dimarts, 2 de maig del 2017

Problemes a Tatooine (IV)

Anterior



CAPÍTOL 4

Ànakin no anava simplement a parlar de tenir esperances. Anava a actuar al respecte.
La primera cosa que havia de fer era esbrinar com salvar els seus amics. Va pensar en on serien portats Kitster i els altres: la Sorra de Mos Espa.
La sorra era on feien les carreres de beines, però de vegades els Hutts patrocinaven lluites allà, també. Ja que les lluites eren entre algunes criatures terrorífiques de la galàxia, la sorra tenia algunes cel·les de retenció construïdes on les bèsties podrien ser tancades fins que lluitessin.
Aquí és on mantindrien als amics de l’Ànakin i els nens ghostlings, en alguna cel·la construïda per monstres. El problema era, que aquelles cel·les estaven dissenyades per a éssers enormes i cruels... no per a nens.
Ànakin va considerar com treure als seus amics. No podia esperar desarmar els guàrdies. Ni podia ser més fort ni enganyar-los.
No, la millor forma de treure als seus amics seria d'amagat. Però no seria fàcil.
Podia pensar en només una entrada que pogués portar a les cel·les de contenció: els drenatges de sorra.
Hi havia algunes canonades de drenatge bastant grans que corrien per sota de la ciutat, atrapant la sorra extra dels edificis. Amb sort, les canonades serien prou grans com per reptar a través d’elles.
Va córrer cap a casa, i va anar a la seva habitació. Era mig dia, i Watto estaria esperant que tornés dels seus encàrrecs.
Ànakin sabia que hauria de parar-se. Si aconseguia alliberar als seus amics, podria comptar a Watto que els encàrrecs li havien portat molt més temps del que realment ho havien fet. El toydarià s'enfadaria, i el faria treballar hores extres durant dies, només per ensenyar-li una lliçó. Però pels amics de l’Ànakin valia la pena el risc.
Ànakin va comprovar les coses de la seva habitació. Hi havia munts de ferralla vella en els seus cubicles: models de naus espacials, parts de droides vells. Alguna de la ferralla valia alguna cosa. Però res d'això, excepte potser el blàster d'ions jawa, l'ajudaria a alliberar als seus amics.
Ànakin va ficar les coses valuoses en una gran bossa, i llavors la va portar cap al mercat. Ràpidament va vendre les seves coses a un comerciant. Llavors va comprar el que necessitava: bastons de llum, màscares de sorra, i un raigtrepant de mà. Quan va acabar, no li quedava res de diners.
En aquells dies, més d'una hora havia passat. No hi havia senyals de Gardulla la Hutt i els nens.
Això va fer més fàcil per a l’Ànakin colar-se en les cel·les de contenció. Simplement va caminar cap a la sorra desprotegida. Allà va trobar una enorme canonada que treia la sorra quan els droides de neteja escombraven el terra. Ànakin va descordar la reixeta sobre el drenatge i va començar a explorar les canonades sota la sorra.

Següent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada