dilluns, 23 d’abril del 2018

La caverna de les calaveres cridaneres (V)

Anterior


CAPÍTOL 5

–Vostè és la Reina de les Calaveres? –va dir Bultar Swan amb sorpresa.
La Margravina Quenelle va respondre:
–Només per als guerrers estacionats en aquesta fortalesa. La resta de Nallàstia em reconeix pel títol de Margravina.
A la plataforma que s'estenia des de la fortalesa fins als tres megàlits, Ànakin mantenia la seva unió sobre el braç de la Princesa Calvària. El seu sabre làser no vacil·lava. Baixant la mirada a la Margravina, que estava amb Bultar i Obi-Wan a terra sota la plataforma, va dir:
–Alliberaré a la seva filla després que ella alliberi els seus captius.
–Explica’t, Padawan–, va dir Obi-Wan. Sense lliurar a Calvària, Ànakin va assentir cap a Klay i va dir:
–Aquest és Klay Firewell. Em va trobar després que els guerrers capturessin als seus pares.
Calvària va protestar:
–Els Firewells són caçadors furtius.
–No són caçadors furtius! –Va cridar Klay des de darrere d’Ànakin–. Només són zoòlegs!
La Margravina va preguntar llavors:
–Calvària, tens alguna prova que els Firewells atrapessin o danyessin a alguna criatura del nostre món?
Calvària va arrufar les celles.
–La seva nau contenia molts hologrames de les criatures que planejaven matar.
–Els zoòlegs típicament posseeixen hologrames d'animals, –va permetre la Margravina–. També vas trobar armes i trampes i gàbies en la seva nau?
Calvària va empassar saliva amb força.
–No, Reina de les Calaveres.
Els ulls de la Margravina es van obrir com a plats.
–Calvària! No em diguis que has acusat erròniament a aquesta família!
–Ells van admetre haver aterrat sense el nostre permís!
Calvària es va retorçar.
–Aquest crim no mereix les Pedres de la Trinitat! –Va dir la Margravina–. Simplement hauries d’haver-los ordenat que tornessin al seu propi món–. La Margravina es va tornar cap a Obi-Wan i va dir–: Lamento que la meva filla hagi actuat de manera tan immadura i precipitada. Ha col·locat als Firewells entre les antigues Pedres de la Trinitat, les quals contenen un vòrtex de gravetat lunar. Les pedres estan unides per un camp magnètic d'energia poderós pel qual es pot entrar però no escapar. Després que alguna cosa entra en el camp, les pedres se senten atretes magnèticament les unes a les altres. En noranta minuts, s'ajuntaran, i llavors es repel·liran de nou a les seves posicions originals–. Ella va assenyalar als ossos que descansaven al terra de sota els Firewells surant i va dir–: Tot allò dins del camp, entre les tres pedres alçades, serà aixafat.
–Què? –Klay va panteixar.
–Espera, Klay, –va dir Ànakin. Ell va desactivar el seu sabre làser i va lliurar a Calvària–. No tenia intenció de ferir a la seva filla, Margravina... Vull dir, Reina de les Calaveres. Merament buscava prevenir una injustícia.
–Per descomptat–, va dir la Margravina.
Ànakin va mirar cap Obi-Wan, que va assentir amb aprovació. Després es va tornar cap a les Pedres de la Trinitat i va preguntar:
–Com de fort és el vòrtex de gravetat?
La Margravina va respondre:
–Si fins i tot una de les Pedres de la Trinitat és tombada o danyada, l'energia alliberada podria ser cataclísmica per al nostre món. Per això és que els soldats estan en aquesta fortalesa, per protegir les Pedres de la Trinitat.
Ànakin es va tornar cap a la Calvària.
–Princesa, vas dir que podria ser impossible alliberar els Firewell. Coneixes alguna forma de salvar-los?
La Margravina va respondre:
–Està escrit que l'única forma de desactivar el camp d'energia és col·locant les Estrelles Perdudes de Nallàstia sobre les Pedres de la Trinitat.
He informat als meus companys de les Estrelles Perdudes... tres gemmes de poder amb aures que poden pertorbar els escuts de defensa magnètics i destrossar camps de força. –Va dir Bultar Swan.
La Margravina va assentir.
–Els meus ancestres, els Octans del sector Darpa, van usar les gemmes de poder per saquejar naus i pastar riqueses. Fa quatre mil anys, el Margrave Octan va portar les gemmes a aquesta lluna, la qual va nomenar així per la seva dona. Després que el Margrave s'esvaís amb el Corredor del Sol, es va dir durant molt de temps que les gemmes encara estaven amb ell. De fet, les havia deixat amb Nallàstia. Va ser ella la que va construir aquesta fortalesa i va formar les Pedres de la Trinitat, usant les gemmes només per al bé. Però després que una banda de pirates tractés de robar les gemmes, Nallàstia va ocultar les tres a la Caverna de les Calaveres Cridaneres–. Calvària va fer un gest cap a la Muntanya Octan i va dir:
–En paraules de la nostra Nallàstia...
Més enllà de les calaveres que criden des dels murs,
La primera estrella descansa on van caure els gegants.
La segona estrella crema sota cascades.
La tercera estrella viu on habiten els monstres.
La Margravina va dir:
–Durant quatre mil·lennis, les Estrelles Perdudes han romàs a la caverna. Hi ha hagut recerques, però totes van acabar en fracàs–. Ella es va tornar cap a Ànakin i va afegir–: Fins ara.
–No ho entenc, –va dir Ànakin–. Vostè creu que seré capaç de trobar-les?
La Margravina va respondre:
–Nallàstia Octan va fer una profecia al seu llit de mort. Va predir que una nau amb les marques del Corredor del Sol arribaria algun dia al sistema Fondor, portant a un campió que recuperaria les Estrelles Perdudes. Crec que aquest campió pots ser tu, o el teu Mestre.
–Així que això és pel que estava tan ansiosa per portar-me al seu món, –va dir Obi-Wan–. Però com ja he explicat, el transport que va veure no era el Corredor del Sol. Era una falsificació.
–Pot ser–, va dir la Margravina–. Però la profecia no especificava que la nau fos l'autèntic Corredor del Sol, només que tindria les marques del Corredor del Sol. Aquelles marques eren al transport.
Klay va dir:
–En lloc de discutir sobre una antiga profecia, jo diria que ens posem en marxa i trobem aquestes tres gemmes de poder abans que sigui massa tard.
Obi-Wan va mirar a Bultar, després de tornada a la Margravina, i va dir:
–Vam venir aquí per trobar a Ànakin, no per a la caça d'un tresor. Però per descomptat acceptem trobar les gemmes de poder per prevenir les morts de dues persones innocents.
–Deixa’ns la cerca a nosaltres, Klay, –va dir Ànakin–. Estaràs fora de perill aquí.
–Amb aquests guerrers? –Va respondre Klay–. Oblida-ho. A més, conec aquest planeta millor que vosaltres–. Obi-Wan va mirar a la Margravina i va dir:
–Ens conduirà cap a la caverna?
–Faré una cosa millor que això, –va respondre la Margravina–. Va ser error meu permetre que Calvària supervisés als guerrers en la meva absència, i prenc tota la responsabilitat pel que els ha passat als Firewells. Vostè pot ser un Jedi, però no coneix el meu món. L'única forma de què trobi les Estrelles Perdudes de Nallàstia és amb l'ajuda de la Reina de les Calaveres.
Hi va haver un horrible so de mòlta, i tots els ulls es van tornar cap a les Pedres de la Trinitat. Ja, els tres megàlits s'estaven movent lentament l'un cap a l'altre, magnèticament arrossegant-se sobre el sòl per l'energia que els enllaçava. A l'àrea entre les pedres, els pares d’en Klay romanien congelats en el camp d'energia.
–Està bé, Reina de les Calaveres, –va dir Obi-Wan–. Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada