diumenge, 12 de novembre del 2017

Traïció a Cestus (XXII)

Anterior



–22–

Obi-Wan i el lletrat Snoil no havien sortit de l'apartament des que van tornar de la sala del tron. Els empleats de l'hotel semblaven voletejar al voltant d'ells, esperant una propina, portant-los menjar i intentant espiar les seves converses amb bastant poca traça. Al final, Obi-Wan va haver de demanar a la direcció de l'hotel que solucionés el problema.
Snoil tenia una gana insaciable per la feina. El víppit tot just menjava i mai dormia. Repassava documents, consultava amb homes de lleis cestins i enviava missatges des del creuer a Coruscant, sol·licitant segones i terceres opinions.
I Obi-Wan no va percebre desesperació alguna en ell, sinó una mena d'alegria per l'oportunitat de desfer del seu vell deute mitjançant una excel·lent actuació. Si aconseguia trobar la sortida d'aquell laberint legal, comprendre el camí que podia portar a una resolució pacífica, potser poguessin anar-se'n feliços de Cestus.
Obi-Wan ajudava en tot el que podia: oferia consell i intentava portar part de la càrrega que s'havia posat sobre la petxina d’Snoil, però gairebé sempre acabava sentint-se inútil. La seva següent trobada amb G'Mai Duris era tot just divuit hores després, i encara no disposaven de munició suficient per alterar les coses.
Però aviat passaria alguna cosa. Sempre passava...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada