diumenge, 22 d’abril del 2018

La caça del Corredor del Sol (IX)

Anterior


CAPÍTOL 9

L’Elit Duelista no havia mentit. L’escotilla oberta de la sala de control portava directament a un hangar pressuritzat on Ànakin va trobar el vaixell de càrrega nallastià, la nau de Patrulla de l'Espai de Fondor i el Headhunter Z-95 d'Obi-Wan.
Ànakin va veure al seu Mestre assegut dins de la cabina de comandaments del Headhunter. Com Ànakin, Obi-Wan encara portava un vestit-g. Ànakin va córrer cap al caça estel·lar, però es va aturar quan va xocar contra una barrera invisible.
Era un escut de força. Ànakin va veure ara que el projector del raig tractor de l'hangar estava apuntant a les tres naus, immobilitzant-les a terra de l'hangar. Ànakin va activar el sabre làser i va saltar cap al projector, escombrant amb la fulla de la seva arma a través del dispositiu. Les espurnes van esclatar des del projector en ruïnes, i el camp de força va caure, alliberant les tres naus.
Les tripulacions del vaixell de càrrega i la nau de la patrulla de l'espai no van perdre el temps en escapar. Les dues naus van encendre els seus motors i es van llançar –molt per a sorpresa de l’Ànakin– a través del que semblava ser una de les àmplies parets de metall de l'hangar.
Obi-Wan va alçar el sostre de la cabina de comandaments del Headhunter, va mirar a Ànakin, i va dir:
–La intenció era que havies de romandre al costat de la meva ala.
–Perdoni'm, Mestre, –va respondre Ànakin ràpidament–, però he sabut que aquest navili no és en realitat el Corredor del Sol, i que es dirigeix ​​directament cap a Fondor. Els controls de guia estan tancats, i només tenim uns onze minuts. Crec que hem de destruir la nau. La sala de control està més enllà d'aquesta escotilla, i hi ha un reactor d’hipermatèria. Només necessitem alguns explosius.
–Sona a què has estat ocupat–, va dir Obi-Wan mentre reptava sortint de la cabina de comandaments–, que bé que no romanguessis al costat de la meva ala, o tots dos podríem haver estat capturats.
Ànakin va assenyalar la paret a través de la qual el vaixell de càrrega i la nau patrulla havien partit.
–La paret és un holograma?
–Oculta el port d'amarratge, –va respondre Obi-Wan mentre obria la plataforma de càrrega compacta del seu caça–. Des de l'espai, l'holograma sembla una placa del casc. El raig tractor va atrapar la meva nau i em va arrossegar dins, igual que va fer amb els altres vaixells. –Des de la plataforma de càrrega del caça, Obi-Wan va treure una granada de protons. Comentà–: El Senador Rodd certament manté els seus caces estel·lars ben equipats.
Una revelació terrible de cop i volta va colpejar a Ànakin.
–Mestre, la cabina de comandaments del seu caça estel·lar només és prou gran per un de nosaltres.
–Sóc conscient–, va dir Obi-Wan mentre li donava la granada a Ànakin–. Ja que tu saps on trobar el reactor d’hipermatèria, tu col·locaràs la granada. No volem que aquesta nau esclati massa a prop de Fondor, així que programa el temporitzador per a dos minuts. Jo prepararé el Headhunter per al llançament, i tu sortiràs. On és el teu caça estel·lar?
–Ancorat a prop de la sitja de míssils.
–Et portaré perquè puguis tornar per tu mateix a l'Unitive, en lloc d'aferrar-te a l'exterior de la meva nau com un mynock. Ara, vés.
Portant la granada, Ànakin va córrer cap a l'escotilla que portava a la sala de control mentre Obi-Wan s'enfilava de tornada a la cabina de comandaments del Headhunter. Dins de la sala de control, Ànakin va girar el mecanisme d'armat de la granada, fent que una bateria llancés una petita descàrrega elèctrica al nucli de protons de l'arma. Després va pressionar l'activador de la granada, va col·locar la granada contra el reactor d’hipermatèria, i va córrer de tornada a través de l'escotilla.
Tornant a l'hangar ocult, Ànakin va veure que el Headhunter estava inclinat directament cap a la placa del casc hologràfic que ocultava el port de l'hangar. Ell es va assegurar que el seu casc aïllat estigués encara segellat fermament al coll del seu vestit-g, es va llançar cap al Headhunter i va agafar el manillar de la plataforma de càrrega.
Portant a Ànakin, el Headhunter es va alçar des del terra de l'hangar, després es va llançar cap al port ocult per l'holograma. Obi-Wan va pilotar el caça estel·lar a través de l'holograma, fora del port, i després va fer un gir cap a enrere al voltant de l'exterior cilíndric de l'enorme nau fins que va arribar a la sitja de míssils en ruïnes, on el CloakShape d'Ànakin romania ancorat. Encara estaven accelerant cap a Fondor i les seves drassanes de naus estel·lars.
Obi-Wan va tancar la distància entre el Headhunter i el CloakShape ancorat, i Ànakin va estirar les cames cap al seu caça estel·lar esperant-lo. En el moment en què les botes d'Ànakin van fer contacte amb el casc del CloakShape, va alliberar l'adherència sobre la plataforma de càrrega del Headhunter. Obi-Wan va mantenir el Headhunter prop del CloakShape mentre observava a Ànakin obrir el sostre del seu caça estel·lar i entrar a la cabina de comandaments. Tan aviat Ànakin va estar fora de perill en els controls, Obi-Wan va guiar al seu Headhunter lluny.
Seguint al seu Mestre, Ànakin va alliberar al CloakShape del casc de la nau més gran i va accelerar a la cua del Headhunter. Va veure el caça d'Obi-Wan davant d'ell i va tractar d'usar el comunicador de la seva nau estel·lar per comunicar-se amb l'altre caça, però la comunicació només va produir un senyal mort. Ànakin va recordar el generador d'interferències sensores que havia vist a la sala de control de la nau misteriosa i es va adonar que el generador d'interferències encara estava operatiu. Però no per molt de temps.
Darrere d’Ànakin, l'enorme nau de cop i volta va ser sacsejada per una tremenda explosió. L'ona de xoc va enviar runes de metall en totes direccions, tan lluny com el caça estel·lar d'Ànakin. Els escuts de partícules del CloakShape van aguantar contra la pluja martellejant de runes, però l'ona de xoc va llançar al caça estel·lar fora de ruta, separant a Ànakin d'Obi-Wan encara més.
Ànakin va agafar els controls del CloakShape i es va reorientar, després va tornar a mirar el lloc de l'explosió. Encara que la major part de la nau havia estat reduïda a petits trossets, un fragment gran, cilíndric, romania intacte. Per Ànakin, semblava una gegantesca secció creuada. La massa gegant de les restes es va llançar lluny de l'explosió. Tal com podia veure Ànakin, estava en una ruta de col·lisió amb la lluna de Fondor, Nallàstia.
L'única cosa que Ànakin sabia realment sobre Nallàstia era que era un món jungla. Imaginava l'efecte de les runes en flames, xocant a través de l'atmosfera de la lluna contra els boscos. Sabia que no podia deixar que això passés.
Encara incapaç de contactar amb Obi-Wan, Ànakin va virar en persecució de les runes, accelerant i passant les restes més petites. Mentre s'apropava a les restes, va veure una taca fosca en una àrea de la superfície i es va adonar que estava mirant les restes calcinades de la sitja de míssils oculta. Evidentment, l'explosió a la sala de control de la nau havia fracassat a recórrer tot el camí a través del túnel cap a la càmera al costat de la sitja de míssils.
La qual cosa significava que la gradeta de divuit míssils altament explosius encara estava intacta.
Ànakin recordava la paret esquerdada a la cambra que contenia els míssils amuntegats. Va apuntar el llançador de míssils de commoció del CloakShape a la sitja de míssils i va disparar.

Ben amunt, sobre la lluna de Nallàstia, el gegantí tros de restes va explotar en bilions de partícules, la majoria no més grans que grans de sorra. Desafortunadament, Ànakin no havia estat capaç de posar molta distància entre si mateix i l'explosió, i el CloakShape va rebre la majoria de l'ona de xoc. El caça estel·lar va ser llançat com una joguina de plàstic, enviant a Ànakin en una espiral fora de control, cap a l'atmosfera de Nallàstia.
Mirant a través del sostre de la seva cabina de comandaments, Ànakin va tractar de veure la superfície de Nallàstia, però tot el que va poder entreveure ser una creu ràpidament arremolinant-se de foscor. Estava descendint sobre el costat de la lluna que estava actualment en ombres, mirant a l'altra banda del sol. Mentre lluitava per recuperar el control del CloakShape, va saber que la nit nallastiana aviat seria il·luminada pel xoc ferotge del seu caça estel·lar.
Així que Ànakin s'ejectà. Uns raigs explosius van alliberar el sostre del seu caça estel·lar, i el seu seient va sortir volant de la cabina de comandaments. Mentre els coets d'aterratge automàtic del seient portaven a Ànakin a Nallàstia, va observar mentre el CloakShape anava en espiral directe cap a un camp verd, després va florir en un esclat de flames.
Sota el cel nocturn, Ànakin va dirigir el seu seient ejectat prop del lloc de l'accident del CloakShape. Tot el que podia fer ara era tractar d'extingir les flames. Amb el seu caça estel·lar destruït, no tenia mitjans per abandonar Nallàstia o contactar amb l’Unitive.
Es preguntava quant li portaria a Obi-Wan trobar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada