diumenge, 19 de novembre del 2017

Traïció a Cestus (LII)

Anterior



–52–

No estaven vius, però s'arrossegaven per la foscor. No tenien ment, però somiaven amb la mort. No tenien necessitats corporals, però estaven ansiosament famolencs.
De moment, els quatre androides que anaven al capdavant eren poc més que sacs de gelatina. Unes llums esmorteïdes incrustades en els seus cossos semi sòlids deixaven entreveure trossos de formes metàl·liques suspeses al seu interior.
Els que anaven enrere eren més sòlids, daurats, en forma de rellotge de sol. Les seves petites cames punxegudes avançaven sense problemes pel camí obert pels seus germans grans. Eren MJS.
Els quatre androides d'infiltració se servien de la seva forma imprecisa per introduir-se fins i tot pels passadissos més estrets i per trobar suports arreu, adoptant la forma que millor servís als seus propòsits. Els nodes làser que tenien a la superfície calcinaven la roca, fonent-la i molent-la per eixamplar el passadís.
Van viatjar d'aquesta manera durant quilòmetres, fent-se més sòlids quan havien de fer caure un obstacle, i més fluids quan havien d’explorar, obrint camí als MJS.
La processó letal xiuxiuejava sota terra, sota els sensors, sota qualsevol observador potencial. I viatjava gairebé en silenci. Quan es trobaven amb un obstacle, l’eliminaven o passaven per ell travessant-lo i fonent-lo.
S'acostaven a la seva presa metre a metre. Sense cansar-se ni apressar-se, sense pietat ni intenció vital. Avançaven motivats únicament per una gana programada.
Una gana que aviat es veuria satisfeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada