutat, aerospeeders i veus distants. Boba va caminar fins a la mateixa vora de l'ampit. Mirà cap avall i va ajustar el casc en visió nocturna.
–Allà està –va dir.
En la distància, va poder veure la immensa cúpula de l'edifici del Senat que brillava amb el crepuscle. Boba es va tibar. Un vent accelerat li va passar a través de la finestra destrossada. En algun lloc del Temple Jedi, algú podria estar buscant a un misteriós enviat amb armadura mandaloriana.
Ningú podria trobar-lo aquí.
Boba va mirar fixament la vasta extensió de la Ciutat Galàctica, els seus abismes més profunds a més d'un quilòmetre per sota d'ell.
Va fer un pas endavant.
I va saltar.
Per un segon va estar en caiguda lliure. Llavors la seva motxilla coet va tornar a la vida. Boba va inclinar els controls per allunyar-se ràpidament del Temple Jedi. Segons més tard estava fora de perill darrere d'ell, ocultat per altres imponents gratacels.
Volava directe cap al Senat. Si algú volgués, podria mirar cap amunt i veure’l, una figura alta en una armadura verd fosc i el cap ocultat per un casc de batalla mandalorià.
Però ningú va mirar a Boba Fett. Volava ràpidament sense ser vist a través dels canons de gran altura de la gran ciutat, passant brillants edificis i cúpules i lluents clubs plens de vida nocturna. Va veure aerospeeders, motos swoop, aerolimusines, taxis i naus de càrrega. Fins i tot una vegada va pensar que va albirar l’speeder de color vermell brillant de l’Elan, descendint ràpidament fins als nivells més baixos de la ciutat.
Però Boba ara no tenia temps per res d'això. Només tenia un pensament en ment: trobar a Mace i destruir-lo. Fins i tot la reunió amb Palpatine era insulsa al costat d'això.
Res anava detenir a Boba Fett del seu objectiu.
Res anava a impedir complir amb el seu destí.
El mapa que havia vist a l'habitació de Windu havia mostrat que les càmeres oficials del Canceller Suprem estaven en el costat nord-est de la cúpula. Quan Boba es va acostar, va poder veure les brillants llums de les finestres superiors de la cúpula. A l'interior, unes figures es movien.
Els senadors. No obstant això, Palpatine no estaria amb ells. Estaria preparant-se per a la trobada amb Mace Windu… i per a la reunió amb Boba Fett després.
–Palpatine m'espera, però no tan aviat –va murmurar Boba mentre la seva motxilla coet l’acostava a l'edifici–. I no crec que esperi que aterri per la seva finestra!
Però Boba no desitjava enfrontar-se als guàrdies de seguretat de Palpatine. I sobretot Boba, no volia que Mace Windu tingués l'avantatge de veure’l primer. Va desconnectar la motxilla coet, dirigint-se a una àmplia cornisa dos nivells per sobre de les càmeres de Palpatine.
Al moment va aterrar suaument en la cornisa. Un ràpid cop d'ull al voltant li va assegurar que no havia estat detectat.
–Ho he aconseguit! –va exclamar
Va agafar la corda de ràpel del seu cinturó i es va inclinar. Va assegurar el ganxo en la cornisa, tirant d'ell per comprovar que estigués subjecte. Llavors, lentament, es va deixar caure, amb les mans enguantades estrenyent al voltant de la corda.
Aquesta era la part més arriscada. Si algú passava per casualitat per l'interior, Boba podria ser vist.
I això no seria bo. En el millor dels casos, seria detingut i interrogat abans de ser lliurat a Palpatine.
En el pitjor…
Això no passarà!
Boba va apartar aquest pensament a un costat.
A baix, a baix, a baix. Es va recolzar contra el mur de la cúpula. La cúpula era corba i suau. De vegades, les seves botes s'escorrien malgrat les soles magnatòmiques.
Oh, oh!
A les seves mans, la corda de sobte va començar a afluixar-se. Boba va mirar cap amunt i va veure el ganxo trontollar-se lleugerament.
Haig de donar-me pressa!
Ara estava al nivell de la càmera de Palpatine. No hi havia ningú… almenys ningú que pogués veure.
Era ara o mai!
Es va balancejar, oscil·lant cap enrere i després cap endavant. Les seves botes van fregar la lleixa. Es va balancejar de nou, impulsant-se més cap enrere. Llavors va començar a abalançar-se cap a la cornisa de nou.
Oh no!
Un tros de la corda se li va enrotllar al voltant de les seves mans. Boba va alçar la vista ràpidament.
Dos nivells per sobre d'ell, el ganxo d'agafada es va separar. La corda va començar a caure.
Però els peus d’en Boba ja havien trobat la lleixa de l'exterior de la càmera de Palpatine. Per un instant es va desequilibrar, perillosament prop de caure.
Llavors va recuperar l'equilibri.
Ha estat a prop!
Boba es va redreçar. Enfront d'ell, el negre transpariacer mostrava el seu reflex. Va tornar a posar la corda de ràpel en el seu lloc i va treure una petita fulla làser. La seva punta de robí brillava quan va començar a tallar un forat en la finestra, prou gran perquè entrés la seva mà. Quan va completar el forat, va retirar acuradament el transpariacer. Va lliscar la mà dins, buscant professionalment el sistema d'alarma, a continuació, el va desactivar. La seva mà es va lliscar cap avall i va tirar del pestell.
La finestra es va obrir.
Estava dins!
Ara trobar a Mace…
L'habitació era petita i tènue. Feia una mica d’olor d’espècies cares. Hi havia una gruixuda catifa sota els seus peus, i unes petites llums emetien una suau resplendor sobre una porta i unes escultures que estaven en un extrem.
Aquesta és l'avantcambra, va pensar. Aquí és on està Mace.
Silenciosament, es va acostar a la porta. Va posar la mà a la balda. No estava tancada. Va escoltar, ajustant els potenciadores auditius del casc per poder escoltar fins i tot el so més feble de l'altre costat.
I sí, va poder sentir una respiració. La respiració era lenta, mesura, tranquil·la…
Boba va treure la pistola fletxette. Va respirar profundament i després va empènyer la porta.
I allà estava ell. El major enemic d’en Boba…
Mace Windu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada