divendres, 6 d’abril del 2018

Persecució (XV)

Anterior


Capítol 15

Ara era mitja tarda. La majoria dels Jedi estaven menjant, atenent a pràctiques privades d'armes o investigant en els Arxius de la biblioteca. Boba va caminar ràpidament i sigil·lós a través dels passadissos sinuosos del Temple.
S’hauria d’haver informat als Jedi que Boba estava aquí per assumptes oficials i no havia de ser detingut. Els pocs Jedi que va passar pel seu costat amb prou feines li van fer una mirada.
–Típica arrogància Jedi, –va murmurar Boba.
Es va sentir gairebé decebut perquè ningú li confrontava. Li agradaria acabar amb uns Jedi en el seu propi terreny!
Tot i així, Boba sabia que no havia de perdre temps amb ningú excepte amb Mace Windu.
Tindré moltes més oportunitats per eliminar escòria Jedi, va pensar. El primer és el primer!
No li va prendre molt temps esbrinar on tenien els seus allotjaments els membres del Consell Jedi. Li va prendre fins i tot menys trobar un buit en una desgastada porta de l'allotjament. Va obrir acuradament la porta i va treure el cap endins.
–Un corredor de servei! –va dir Boba en veu baixa–. Just el que necessitava!
Es va assegurar que ningú li veiés i es va esmunyir dins. El passatge estava completament buit i feia olor de pols. Uns pocs borinots de Coruscant morts estaven dispersats pel sòl, però res més. Boba va revisar les parets, llavors va fer un escaneig amb un dels seus assistents de navegació portàtil.
–Sí! –es delectà Boba.
La petita computadora va mostrar una quadrícula de línies vermelles i verdes: un mapa dels nivells dels Membres del Consell. El passatge secundari que estava dins era un corredor en desús que corria paral·lel al passadís central.
Si segueixo aquest passatge, em portarà directe a les habitacions de Mace Windu. Només haig d'arribar fins allà abans que surti per a la seva reunió amb Palpatine!
Boba va col·locar l'assistent de navegació en el seu cinturó d'utilitats. Llavors sigil·losament va començar a córrer, els seus peus no feien cap so en l'estret passatge. En pocs minuts havia aconseguit arribar al següent nivell, després al següent.
Finalment va veure una altra porta en les ombres. Va disminuir el pas.
–Aquí cal anar amb compte –va murmurar.
Aquesta porta portava al corredor que anava directament a les cambres d’en Mace Windu.
Però Boba certament no volia trobar-se amb Windu on uns altres poguessin veure'ls i acudir en ajuda del Jedi. Molt lentament va obrir una mica la porta i va mirar des de dins.
El passadís estava buit. Una llum de color robí queia des d'unes finestres elevades. Fora, es posava el sol de Coruscant.
Boba va mirar al voltant acuradament. Després ràpidament va lliscar cap al passadís central. Va córrer sense fer soroll fins on acabava el passadís. Allà, una sola porta negra es cernia.
La porta de les habitacions d’en Mace Windu. La porta cap a la mort de Mace Windu!
Boba va passar la mà sobre la pistola fletxette. Mirà sobre la seva espatlla per veure si algú li havia vist.
No hi havia ningú allà.
Lentament Boba va treure la pistola. Va llevar el fiador, després es va acostar lentament cap a la porta. En un moment a partir d'ara, s'enfrontaria al seu enemic.
Mace estaria sumit en els seus pensaments, preparant-se para la seva trobada amb el Canceller Suprem. Es veuria sorprès en veure a Boba irrompre a l'habitació. No tindria cap oportunitat de defensar-se. Ni tan sols un sabre làser podria desviar centenars de fletxettes!
I tampoc un Jedi podria suportar les mortals toxines alliberades per un dard sabre.
La mà d’en Boba estava en la porta. El seu cor palpitava quan va respirar profundament.
Va pensar en el seu pare, Jango, morint decapitat a l'estadi. Va pensar en Mace Windu mort. Va recordar la cara de Jango mostrant un estrany somriure mentre llegia al seu fill en la seva llar de Geonosis.
–Això és per tu, Pare –va murmurar Boba. Va aixecar la pistola fletxette.
Llavors, amb totes les seves forces va empènyer la porta. Amb l'arma preparada per disparar, Boba Fett va irrompre dins de l'allotjament del Jedi, i es va trobar així mateix cara a cara contra…
Res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada