dijous, 19 d’abril del 2018

El Laberint del Mal (LV)

Anterior


55

Dooku havia ordenat al pilot droide del balandre que, quant s'acostessin al planeta Nelvaan, abandonés l'hiperespai per un curt període de temps. D'aquesta manera, si les naus republicanes havien traçat la seva ruta des de Tythe, creurien que el seu destí era Nelvaan. La tecnologia geonosiana del balandre ocultaria el fet que havia saltat fins a Coruscant gairebé immediatament, per unir-se a Grievous i participar en l'últim acte del drama escrit per Sidious.
El segrest de Palpatine no només havia abreujat la seva recerca, sinó que havia permès que Sidious escapés de Coruscant sense ser detectat. Però aquells esdeveniments no eren més que menudeses. Sidious mai hauria consentit ser descobert pels Jedi. I Palpatine tot just era el gran premi que semblava ser.
El premi gros, li havia confessat Sidious a Dooku en la seva comunicació més recent, era Ànakin Skywalker.
–L’ha observat durant molt de temps –va comentar Dooku, repetint gairebé les mateixes paraules del propi Sidious.
–Molt més del que suposes. Lord Tyranus, molt més del que suposes. I ha arribat el moment de posar-lo a prova.
–Les seves habilitats, senyor?
–La profunditat del seu odi. La seva predisposició per anar més enllà de la Força, tal com la coneixen els Jedi i invocar el poder del Costat Fosc. El general Grievous activarà un senyal especial que farà que Skywalker i Kenobi tornin a Coruscant, a l'escenari que els hem preparat.
–Però no per capturar-los.
–Et batràs en duel amb ells –va dir Sidious–. Mata a Kenobi. El seu únic propòsit és morir i així inflamar la por i l'odi del jove Skywalker. Si derrotes fàcilment a Skywalker, sabrem que no estava preparat per a servir-nos. Potser no ho estigui mai. Però, si resulta ser millor que tu, m’encarregaré d’estalviar-te la vergonya innecessària i guanyarem un poderós aliat. El més important és que el duel ha de semblar real, Lord Tyranus.
–Lluitaré amb ell com si la meva coronació depengués d'això –va prometre Dooku.
L’hiperespai esperava.
–A Coruscant –va ordenar al FA-4 des de la seva còmoda cadira a la coberta principal del balandre.
I la nau va saltar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada