dilluns, 16 d’abril del 2018

El Laberint del Mal (XLI)

Anterior


41

Parts i peces soltes de droides es van amuntegar en el que va ser la sala d'arxiu de la instal·lació de plasma de LiMerge Power, tan ràpidament i a tanta alçada que Obi-Wan i Ànakin tot just podien veure el parpellejant holograma de Dooku darrere d'elles.
La tasca de destruir droides d'infanteria, perquè l'enfrontament havia acabat sent això, li estava passant factura a Obi-Wan. Les decapitacions i amputacions ja no tenien la precisió quirúrgica del primer moment en què Dooku va llançar als droides contra ells. Els espasades que partien en dos als seus contrincants i les estocades que foradaven els seus pits havien perdut part de la seva precisió inicial.
Ni Ànakin ni ell utilitzaven únicament els sabres làser. Invocaven la Força i llançaven contra els droides tot allò que poguessin moure del sòl o arrencar de les parets. Va derrocar a quatre droides mitjançant una empenta de Força i va partir per la meitat a mitja dotzena més amb la fulla làser. Ànakin va saltar del seu costat i va aterrar sobre el cap d'un perplex droide, abans de córrer fins a l'extrem de la sala utilitzant altres caps com pals en els quals recolzar-se.
Però per cada droide destruït apareixien cinc més, creant una barrera impenetrable entre ells i la porta per la qual Dooku havia desaparegut segons abans que arribessin.
–Dooku! –udolà Ànakin a través de les dents premudes–. Et mataré!
–Controla la teva ràbia, Ànakin –va aconseguir dir Obi-Wan entre esbufecs–. No li donis aquesta satisfacció.
Ànakin li va dedicar una ganyota aprensiva.
–Potser ara sigui massa poderós perquè pugui controlar-me, no creus, Mestre?
Abans que Obi-Wan pogués contestar, vint droides de combat van entrar a la sala per la porta que es trobava darrere seu. Girant en rodó, va desviar els primers trets i es va obrir camí donant talls a dreta i esquerra, fins arribar al costat d'un munt de droides desmembrats on se li va unir Ànakin.
Amb l'esperança que Dooku estigués escoltant, va cridar:
–Passi el que passi aquí. Dooku, la teva Confederació està acabada! La República us obligarà a fugir a tots... fins i tot al teu amo, Sidious!
Van aparèixer més droides.
Per Dooku, això només és un joc, es va dir Obi-Wan a si mateix. Però si el que volia Dooku era una demostració de la seva habilitat amb la Força, Ànakin estaria encantat de donar-l’hi.
–Dooku! –udolà.
Amb tal potència i ràbia, que el sostre de l'immens vestíbul va començar a esfondrar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada